2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım benimki dediğim gibi ani gelişti. Dün havayı güzel bulunca makine de olunca çıktık :)
Ataşehir Nezahat Gökyiğit Botanik Parkında çektik canım. Ben ilk defa gittim ama şahane yapmış adamlar. Haftaiçi hava güzel görünüyor orayı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)
İlk defa gideceksen navigasyona göre gitmeyin canım yanlış kapıya yönlendiriyor çünkü oradan giriş yok. Ataşehir merkezdeki kapısından alıyorlar, giriş ücreti yok.
foto çekimine mı gittiiiiiiin harika :KK76:ne giydin özel bir elbise fln mı normal kıyafetle mı cektirdin :)

Biz @Zorbisler ile hastanede karşılaştık yıllardır görusuyor gibi sarıldık gülüstuk ayrildik:)
ya bende bir çoğunuzu artık gerçekte tanıyor gibiyim sanki is arkadaşlarımla mesajlasir gibi sizinle de o samimiyette mesajlasiyorum. Nasıl denk geldi bu kadar uyumlu insanlar aynı topige pek memnunum bu durumdan :)

foto çekimine mı gittiiiiiiin harika :KK76:ne giydin özel bir elbise fln mı normal kıyafetle mı cektirdin :)
Taa yazdan bordo,uzun bir elbise almıştım bir fırsatını bulursak çekeriz diye :KK51: içine içlik giydim üşütmemek için :KK66:
Ayy dur heveslendim bak bu da tacım canım

Eklentiler

• IMG_6747.JPG
    IMG_6747.JPG
    55 KB · Görüntüleme: 70
Hayırlı pazarlar teyzoşlar
Cuma günü miniği gördük
2.500 kg olmuş
Her zaman 2 hafta felan önde giderdi
Bu sefer yalnızca 4 gün önce gidiyordu
Doktoruma sordum hani olumsuz birsey mi var diye
Oda artık bu haftalarda biraz karmaşık olabilir dedi
Yani gelişimi hızlı Devam da edebilir yavaşlayada bilir dedi
Bilemedim kafam karişti
Arkadaşlar bende 34 haftalık oldum ama halen gezip tozuyorum :)
Dün çarşıdaydim saatlerce
Zaten halen tempolu bir şekilde de çalışıyorum
Eger bu bebeği pirt diyw doguramazsam ikinci bebisimde Full yatacagim:)

Canım kilolu olmasi iyi bi şey değil ki

Kilo eşittir sağlık diye bir şey de yok

Hatta normal doğum istiyorsan kilolu olması sıkıntı bile olabilir

Benim odum kopuyor kilolu diyecek diye normal olsun bebetom haftasıyla uyumlu olsun

ya bende bir çoğunuzu artık gerçekte tanıyor gibiyim sanki is arkadaşlarımla mesajlasir gibi sizinle de o samimiyette mesajlasiyorum. Nasıl denk geldi bu kadar uyumlu insanlar aynı topige pek memnunum bu durumdan :)
Ben de çok seviyorum topiğimizi. Demokratik,sevecen ve samimi bir ortamımız var ❤️

Kasvetli bir İstanbul'dan selam güzellikler :)
Dün havayı güzel bulup, kardeşimi de yakalayıp, eşimi de ikna edince fotoğraf çekimi yaptık. Biliyorsunuz zor bir hamilelik sürecim oldu riske atmamak adına abartmadan güzel kareler yakaladık çocuklar gibi şenim hava da mekan da şahaneydi :)

Bu arada geriden gelip atak yaptık resmen bebeğimin bütün kıyafetleri yıkandı, ütünlendi ve nizami bir şekilde yerleştirildi annem ve kardeşim tarafından. Gidip gelip dolabı çekmeceyi açıp bakıyorum :)

Bu hafta beşik de gelirse tamamdır bu iş. Hastane valizi kaldı bir tek onun da eşyaları hazır, yerleştirilecek sadece yani keyfimiz yerinde çok şükür ❤️
Islerini bitirdigin super olmus canim. Hepsini gupguzel gunlerde kullanin insallah. Ben de hala son rotuslar var esimi bekliyorum dolap icine raf getirecek vs vs
Ay foto cekimini cok merak ettim eminim cok guzel pozlar olmustur :KK200:
Tam neresi diye ben de soracaktim ki neyse
benden once davranmislar :)
Ben de dis mekanda soyle amator de olsa istiyorum da bakalim yapabilecek miyim

kızlar forumda buluşanlar oldu mu bir ara görüşülecek deniyordu :)
Canim biz anadolu yakasindakilerin bulusmasi heralde artik bebisli olur diye tahmin ediyorum :KK200:
Iyice agirlastik baksana halimize:deli:

Tacına bayildimmmm. doğum sonrası taç fln takıcak misin lohusa tacı ben istemedim ama ilerde pisman olur muyum kio_O
Valla canım normalde ben de senin gibiyimdir pek sevmem böyle şeyleri. Ama dedim ki zaman geri alınmıyor sonuçta. O anların da geri dönüşü yok. O yüzden bunu hastaneye de götüreceğim hatta minik kızıma da aynısını yapacağım ayırdım aynı çiçekleri dr bir dahaki muayenede ortalama bir baş ölçüsü söyleyecek onu bekliyorum yapmak için. Bir de kırmızı kurdeladan taç yaptım kendime. Şaman inancı falan ama lohusalar için kırmızı hep önerilir :) bence yapmalısın :KK66:

Valla canım normalde ben de senin gibiyimdir pek sevmem böyle şeyleri. Ama dedim ki zaman geri alınmıyor sonuçta. O anların da geri dönüşü yok. O yüzden bunu hastaneye de götüreceğim hatta minik kızıma da aynısını yapacağım ayırdım aynı çiçekleri dr bir dahaki muayenede ortalama bir baş ölçüsü söyleyecek onu bekliyorum yapmak için. Bir de kırmızı kurdeladan taç yaptım kendime. Şaman inancı falan ama lohusalar için kırmızı hep önerilir :) bence yapmalısın :KK66:
Ben de cok basit bir mavi renk lohusa taci aldim fotolarda uzerimde ki kiyafetlerle uyumlu olsun diye. Sonra da arkadasimin zoruyla gidip kirmizisindan da aldim, kirmizi olmadan olmazmis :) Kirmizi tacla da tam sokakta cicek satan kadinlara benzedim valla :deli:

Islerini bitirdigin super olmus canim. Hepsini gupguzel gunlerde kullanin insallah. Ben de hala son rotuslar var esimi bekliyorum dolap icine raf getirecek vs vs
Ay foto cekimini cok merak ettim eminim cok guzel pozlar olmustur :KK200:
Tam neresi diye ben de soracaktim ki neyse
benden once davranmislar :)
Ben de dis mekanda soyle amator de olsa istiyorum da bakalim yapabilecek miyim

Canim biz anadolu yakasindakilerin bulusmasi heralde artik bebisli olur diye tahmin ediyorum :KK200:
Iyice agirlastik baksana halimize:deli:

Canım biliyorsundur sen de orayı. Bu haftaiçi hava hep güneşli görünüyor bence bir fırsatını yaratıp aradan çıkarmalısın :) eşim pek sevmez fotoğraf olayını o bile keyif aldı işin içinde kocaman bir göbüş olunca :KK66:
Kardeşim fotoşop yapacağı için bırakmadı makineyi yoksa yüklerdim başımızı kesip :KK66:

İşlerin bitmesine ben de sevindim Allah razı olsun Cumadan gelip hallettiler iki günde.

Biz miniklerimizle birlikte güneşli bir havada buluşup Adalar'a karşı çay içeriz ❤️

Canım biliyorsundur sen de orayı. Bu haftaiçi hava hep güneşli görünüyor bence bir fırsatını yaratıp aradan çıkarmalısın :) eşim pek sevmez fotoğraf olayını o bile keyif aldı işin içinde kocaman bir göbüş olunca :KK66:
Kardeşim fotoşop yapacağı için bırakmadı makineyi yoksa yüklerdim başımızı kesip :KK66:

İşlerin bitmesine ben de sevindim Allah razı olsun Cumadan gelip hallettiler iki günde.

Biz miniklerimizle birlikte güneşli bir havada buluşup Adalar'a karşı çay içeriz ❤️
Biz foto olayini ailecek sevmeyiz esasen ama kac defa olur ki boyle bisey. Es gecmek istemiyorum. Ha kiyafet olayini ne yaparim hicbi fikrim yok o ayri :) Yaz olsaydi isim daha kolaydi.
Ada dedin gonlumu fethettin, bebislerle super olur kesinlikle guzel bir haftaici gununde :anne:

Ben de cok basit bir mavi renk lohusa taci aldim fotolarda uzerimde ki kiyafetlerle uyumlu olsun diye. Sonra da arkadasimin zoruyla gidip kirmizisindan da aldim, kirmizi olmadan olmazmis :) Kirmizi tacla da tam sokakta cicek satan kadinlara benzedim valla :deli:
Üç kuruş olsun kırmızı olsun canım :)
Al basması denilen bir inanış var kırmızı kötü enerjiyi kovuyor.
Bence çok da şahane olmuştur oh kucağında bebeğin başında tacın gelsin sütler :KK70:

Biz foto olayini ailecek sevmeyiz esasen ama kac defa olur ki boyle bisey. Es gecmek istemiyorum. Ha kiyafet olayini ne yaparim hicbi fikrim yok o ayri :) Yaz olsaydi isim daha kolaydi.
Ada dedin gonlumu fethettin, bebislerle super olur kesinlikle guzel bir haftaici gununde :anne:
İçinde kalmasın canım zaman gelmiyor geri... uZun kollu bir elbise işini görür.
❤️

Valla canım sanırım benim taç alacak zamanım kalmadı dün belime ağrı girdi hala gecmedi son 1 saattir de göbeğimin altuna ve vajinama ağrı girdi. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum. yattığımda da aynı. erken çağırmak böyle enerji vermek istemiyorum ama sanırım benim sancılarım başladı ufak ufak doğuma gidicem gibi geliyor 1 2 güne :KK17:

X