Valla benim de çok şükür sıkıntım yok. Son zamanlarımız da mutlu geçsin inşallah her anlamda
ahaaah ben hiç takmadım inşaallah bundan sonra da takmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benim de çok şükür sıkıntım yok. Son zamanlarımız da mutlu geçsin inşallah her anlamda
ahaaah ben hiç takmadım inşaallah bundan sonra da takmam
Son kontrol dedi canımNe için gün verdi canım sezaryn mi kontrol için mi
Aynen bende hep karakterine güzel etki etsin istiyorum neşeli bebişlerimiz olsun inşallahhh :)renkli bir kişiliği olsun şöyle cıvıl cıvıl iç açan haha :)
ben çok güzel bir hamilelik geçirdim çok şükürValla benim de çok şükür sıkıntım yok. Son zamanlarımız da mutlu geçsin inşallah her anlamda
bende bütün isimleri tanıdıklarıma göre seçme eğilimindeyim. eşim su isim nasıl diyor ayy öyle bir tanıdık vardı çok pintiydi boşver diyorum peki su nasıl diyor ama o da huysuzdu diyorum haha eşimde bunların hic iyi özelliği yok mu ya niye kötü yönleri görüyorsun diyor tikaniyoruz haha
benim dün gece rüyamdaydı bebeğimBu gece gelirmiş rüyana minik kızın
Hepsi adlarıyla mutlu yaşasınlar canımm
Minik minik heeersei ya bi tuhaf oldum oda evde var gibi fotolarını cektim ama Hepsi bugün bitmicek 2 makinede tel doldu yavrus yarın 3 makine daha var ben abartmısm bu giyin işini sanırm şimdi anladım nasıl ütülencek orası var bide senin nasıl?Canım. Nasıl gidiyor çamaşır :)
Ben de bir kere emzirirken gördüm ama yüzünü göremedim kibenim dün gece rüyamdaydı bebeğim
öyle güzeldi ki anlatamam
bembeyaz ay gibiydi
bide yeni doğmuş olmasına rağmen konuşuyordu
dur dur daha onların etiketleri kesilecek asıl iş o. ben nefret ettim etiket keserken resmen sapkasinin boyunca etiketi vardıMinik minik heeersei ya bi tuhaf oldum oda evde var gibi fotolarını cektim ama Hepsi bugün bitmicek 2 makinede tel doldu yavrus yarın 3 makine daha var ben abartmısm bu giyin işini sanırm şimdi anladım nasıl ütülencek orası var bide senin nasıl?
Minik minik heeersei ya bi tuhaf oldum oda evde var gibi fotolarını cektim ama Hepsi bugün bitmicek 2 makinede tel doldu yavrus yarın 3 makine daha var ben abartmısm bu giyin işini sanırm şimdi anladım nasıl ütülencek orası var bide senin nasıl?
dur dur daha onların etiketleri kesilecek asıl iş o. ben nefret ettim etiket keserken resmen sapkasinin boyunca etiketi vardı
iyi yapmisin bende makinaya atmadan kestim ki kestigim yerler yumuşasın diye. cildine yer o etiketler süt gibi ciltleri olacak. :)Ben ilk etiket kestim öyle attım makinaya :)
Sadece ütü yerlestirme ve valiz kaldı :)
Aynen ütüden önce etiket kesilecek birde neyse yarına biter insallah hepsi tek basımayım zor oluyor artık en son canta hazırlaması derken carşambayı bulcak sanırm öyle birsey yok gibi sanki amaa kac günü alıcak neyseki bu hafta bu işde bitmis olur benim bi çikolatası,magneti banadq gecelik ve sabahlık birde iç çamasırlarım eksik bitiyor sonra insallah allahın izniyle.dur dur daha onların etiketleri kesilecek asıl iş o. ben nefret ettim etiket keserken resmen sapkasinin boyunca etiketi vardı
Aynen ütüden önce etiket kesilecek birde neyse yarına biter insallah hepsi tek basımayım zor oluyor artık en son canta hazırlaması derken carşambayı bulcak sanırm öyle birsey yok gibi sanki amaa kac günü alıcak neyseki bu hafta bu işde bitmis olur benim bi çikolatası,magneti banadq gecelik ve sabahlık birde iç çamasırlarım eksik bitiyor sonra insallah allahın izniyle.
Beyaz bir terliğim var onun üstünü çiçekle süsleyeceğim. Tuvalette hastanenin verdiği kullan at terliği kullanırım.Hastanede giymek icin nasıl terlik düşünüyorsunuz bayanlar wc de falan nasil olcak
Aynen yavruss yalnız ben uyku setini nevresim alt acma minderinden alezine hatta tacınna kadar yıkıyorum oyüzden 5 makina olcak sende yıkadınmı bunlarıBen de tekim canım da sen alışveriş olayını mo abarttin ki :) şaka bi yana varsın 1 hafta sursun sağlıkla gelsin bebetolarimiz:)
Bebek için olan, yıkanabilir her şey yıkanmalı tabii canım :)Aynen yavruss yalnız ben uyku setini nevresim alt acma minderinden alezine hatta tacınna kadar yıkıyorum oyüzden 5 makina olcak sende yıkadınmı bunları
Spinalden dolayı mı böyle hissediyorsun?Kızlar ya birşey sorucam ben spiral sezeryqn olucam daha gün vermedi doktorum ama ben çok korkuyorum Doğumdan daha önce bu şekilde Doğum yapan arkadaşlar lütfen bana Bilgi verir misiniz çok korkuyorum ya bebeğe ya bana birşey olacak Mıs gibi hissediyorum bunlar normal mi