2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Blackbluee1 Blackbluee1 canım ben anne yanı yatak aldım prego lotus. Onun dısında oda takımını izmir de bir mobilyacıdan aldım. Bebek arabasını da quinny aldım. Sormak istediğin olursa yardımcı olurum. Seninde hayırlı olsun saglıkla inş

Kızlar herkese merhaba bana yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim Meleğim 1850 kg 43.5 cm doğdu malesef küvezde sizin dualarınıza ihtiyacı var sütüm henüz gelmedi ama sağma yapıyorum emziremiyorum küvezde olduğu için inşAllah biran önce toparlanır da evimize götürürüm meleğimizi.
Gözünaydın bebeğim ins saglıkla evine götürceksin emzirceksin bebeğini çok şükür iyisiniz dualrım sizinle..

Ben hem anne yani hem oda yaptim benm oglanin cicileri bunlar da Blackbluee1 Blackbluee1

Eklentiler

• 20171129_165751.jpg
    20171129_165751.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 233
  • 20171129_165744.jpg
    20171129_165744.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 228
  • IMG-20171129-WA0022.jpeg
    IMG-20171129-WA0022.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 224
Evt , minnak bise hem fazla yer kaplamiyor.
Hem ses çıkarmıyor.

Aminnnnnn, inşaallah canim hepimiz için aynı dua içindeyiz.
İnşaallah sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alırız.

Biz yeni yeni hazırlıklara basladik.
Cinsiyet konusu fln da geç öğrendiğimiz için hiçbirşey yapamadık.
Siz yinede ufaktan araştırıp bakin.
Firsatlari değerlendirin.
Yoksa birden ummadiginiz fiyatlarla karsilasabiliyorsunuz.
Şimdiden kolay gelsin :)

Aynen öyle indirimlerden yararlanmaya calisacagiz sağ ol:)

Canim ben buyumeyen ama en azindan 4 yasina kadar goturecegini tahmin ettigim soyle bi besik tercih ettim. Bu arada hic besik almayip park yatak tercihi yapan annemiz de cok fazla
Eki Görüntüle 2077035

Park yatağı var kardeşimin hiç kullanmadı park beşik bize kaldı. Ben ayrı bir oda yapma düşüncesindeyim bu da çok güzelmiş. Güle güle yatsın içinde inşallah

Blackbluee1 Blackbluee1 canım ben anne yanı yatak aldım prego lotus. Onun dısında oda takımını izmir de bir mobilyacıdan aldım. Bebek arabasını da quinny aldım. Sormak istediğin olursa yardımcı olurum. Seninde hayırlı olsun saglıkla inş

Aslında resmini atabilirsen çok makbule geçer ya. Benim park yatağın var. Sadece oda için bakınıyorum.. hani sırf besikle kısıtlı değil bebek arabası nasıl olmali üstüne başına neler almalı.. işte ev tipi ana kucağına iyi diyenler var .. hiç bir bilgim yok ya :KK43: kullanmicam biseyi de alıp evde bekletmek istemem

Aslında resmini atabilirsen çok makbule geçer ya. Benim park yatağın var. Sadece oda için bakınıyorum.. hani sırf besikle kısıtlı değil bebek arabası nasıl olmali üstüne başına neler almalı.. işte ev tipi ana kucağına iyi diyenler var .. hiç bir bilgim yok ya :KK43: kullanmicam biseyi de alıp evde bekletmek istemem

Bu alisveris isi kisilerin kendi ihtiyaclariylada alakali biraz aslinda herkesin fikri farkli olabiliyo zamanla kendine gore bi liste olusturabilirsin

Ben park yatak tercih ettim cunku buyudugunde yatabilecegi bir yatagim var diye park yatagimiz kraft calipso elite
Bebek arabasini quinny zap xtra 2 aldim cunku katlaninca cok yer kaplamiyo ve hafif bu araba
Ana kucagi almadim cunku bebek arabasini travel sistem aldim puseti var gerekirse onu kullanirim
Sampuani yagi vb bakim urunlerini mustela aldim
Bez olarak prima premium care aldim
Disari ciktigimda annem sutumu verebilsin diye lansinoh sut sagma makinesi aldim
Bebek telsizi olarak babamiz disardayken izlemek istedigi icin ali expressten kamerali bi urun aldim
Giyim olarak biz kis ayina geldigimiz icin kadife tulumlar alt ust takimlardan aldim yumusacik cok güzel oluyorlar ama seninki yaz bebegi olucak daha rahat edersin giyim konusunda
Suan aklimada baska bisi gelmedi ya :)

Bu alisveris isi kisilerin kendi ihtiyaclariylada alakali biraz aslinda herkesin fikri farkli olabiliyo zamanla kendine gore bi liste olusturabilirsin

Ben park yatak tercih ettim cunku buyudugunde yatabilecegi bir yatagim var diye park yatagimiz kraft calipso elite
Bebek arabasini quinny zap xtra 2 aldim cunku katlaninca cok yer kaplamiyo ve hafif bu araba
Ana kucagi almadim cunku bebek arabasini travel sistem aldim puseti var gerekirse onu kullanirim
Sampuani yagi vb bakim urunlerini mustela aldim
Bez olarak prima premium care aldim
Disari ciktigimda annem sutumu verebilsin diye lansinoh sut sagma makinesi aldim
Bebek telsizi olarak babamiz disardayken izlemek istedigi icin ali expressten kamerali bi urun aldim
Giyim olarak biz kis ayina geldigimiz icin kadife tulumlar alt ust takimlardan aldim yumusacik cok güzel oluyorlar ama seninki yaz bebegi olucak daha rahat edersin giyim konusunda
Suan aklimada baska bisi gelmedi ya :)

Daha ne gelsin canım :) herşeyi yazmışsın bu bile çok yardımcı oldu.. sağol tesekur ederim. Inşallah aldıklarını da sağlıklı günlerde günle güle kullanırsınız

200D6C3A-4773-4190-8CA1-55A8D3DD214E.jpeg
Canım bunun renkleri de var kırmızı bnmki bu anne yanı yatak. Portatif bi yere giderken yanında götürebiliyorsun ben annem sehir dısında diye böyle bir sey aldım. Prego lotus yazarsan tüm özellikleri de yazıyor.

Daha ne gelsin canım :) herşeyi yazmışsın bu bile çok yardımcı oldu.. sağol tesekur ederim. Inşallah aldıklarını da sağlıklı günlerde günle güle kullanırsınız

Ben de yazayım

Park yatak kraft calipso Elite

Bebek arabası chicco lite way plus 2 duo

Şampuan uni baby

Bez prima premium care

Islak pamuk yenidoğan uni baby

Süt sagma avent

Biberon dr browns geniş ağız cam

Emzik avent

Pişik kremi Nivea ve sudakrem

Arkadaşım tiny love verdi :)

Kızlar hepinize iyi akşamlar ... hastane odası için süsleme yapan organizasyon şirketleri var ya onlardan hiç fiyat alan oldu mu ? Ortalama fiyatlar ne kadar oluyor bilgisi olan var mı ?

U UgurluKedi canımm sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim gözünüz aydın :)
Ben de cok sevindim L Lilyumm_ cum gece gozume uyku girmemisti valla :)

Park yatağı var kardeşimin hiç kullanmadı park beşik bize kaldı. Ben ayrı bir oda yapma düşüncesindeyim bu da çok güzelmiş. Güle güle yatsın içinde inşallah
Benim bebisin de ayri odasi var. Bu besigi bir 6 aylikken fln kendi odasina almayi dusunuyorum o yuzden buyuyen tiplerden almadim hem kendi odamizda hem de onun odasinda kullanalim diye. Evlenmeden oncesinde kendi yatak odamda kelebek mobilyanin bir genc odasini kullaniyordum. Iki kapili gardrop ve sifonyeri var hatta calisma masasi koltugu vs(tabi calisma masasini fln demonte edip kaldirdim). Yeni almayip bunlari bebek icin degerlendirmeye karar verdim. Artik kendi odasina gecince yavas yavas haliydi avizeydi perdeydi eksiklikleri tamamlarim.
Yani aslinda tamamen kendi ihtiyacina gore design ediyorsun keyifli bir surec.
Hepimiz bu yazdiklarimizi alana kadar kac kez karar degistirdik bi bilsen :KK66:

İyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum ben mi cok abartıyorum

İyi akşamlar kızlar kv ve kp 2 haftadır bizdeler doğum yaklaşınca yalnız bırakmamak için ama gelin görün ki çoğu zaman yine ben hizmet ediyorum kendi işimi de kendim yapıyorum , geçen hafta sonu kp memleketlerine gitti hem onu almak için hem de hasta ziyaretine gittik 500 km git gel mesafe ve bu ay yeni araba aldık ilk masrafları cok olduğu için 1000 tl acık vardı oldu 1500 tl .kayınvalide tutturdu geçen babanın akrabalarına gittik bu hafta sonu da benimkilere gidilecek oda git gel 500 km hiç bir masrafa karışmıyorlar sıkıştık diyoruz anlamıyor sürekli ısrar ediyor hem maddi hem manevi hiç düşünmüyor ya bu kız o yolu gidip gelecek diye sinir olmakta haklımıyım yoksa cok mu abartıyorum
kp arabası var istese gidebilir ama benzin parası için kendi araçları ile gitmiyorlar bahane olarak da beni öne sürüyorlar bebek olunca bir daha gidemem diye ama zaten gideceğimiz kişiler düğünüme bile gelmediler tanımıyorum ben mi cok abartıyorum
Canim bu ayda 500 km git gel mi :110:
Abartmiyorsun tabi ki. Dr yasakladi bu kadar uzun sure araba seyahatlerini desen. Artik cok oturunca bile ayaklarimiz sisiyor uzatmak lazim. Birak hizmet etmeyi hizmet beklemen lazim. Esinle konussan cok yoruluyorum diye o en uugun sekilde belirtse olmaz mi kirmadan?
Ya da siz yoruldunuz biraz da benim annem kalsin yanimda desen?

Canim bu ayda 500 km git gel mi :110:
Abartmiyorsun tabi ki. Dr yasakladi bu kadar uzun sure araba seyahatlerini desen. Artik cok oturunca bile ayaklarimiz sisiyor uzatmak lazim. Birak hizmet etmeyi hizmet beklemen lazim. Esinle konussan cok yoruluyorum diye o en uugun sekilde belirtse olmaz mi kirmadan?
Ya da siz yoruldunuz biraz da benim annem kalsin yanimda desen?
Canım annem doğuma son hafta kala gelecek annen gelsin biz gidecez diyorlar ondan bişey diyemiyorum eşim de herseyin farkında bana hak veriyor ama anne babayı da kıramıyor

X