2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Iki sezaryen arasinda minimum ne kadar olmali peki kizlar sizin drblarinza sorma firsatiniz oldu mu hic?
Anladigim kadariyla cogunuz cok beklemeden bir diger hamileligi planlamaya gecmissiniz :KK66:

Canım ben oğlum 10 aylıkken hamile kaldım doğum zamanı tam 19 ay olacak iki Sezeryan arası ben ilk hamileliğim zor olduğu yani zor hamile kaldığım için hemen istedim 2.yi doktorumda destekledi canım

Canım ben oğlum 10 aylıkken hamile kaldım doğum zamanı tam 19 ay olacak iki Sezeryan arası ben ilk hamileliğim zor olduğu yani zor hamile kaldığım için hemen istedim 2.yi doktorumda destekledi canım
Peki bu hamileligin nasil gecti canim ilke kiyasla

Peki bu hamileligin nasil gecti canim ilke kiyasla
Canım ilk hamileliğim çok rahattı ama bu hamileliğim zorladı baya sezeryandan dolayı değil ama canım bebiş aşağıda olduğu için hiç seseryan yerimde ağrı hissetmedim bu güne kadar çocukların geleceğini tam oturtim 3.yü de istiyorum bana kalsa Hemen olsun isterim ama hayaller hayatlar

Valla ben hiç yememiştim hamileliğim boyunca pekte sevmem zaten
Bebegim biraz zayıf ve kısa
İki haftadır yiyorum da biraz kilo alısı arttı bebegin
Ve cogunlukla süte katıp içtim
Öyle yapmamak gerekiyormuş
Direk yeseymişim belki de coktan toparlayacaktı oğlum

Yüyin yiyin bol bol pekmez yiyin bence kilo aldıran o
Kan yapıypr ya
Bebekte bizim kanımızla beslendigi icin demek ki daha cok kilo alıyor
Aynen canim bencede etkisi oluyor pekmez yemeye devam hem bize hem bebislere yarasin Insallah :halay:

Canım ilk hamileliğim çok rahattı ama bu hamileliğim zorladı baya sezeryandan dolayı değil ama canım bebiş aşağıda olduğu için hiç seseryan yerimde ağrı hissetmedim bu güne kadar çocukların geleceğini tam oturtim 3.yü de istiyorum bana kalsa Hemen olsun isterim ama hayaller hayatlar
Insallah gonlune gore olur canim, bunlar bi saglikla gelsin de

Son sekiz haftada daha cok kilo alir diye duymustum bende hayirlisi saglikli kucagimiza alalim da :anneadayı:
Artik haftada ortalama 150 gr alirdan hesap et dedi dr um.

Bu arafa kizlar dr randevuma gittim. Sukur haftasiyla uyumlu bir sikinti yok bebekte. Yalniz cok odemim oldugu icin protein kacagindan suphelendi ve idrar tahlili istedi. Insallah yoktur bir sorun da erken gelmek zorunda kalmaz bebek. Eger bir sikinti olmazsa 3 ocak sezaryen tarihim olacak

Insallah gonlune gore olur canim, bunlar bi saglikla gelsin de

Artik haftada ortalama 150 gr alirdan hesap et dedi dr um.

Bu arafa kizlar dr randevuma gittim. Sukur haftasiyla uyumlu bir sikinti yok bebekte. Yalniz cok odemim oldugu icin protein kacagindan suphelendi ve idrar tahlili istedi. Insallah yoktur bir sorun da erken gelmek zorunda kalmaz bebek. Eger bir sikinti olmazsa 3 ocak sezaryen tarihim olacak
İnşallah zamanında gelir canım bebiş. Maşallah haftasiyla uyumluymus. Protein kaçağı olduğu zaman genelde bebek biraz küçük olabiliyor. Öyle bir durum yoksa bence bir sorun da yoktur. Bazı insanlar fazla ödem olabiliyor. Benim kardeşim de çok şişmişti. Ama bir sorun çıkmadı çok şükür

Kızlar belki benle aynı durumda olan vardır, görüşlerinizi merak ediyorum. Kayınvalidesi uzak şehirde yaşayan arkadaşlarım nası bi planlama yaptılar? Ne zaman gelicek kayınvalideniz kayınpederiniz? Doğumdan ne kadar önce çağırmayı düşünüyosunuz?

Kızlar belki benle aynı durumda olan vardır, görüşlerinizi merak ediyorum. Kayınvalidesi uzak şehirde yaşayan arkadaşlarım nası bi planlama yaptılar? Ne zaman gelicek kayınvalideniz kayınpederiniz? Doğumdan ne kadar önce çağırmayı düşünüyosunuz?

Doğum olunca gelsin işte..
yada 38 kadar bekle olmadı çağır

kislar iyi alsamlar
dr dan yeni geldik nst de cok sukur sanci cikmadi ama gecen gittigimiz de bebek 500 g civari almist simdi 10 gunde yaklasik 300 gr almis. 35+1 3050 gr 50 cm dedi. kilo almasi neden yavasladi anlayamadim. sizde de yavaslayanlar var mi?
bir de gecen sefer dogum pozisyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani ters:KK43: acaba tekrar doner mi?
daha ne istiyısunuz benim bebğim 33.hFTADA 2000 KG bence gayet iyi bebeğin kilosu bemim bebeğim 20 gunde 300 gr almış o kadar çok vıtamınlı yediğim halde ıns duzeşri pozizyonu

Benim kv beni çağırıyor (lohusaligi burnumdan getirmek için heralde)
Ama ben evimde olucam annemde gelicek inşallah. Artık kv kendisi bilir :)

Benim kv beni çağırıyor (lohusaligi burnumdan getirmek için heralde)
Ama ben evimde olucam annemde gelicek inşallah. Artık kv kendisi bilir :)
Ben ilkinde onu dinledim evinde kaldım ama kalmaz olaydım ne lohusalık yaşadım ne bir şey gelen gidene laf eşimi doldurdu öyle böyle diye diye bütün dikislerim açıldı çok çektim artık doğuma gitsem bile haber vermem :KK70:

X