2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

İlkinde bedavadan hamilelik geçirmişim
İlk zamanlarda 4 gün kustum
aşermedim bile bir sey kimseye nazım zararım da olmadı
Son zamanlarımda uykuya dayanamıyordum her boş anımda uyuyordum onun dışında hamileliğe dair hiç bi sıkıntım olmamıştı

O rahat hamıleliğin acısı bunda cıktı
Kocakarılar gbi her gun ahlanıp sızlanıyorum eşime suram agrıyor buram agrıyor bugun bu coktı bugun şu böyle oldu adam da bıktı artık dınlemiyor farkındayım :)

İlki ile arasının az olması da zor ama oda seni yoruyordur şimdi ilgi istiyor.
4 yaşında kızım yine en zor anımda uzanıp yatıyorum dinleniyorum..
Allah yardımdın olsun Doğumdan sonra bakalım bizi neler bekliyor

Ben biraz yatsam uyuyakalıyorum o yuzden yatmıyorum bu sefer kızımın bakımı eksık kalıyor

Neyse gececek bugunler

Canım konıs esinle bence anne ve kv ile birlikte olmaZ karakterini bilmiyorum ama birinin ak dediğine biri lara der arada sen kalırsın güzellikle anlatsan gelecekseler de sırayla gelseler

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun. İnşallah çabucak iyileşir bebeğin de bir an önce evinize gider rahat edersiniz

Rabbim bebeğinle birlikte sağ sağlıklı evinize gelmeyi de nasip etsin canım :)

Ne güzel ilgileniyor bence memnun olmalısın

Sana katılıyorum kayınpederin lohusa gelininin evinde ne işi olur sevmeye gelir gidilir ama yatılı çok saçma kayınvalideler bunu nasıl akıl edemez benim eşim gece çalışıyor yalnız kalıyorum kendi babam son günlerin tek kalma istersen geleyim dedi rahat edemem diye ben istemedim kendi babam olduğu halde

farklı farklı sıkıntılar oluyor işte
Hepsininşn de sabrı oluyor bizde.
İkisinde de 5 ay kustum mesela Of neydi o ama unutuyorsun galiba bir süre sonrasında..

unutulmasa kimse 2.çocuğu yapmazdı herhskd
Ben hala unutmadım o ilk 5 ayımı :) ve ikinciye uzak bakıyorum sırf o bulantılardan hayattan soğumuştum Doğumdan sonra unuturum umarım

Kızlar ben heran adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum ya, gece belimde aradabir ağrıdı. doğummu yaklaştı acaba..
Buarada bir kaç haftadır her ayağa kalktığımda karnımın altında , vajinamda çok ağrım oluyor. Ve acayip bir ağırlık hissediyorum orda.Bir adım bile zar zor atıyorum . Ben artık rahat rahat uyumak ve yürümek istiyorum. Hayırlısıyla bebeğimi de kucağuma alsaydım ve bu ağrılardan kurtulsaydım. İlkin de bukadar çok çekdiysem ikincisinde nasıl olur Allah bilir. Uzun bir süre ikinciyi düşünmicem. Tabi büyük konuşmuş olmim de, sonra hemen başıma geliyo.

Perinanin nasil yapildigini hic anlamadim ve uygulayabilcegim bise oldugunu pek sanmiyorum ama kegel yapmaya calisiyorum fakat yapinca agrim artiyo korkuyorum

Bir önceki doğum okulunda da kimse yapamamış :)

Bi kişi esine yaptirmis:) bi de nette okumuştum tek bacak kaldırıp yapanlar olabilmis ben deneyecegim yazarım hahahahh:)

Gözünüz aydın canım hayırlı sağlıklı bir şekilde büyüsün hayırlısıyla bebiş çıkacak küvozden evinize geçip rahat edeceksiniz

Kızlar herkese merhaba bana yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim Meleğim 1850 kg 43.5 cm doğdu malesef küvezde sizin dualarınıza ihtiyacı var sütüm henüz gelmedi ama sağma yapıyorum emziremiyorum küvezde olduğu için inşAllah biran önce toparlanır da evimize götürürüm meleğimizi.

Canım Benim hiç merak etme o günler de gelecek Allahın izniyle...

Dualarımiz seninle her şey çok güzel olacak ve buraya yazacaksın artık evinizdeyiz kızlar diye

Ben hala unutmadım o ilk 5 ayımı :) ve ikinciye uzak bakıyorum sırf o bulantılardan hayattan soğumuştum Doğumdan sonra unuturum umarım

Hiç üzülme unutuyorsun ilki benim daha zordu işe de gidiyordum çoğu günler serumla geçiriyordum kolumda damar yolu bile her daim açık bantlı duruyordu ona rağmen delilik 2. Oldu.
En büyük zorluğu da evde bir tane daha olması evdeki de yoruyor karnındaki de

Herşey daha güzel olacak Allah’ın izniyle eve götürdüğün emzirdiğini günleri de konuşacağız..

sağlıkla sıhhatle büyüsün.

Hiç merak etme canım küçük bebekler daha çabuk toparlar, yakında beraber eve gittiğinizde herşey yoluna girmiş olucak zaten, sütün de sezeryan nedeniyle biraz geç gelebilir ama biliyorsun hormonlar , sıkıntı yapma hiç, yakında kucağında olacak bebişin. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…