2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar herkese merhaba bana yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim Meleğim 1850 kg 43.5 cm doğdu malesef küvezde sizin dualarınıza ihtiyacı var sütüm henüz gelmedi ama sağma yapıyorum emziremiyorum küvezde olduğu için inşAllah biran önce toparlanır da evimize götürürüm meleğimizi.
Canım benim büyük kızım da 1800 doğdu. Şimdi görsen canavar gibi maşallah. Benim en büyük avantajım kızımın o kadar küçük olmasına rağmen çok güzel emmesiydi. O emdikce Sütüm geldi. Doktorlar bile azmine hayret etmişti. Küvözde de olsa ısrar et emzir. Sütüm var de. Bebek emdikce artacak o süt. Allah kolaylık versin. Tez zamanda çıkar inşallah kuvözden meleğin

Kızlar herkese merhaba bana yazıp dua edenlere çok teşekkür ederim Meleğim 1850 kg 43.5 cm doğdu malesef küvezde sizin dualarınıza ihtiyacı var sütüm henüz gelmedi ama sağma yapıyorum emziremiyorum küvezde olduğu için inşAllah biran önce toparlanır da evimize götürürüm meleğimizi.
Bebeğin de en kısa sürede toplayıp evinize gelecek canım dualarımız seninle :)

Ben aldıkça yıkamıştım acil durumlar için en azından bir kac parca hazırda giysisi olsun diye.
Sende bu hafta yapar koyarsın işte
aynen öyle canım benim 10 lu takim aldim onu yikayim ozaman birde kizlardan kalan bir 10 lu takim var onunla birlikte hallederim ... sağol canım benim allah razı olsun hic aklima gelmemişti böylesi

Kızlar ben heran adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum ya, gece belimde aradabir ağrıdı. :KK43: doğummu yaklaştı acaba..
Buarada bir kaç haftadır her ayağa kalktığımda karnımın altında , vajinamda çok ağrım oluyor. Ve acayip bir ağırlık hissediyorum orda.Bir adım bile zar zor atıyorum . Ben artık rahat rahat uyumak ve yürümek istiyorum. Hayırlısıyla bebeğimi de kucağuma alsaydım ve bu ağrılardan kurtulsaydım. İlkin de bukadar çok çekdiysem ikincisinde nasıl olur Allah bilir. Uzun bir süre ikinciyi düşünmicem. Tabi büyük konuşmuş olmim de, sonra hemen başıma geliyo.
Şikayetlerimiz aynı canım çok baskı var orada bu gece kafasını döndürüyordu sanki kanalda hemen çıkıcak zannettim napalim normal diyip geçiştirecez

İyi geceler kızlar ☺️ Çarşamba günü 33+6 da su eksilmesi ve plasentanın bebeği beslemeyi kesmesi ile sezeryan Doğum yaptım . 2020 doğdu oğlum . Yeni doğan yoğun bakımda şu an . Doktorumuz en az 10 gün kalır dedi . Şu an 1980 gram olmuş kilosu . Doğmadan 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne yaptırdık. Şükürler olsun ki etkisini gördük . Doğar doğmaz solunum cihazına bağladılar .3-4 saat sonra cihazı kapatıp burundan hava verdiler . Dün burnundan da çekip oksijen çadırı koydular . Bugün şükürler olsun kendi başına nefes alıyordu oğlum . Emme , yutma ve birkaç refleksinin gelişmesi için bir süre daha küvözde kalacak . Bu arada ben klasik sezeryan sonrası ağrılar ile idare ediyorum. Sütüm gelsin de oğlumu besleyeyim diye sağıyorum , bekliyorum. Herkese iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederiz . Hepinize zamanında ve sağlıklı doğumlar dilerim .
En kısa sürede çıkarsınız inşallah tekrar hayırlı olsun :)

Günaydın kızlar bugün ayrı bir sıkıntıyla uyandım sol dudakta koca bir şişlik su toplamıs sanki çok ağrıyor ne yapmalıyım ya

sütünde gelir bebişinde kilo alır bir iki haftaya bakmışsın hastaneden çıkmışsınız inşallah hayırlı olsun yavrun :)

İyi geceler kızlar ☺️ Çarşamba günü 33+6 da su eksilmesi ve plasentanın bebeği beslemeyi kesmesi ile sezeryan Doğum yaptım . 2020 doğdu oğlum . Yeni doğan yoğun bakımda şu an . Doktorumuz en az 10 gün kalır dedi . Şu an 1980 gram olmuş kilosu . Doğmadan 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne yaptırdık. Şükürler olsun ki etkisini gördük . Doğar doğmaz solunum cihazına bağladılar .3-4 saat sonra cihazı kapatıp burundan hava verdiler . Dün burnundan da çekip oksijen çadırı koydular . Bugün şükürler olsun kendi başına nefes alıyordu oğlum . Emme , yutma ve birkaç refleksinin gelişmesi için bir süre daha küvözde kalacak . Bu arada ben klasik sezeryan sonrası ağrılar ile idare ediyorum. Sütüm gelsin de oğlumu besleyeyim diye sağıyorum , bekliyorum. Herkese iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederiz . Hepinize zamanında ve sağlıklı doğumlar dilerim .
cok gecmis olsun. insallah tez zaman da taburcu da olur bebeginiz.. doguma girmeden once dr kilosunu tutturmus muydu?

Geçmiş olsun inşallah en kisa zamanda bebişini alır kucağına emzirirsin hayieli olsun yavrun allah analı babalı buyutsun inşallah :dua:

Dualarimiz seninle ve kursad ata ile canim hersey yoluna girecek bugunleri unutacaksin opuyorum seni

guzel dileklerimiz ve dualarimiz seninle canim

cok gecmis olsun, insallah biran once sutun de gelir. biran once de taburcu olursun. dualarmiz seninle...

X