2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim benim dualariniz senle ve bebeginle.
Moralini yuksek tut ki bebegin de senden destek alsin o hisseder annesi.
Insallah en yakin zamanda sicak yuvaniza doneceksiniz

Benimki de 0.4 lük degistirmedik biz hiç dozunu aynen devam kiloyla alakali değil genetik test sonucumuza göre ayarlandi bu dozumuz bizim

Bende 32 deki kontrolüm de başladık nts ye doktorum kontrol oncelerinde mutlaka önce nts dedi sordum neden bu kadar erken diye normali bu riskli olsan 28 den itibaren sokardim dedi. Tip fakultesine gidiyorum. Ozellerde sanirim ucretli olabiliyormuş nts özele giden arkadaşlar daha geç giriyor nts ye.

bende 36 aynı şeyi düşünmüşüz 3 sene geç olabilir biz.. senin de ilk bebeğin mi

Bebek doğum kanalına giriyor annesi, ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum.. doğumun yaklaştığının habercisi bu ağrılar.

Sağlıklı doğumlar dilerim :)

sen özellikle mi sezeryan istedin cnm günümüz yakınmış benim doktorum daha doğum planı yapmadı her gittiğimde soruyorum 34.haftada gittim en son 37 de gel bakarız şimdilik yolunda dedi..

bende 36 aynı şeyi düşünmüşüz 3 sene geç olabilir biz.. senin de ilk bebeğin mi
Ilk canim benim de, zaten 33 de evlendim, az biraz gezme evlilik otursun is guc derken e bir de hemen olmadi 38 de biraz gec te olsa kucagima alicam Allahin izniyle.
Bi tane kardesi insallah olur olmazsa da bizim icin cok dert degil bi kere o duyguyu tadalim saglikli hayirli olsun yeter. Insallah bebislerimiz uslu akilli bebekler olurlar da en azindan ikinciye cesaret edebiliriz

sen özellikle mi sezeryan istedin cnm günümüz yakınmış benim doktorum daha doğum planı yapmadı her gittiğimde soruyorum 34.haftada gittim en son 37 de gel bakarız şimdilik yolunda dedi..
Bizim yaklasik 2.5 sene 1 asilama ve 2 tup bebek tedavisine ragmen olmayip mijdeki haberi normal yoldan aldik. Beklenen bir bebek oldugu ve yasim da 38 oldugu icin dr um risk almak istemiyor ben de ona guveniyorum. Saglik ocaginda ki aile hekimi de bu bebekler kiymetli bebek katehosrisinde oluyor mutlaka sezaryen oneriyoruz dedi. O yuzden normali eledim direkt canim

Kızlar bebeğinize yaptığınız odaları ya da aldığımız besikerin resmini atabilir mısınız? Ben de hamileyim ilk bebegim ama sizden ugağız ve neler aldınız ?alışveriş telâşesine girmek üzereyiz.
tecrübelerinizi yazın lütfen aklım çok karışık..
Yardımlarınızı bekliyorum

Tünaydın hanimlarr.
Sabaha kadar nerdeyse uyuyamadim.
Sabahtan sonrada sürekli uyuyup uyandim.
En son kendimı zor attım yataktan.
Minnos sabaha kadar hareketli idi.
Hatta sabah beni yataktan o kaldırdı diyebilirim.
Kalp atışları mi desem ne atisi desem bilemedim ama göbeğimin yukarısında idi.
Çok şaşırdım.
Acaba ters mi dondu , dedim.
Ama anlamdım açıkçası. Bi türlü de hareketlerinden birşey çıkaramıyorum zaten.
Sadece bi iki kez ayaklarini cikardim o da feci bi baskı yapıp beklettigi için.
O zaman kendimden geçiyorum tabii o minnak ayakları yiyeceğim gün aklıma geldikçe ^_^
Bununla birlikte bahsedildiği gibi başı da baskı yaptı. Htta bende sanırım doğurcam , diye bekledim bi an.
Çünkü o bölgede bi şey döndü ve canım çok acıdı. Ayrıca hafiften aşağı geldi gibi.
Ama acısi çabuk geçti ve o an ki hareketi de gitti.
Bekledim sonra ne olacak diyede.
Sadece hareket edip durdu.

Doğum yapan hanımlar dualar sizinle.
İnşaallah bi an önce yavrularinizi kucağınıza alıp evde bakımları ile ilgilenirsiniz. ^_^

Bu arada rüyamda doğum tarihim mayıs ayın da, dedi Dr. Ve ben sokk olmustum.
Daha ne kadar beklicem, ocakta doğurmamış lazım nie bu kadar ileri atıldı , yanlış mı hesaplandı yada hesaplanıyor, diye dert yaniyordum.

Ayyy çok korkutucu dusunsenize nisanda hamile kaldım gelecek sene mayıs ta doguruyom -_-

Blackbluee1 ben oda hazırlamadım yada besik alımı yapmadim.
Beşiği eşimin arkadası verdi. Onun da bebegi bu senede dogmustu ve eşinin arkadaşları fln beşik hediye etmişler o yüzden ellerindekilerini bize verdiler.

Bam bam beşik , diye geçiyor sanırım İnternete.
Şurup beşik yazınca da çıkıyor.
Sarı ayıcıklı...
Bir süre bubunla idare edicez. Ileriki zamanlarda da ona göre bakarız.

Güzelmiş küçükken yatması için ideal görünüyor baktım daha yeni internetten canım inşalalh bir an önce sağlıkla alırsın kucağına..

Güzelmiş küçükken yatması için ideal görünüyor baktım daha yeni internetten canım inşalalh bir an önce sağlıkla alırsın kucağına..

Evt , minnak bise hem fazla yer kaplamiyor.
Hem ses çıkarmıyor.

Aminnnnnn, inşaallah canim hepimiz için aynı dua içindeyiz.
İnşaallah sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alırız.

Biz yeni yeni hazırlıklara basladik.
Cinsiyet konusu fln da geç öğrendiğimiz için hiçbirşey yapamadık.
Siz yinede ufaktan araştırıp bakin.
Firsatlari değerlendirin.
Yoksa birden ummadiginiz fiyatlarla karsilasabiliyorsunuz.
Şimdiden kolay gelsin :)

Canim ben buyumeyen ama en azindan 4 yasina kadar goturecegini tahmin ettigim soyle bi besik tercih ettim. Bu arada hic besik almayip park yatak tercihi yapan annemiz de cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…