2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım benim büyük kızım da 1800 doğdu. Şimdi görsen canavar gibi maşallah. Benim en büyük avantajım kızımın o kadar küçük olmasına rağmen çok güzel emmesiydi. O emdikce Sütüm geldi. Doktorlar bile azmine hayret etmişti. Küvözde de olsa ısrar et emzir. Sütüm var de. Bebek emdikce artacak o süt. Allah kolaylık versin. Tez zamanda çıkar inşallah kuvözden meleğin

Bebeğin de en kısa sürede toplayıp evinize gelecek canım dualarımız seninle :)

Ben aldıkça yıkamıştım acil durumlar için en azından bir kac parca hazırda giysisi olsun diye.
Sende bu hafta yapar koyarsın işte
aynen öyle canım benim 10 lu takim aldim onu yikayim ozaman birde kizlardan kalan bir 10 lu takim var onunla birlikte hallederim ... sağol canım benim allah razı olsun hic aklima gelmemişti böylesi

Şikayetlerimiz aynı canım çok baskı var orada bu gece kafasını döndürüyordu sanki kanalda hemen çıkıcak zannettim napalim normal diyip geçiştirecez

En kısa sürede çıkarsınız inşallah tekrar hayırlı olsun :)

Günaydın kızlar bugün ayrı bir sıkıntıyla uyandım sol dudakta koca bir şişlik su toplamıs sanki çok ağrıyor ne yapmalıyım ya

sütünde gelir bebişinde kilo alır bir iki haftaya bakmışsın hastaneden çıkmışsınız inşallah hayırlı olsun yavrun :)

cok gecmis olsun. insallah tez zaman da taburcu da olur bebeginiz.. doguma girmeden once dr kilosunu tutturmus muydu?

Geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda bebişini alır kucağına emzirirsin hayieli olsun yavrun allah analı babalı buyutsun inşallah

Dualarimiz seninle ve kursad ata ile canim hersey yoluna girecek bugunleri unutacaksin opuyorum seni

guzel dileklerimiz ve dualarimiz seninle canim

cok gecmis olsun, insallah biran once sutun de gelir. biran once de taburcu olursun. dualarmiz seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…