- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 45
Canim benim dualariniz senle ve bebeginle.Kızlar herkese merhaba bana yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim Meleğim 1850 kg 43.5 cm doğdu malesef küvezde sizin dualarınıza ihtiyacı var sütüm henüz gelmedi ama sağma yapıyorum emziremiyorum küvezde olduğu için inşAllah biran önce toparlanır da evimize götürürüm meleğimizi.
Benimki de 0.4 lük degistirmedik biz hiç dozunu aynen devam kiloyla alakali değil genetik test sonucumuza göre ayarlandi bu dozumuz bizimçok şükür inş ikinizde iyi olun tedbir olsun diye yapmıştır her dktr aynı değil . bende kullanıyorım 0.4 lük ama kilom artık 13 kg artarak 68 olunca doktor 0.6 geçti sizinde kiloya göre mi ayarlıyor. benim doktor pek rahat diye diye arttırdık
Dogum yapann arkadaslatim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda minnaklarinizi saglikla kucaginiza almaniz dilegiyle bol sabir ve dualar sizinle olsun
Bende evde daralliorum zaman gecmiyornst de sancim cikio benimde pzt gunu yine gidicem
Bende 32 deki kontrolüm de başladık nts ye doktorum kontrol oncelerinde mutlaka önce nts dedi sordum neden bu kadar erken diye normali bu riskli olsan 28 den itibaren sokardim dedi. Tip fakultesine gidiyorum. Ozellerde sanirim ucretli olabiliyormuş nts özele giden arkadaşlar daha geç giriyor nts ye.Kızlar ben de ocak sonu doğum yapacam allahın izniyle bugün 31+0 haftasiyla uyumlu bebeğim çok şükür bu hafta ici nst ye gireceğimi söyledi doktorum bana erken gibi geldi siz kaç haftalikken başladınız nst günlerine
bende 36 aynı şeyi düşünmüşüz 3 sene geç olabilir biz.. senin de ilk bebeğin miHah ben tekte kaldim o zaman, yas 38 :))
Sezaryenden sonra cabuk iyilesirsin umarim ve yaninda da bi yakinin olursa sen daha cok kizinla yaninda ki kiside daha cok bebisin bakimiyla ilgilenir acisini cikarirsin bu zamanlarin canim.
Yaslari yakin olacak ve arkadas gibi olacaklar ileride, o yonden bakip mutlu ol
Kızlar ben heran adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum ya, gece belimde aradabir ağrıdı.doğummu yaklaştı acaba..
Buarada bir kaç haftadır her ayağa kalktığımda karnımın altında , vajinamda çok ağrım oluyor. Ve acayip bir ağırlık hissediyorum orda.Bir adım bile zar zor atıyorum . Ben artık rahat rahat uyumak ve yürümek istiyorum. Hayırlısıyla bebeğimi de kucağuma alsaydım ve bu ağrılardan kurtulsaydım. İlkin de bukadar çok çekdiysem ikincisinde nasıl olur Allah bilir. Uzun bir süre ikinciyi düşünmicem. Tabi büyük konuşmuş olmim de, sonra hemen başıma geliyo.
sen özellikle mi sezeryan istedin cnm günümüz yakınmış benim doktorum daha doğum planı yapmadı her gittiğimde soruyorum 34.haftada gittim en son 37 de gel bakarız şimdilik yolunda dedi..Insallah gonlune gore olur canim, bunlar bi saglikla gelsin de
Artik haftada ortalama 150 gr alirdan hesap et dedi dr um.
Bu arafa kizlar dr randevuma gittim. Sukur haftasiyla uyumlu bir sikinti yok bebekte. Yalniz cok odemim oldugu icin protein kacagindan suphelendi ve idrar tahlili istedi. Insallah yoktur bir sorun da erken gelmek zorunda kalmaz bebek. Eger bir sikinti olmazsa 3 ocak sezaryen tarihim olacak
Ilk canim benim de, zaten 33 de evlendim, az biraz gezme evlilik otursun is guc derken e bir de hemen olmadi 38 de biraz gec te olsa kucagima alicam Allahin izniyle.bende 36 aynı şeyi düşünmüşüz 3 sene geç olabilir biz.. senin de ilk bebeğin mi
Bizim yaklasik 2.5 sene 1 asilama ve 2 tup bebek tedavisine ragmen olmayip mijdeki haberi normal yoldan aldik. Beklenen bir bebek oldugu ve yasim da 38 oldugu icin dr um risk almak istemiyor ben de ona guveniyorum. Saglik ocaginda ki aile hekimi de bu bebekler kiymetli bebek katehosrisinde oluyor mutlaka sezaryen oneriyoruz dedi. O yuzden normali eledim direkt canimsen özellikle mi sezeryan istedin cnm günümüz yakınmış benim doktorum daha doğum planı yapmadı her gittiğimde soruyorum 34.haftada gittim en son 37 de gel bakarız şimdilik yolunda dedi..
Blackbluee1 ben oda hazırlamadım yada besik alımı yapmadim.
Beşiği eşimin arkadası verdi. Onun da bebegi bu senede dogmustu ve eşinin arkadaşları fln beşik hediye etmişler o yüzden ellerindekilerini bize verdiler.
Bat bat beşik , diye geçiyor sanırım İnternete.
Şurup beşik yazınca da çıkıyor.
Sarı ayıcıklı...
Bir süre bubunla idare edicez. Ileriki zamanlarda da ona göre bakarız.
Güzelmiş küçükken yatması için ideal görünüyor baktım daha yeni internetten canım inşalalh bir an önce sağlıkla alırsın kucağına..
Canim ben buyumeyen ama en azindan 4 yasina kadar goturecegini tahmin ettigim soyle bi besik tercih ettim. Bu arada hic besik almayip park yatak tercihi yapan annemiz de cok fazlaGüzelmiş küçükken yatması için ideal görünüyor baktım daha yeni internetten canım inşalalh bir an önce sağlıkla alırsın kucağına..
Güzelmiş küçükken yatması için ideal görünüyor baktım daha yeni internetten canım inşalalh bir an önce sağlıkla alırsın kucağına..
Ayy uyku setinin rengine bayıldım mint yeşili sanırım çok seviyorum :)Canim ben buyumeyen ama en azindan 4 yasina kadar goturecegini tahmin ettigim soyle bi besik tercih ettim. Bu arada hic besik almayip park yatak tercihi yapan annemiz de cok fazla
Eki Görüntüle 2077035