2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yan durdugunu hissedebiliyorum cunku ayagini dayiyo sağ tarafıma farkedilir sekilde onceden oyle bisi olmuyodu midemdeki skintilarda baya azaldi baski kalkti demekki bi 90 derece daha yaparsa yerine gircek insallah :))
aa öylemi
ayy midemde bir baskı var hiç sorma cok sikintili aksama kadar mideme dayaniyor yemek yiyemiyorum yediğim zaman rahatsiz oluyorum çok rahatsiz oluyorum yanıyor midem geri gelecek sanki demekki başı yukarıdaymış

E
aa öylemi
ayy midemde bir baskı var hiç sorma cok sikintili aksama kadar mideme dayaniyor yemek yiyemiyorum yediğim zaman rahatsiz oluyorum çok rahatsiz oluyorum yanıyor midem geri gelecek sanki demekki başı yukarıdaymış
Valla canım istahinda kapanır başı yukarıda olunca bir de en önemlisi tekmeleri aşağıda kapiya vuruyor sanki :KK70:

aa öylemi

Yani bende suan arkadaslarin yorumu uzerine bu kaniya vardim doktora gidince anlicam noldugu :))

E

Valla canım istahinda kapanır başı yukarıda olunca bir de en önemlisi tekmeleri aşağıda kapiya vuruyor sanki :KK70:
aynen canım benim
aşağıda da sorun var simdilik kasiklarimda kipirtilar var tuvalet sorunum da oturması zorlaştı alafiranga da yok bizde maalesef son ayda sikintili geçecek galiba inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur

aynen canım benim
aşağıda da sorun var simdilik kasiklarimda kipirtilar var tuvalet sorunum da oturması zorlaştı alafiranga da yok bizde maalesef son ayda sikintili geçecek galiba inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur
Ben çorap ayakkabı giyemiyorum dediğin gibi klozet olmasa çok zor napalim az kaldı hayirlisiyla sağlıkla gelsinler

aa öylemi
Benimkinin başı aşağıda ama benim de midemle cooooookk sorunum var. Ne yesem mahvoluyorum. Yemeden olmuyor. 2 şişe gaviscon bitirdim. Bu gidişle 1 şişe daha bitiririm.

Canım nasılsın sancin falan yok inşallah ben zor dayanıyorum artık
Sanci hissetmiyorum canim ama kac gecedir uyuyamamanin acisi sanki birikti birikti de bugun cikiyor vucudumdan. Birden agirlastim oturdugum yerden kalktigimda fln vucudumun heryerini tutulmus hissediyorum bugun.
Bundan sonrasi zaten ancak gittikce daha zorlasir. Dua edelim de en rahat olabilecek sekliyle dogum anina gelelim bir cirpida.
Ondan sonrasini da o zaman dusunuruz :KK66:

aynen canım benim
Canım vallahi benim de aşağıda da sorun var. Afedersin bir şeyimden bir de midemden çok çektim. Az kaldı çok şükür. Sağlıkla gelsinler inşallah

Küçük beye söyle uslu dursun annesi :) dönünce anlamış mıydın peki canım döndüğünü? Benim şu an baş aşağı, kordondan dolayı böyle durması iyi, baş yukarı dönmesinden korkuyorum dönse anlar mıyım ki bilemedim
kucuk bey degil kucuk hanim:) soyle ki kasiklarimi resmen cigniyordu yani basi olsa boyle hareket edemez diodum devamli tekmeleme resmen hissediodum ondan anladim ben. bir de tesrken ciddi kasiklarinda baski oluo ya da bana oyle gelio:110:

15 gündür burnum tıkanık
Oksijen suyu , tuzlu su , serum fizyolojik dışında çözümü olan var mı ?
ucuna ödül koyacağım burnumu açana a
Bazı annelerde son aylarda burun etleri şişebiliyor öyle bir durumsa çözüm yok canım. Tek çözüm doğum :)
Yine de buğuseptil deneyebilirsin ablama doktoru önermişti.

Canım 10 gun ne ki benim bebeğim 3 günde dönmüştü

Perşembe gittim devlete baş aşağı çok güzel çok iyi süper

Cumartesi ozeldeki doktoruma gittim ters. Şaşırdı hatta baştan beri mi böyleydi ki Allah allah dedi :)

Şimdi tekrar döndü neyseki ama dur bakalım kalır inşallah öyle:)
aynen ben pazartesi de gitmistim ama kilosunu soylememisti , basi asagidaydi. bugun gittim ters donmus yani senin ki gibi 3 gun de.. belki tekrar donerler

kucuk bey degil kucuk hanim:) soyle ki kasiklarimi resmen cigniyordu yani basi olsa boyle hareket edemez diodum devamli tekmeleme resmen hissediodum ondan anladim ben. bir de tesrken ciddi kasiklarinda baski oluo ya da bana oyle gelio:110:
Yanlış mı alıntı yapmışım ki ben onu @yesa1 ya yazmıştım sanki :)
Küçük hanım da uslu dursun hepsi uslu dursunlar son haftalarda üzmesinler bizi :)

Bazı annelerde son aylarda burun etleri şişebiliyor öyle bir durumsa çözüm yok canım. Tek çözüm doğum :)
Yine de buğuseptil deneyebilirsin ablama doktoru önermişti.

Kızımda da böyleydim canım 36 da bir başladı tıkanıklık 39 kadar doğurdum.
int baktım senin dediğin gibi yazıyor ama herkes klasik tuzlu su falan yazmış işe yaramıyor..

Buğuseptil astım var kullanamıyorum vikste öyle gece olunda tamamen tıkanıyor :duduk:

Sanci hissetmiyorum canim ama kac gecedir uyuyamamanin acisi sanki birikti birikti de bugun cikiyor vucudumdan. Birden agirlastim oturdugum yerden kalktigimda fln vucudumun heryerini tutulmus hissediyorum bugun.
Bundan sonrasi zaten ancak gittikce daha zorlasir. Dua edelim de en rahat olabilecek sekliyle dogum anina gelelim bir cirpida.
Ondan sonrasini da o zaman dusunuruz :KK66:
Benim sancılarım 28. Haftadandır durmuyor canım ilaçla gecikiyor bebiş hayırlısı olsun bende bir haftadır kalkıp oturamıyorum yuruyemiyorum acaba aşağı mi indi

Kızımda da böyleydim canım 36 da bir başladı tıkanıklık 39 kadar doğurdum.
int baktım senin dediğin gibi yazıyor ama herkes klasik tuzlu su falan yazmış işe yaramıyor..

Buğuseptil astım var kullanamıyorum vikste öyle gece olunda tamamen tıkanıyor :duduk:
Allah yardımcın olsun canım astımın varsa daha zor senin için hayat :KK43:
Soğanı söylemiyorum bile sen tecrübeli anne olarak zaten denemişsindir :)

X