Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma sıramı kaptılar. Benim oğlanın hiç niyeti yok gibi zaten. Ben o kadar ağrı çekiyorum ama nst de gram sancı çıkmıyor. Hepsi vaktinde gelsin inşallahKız görüyor musun gitti sıran
ya hangi ara oldu ben duymamışım görmemişim1. Hayrosgiller kiz
2. TurkuazM erkek
3. Deryalı erkek
4. Yanne erkek
:)
Canım maşallah kilosu gayet iyi bundan sonra kilo alımı yavaşlıyor diyor takvim sağlıklı olsunda 3 bucugu geçer daha var doğumakislar iyi alsamlar
dr dan yeni geldik nst de cok sukur sanci cikmadi ama gecen gittigimiz de bebek 500 g civari almist simdi 10 gunde yaklasik 300 gr almis. 35+1 3050 gr 50 cm dedi. kilo almasi neden yavasladi anlayamadim. sizde de yavaslayanlar var mi?
bir de gecen sefer dogum pozisyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani ters acaba tekrar doner mi?
Merhaba bizde bugün gittik doktora 34+5 te kilosu 2750 boyu 49 cm. Ben 1.77 eşim 1.90 olunca bebiste uzun olacak diyor doktor. Ben hiç kilosuna takilmadim ama protein tuketiyorum hep her sabah mutlaka peynir ve yumurta yerim balık tavuk yemedigim icin ete yükleniyorum. Ne çok sıkıyorum ne de çok yiyorum 12 kilo aldım.
Super canim tebrik ederim. Insallah bebek te sen de iyisinizdirKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Onu herkes kacirdi buraya yazilmadi galiba.4 kim kiz birini kacirdim ozaman ben
Merhaba bizde bugün gittik doktora 34+5 te kilosu 2750 boyu 49 cm. Ben 1.77 eşim 1.90 olunca bebiste uzun olacak diyor doktor. Ben hiç kilosuna takilmadim ama protein tuketiyorum hep her sabah mutlaka peynir ve yumurta yerim balık tavuk yemedigim icin ete yükleniyorum. Ne çok sıkıyorum ne de çok yiyorum 12 kilo aldım.
Canım hayırlısı sağlıkla zamanında gelsin inşallahSorma sıramı kaptılar. Benim oğlanın hiç niyeti yok gibi zaten. Ben o kadar ağrı çekiyorum ama nst de gram sancı çıkmıyor. Hepsi vaktinde gelsin inşallah
Bende deryali08 i görmedim hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünya hangi ara oldu ben duymamışım görmemişim
rabbim sağlıkla sevdikleriyle buyutmeyi nasip etsin inşallah..
inşallah bebislerimiz de anneleride iyidir..
darisi biz bekleyenlerin başına allahim kurtarsın sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
iyi akşamlar canım,
ben bu ağrıları çalıştığım için zannediyordum :)
aynen canım benim öyle olmuş ozamanSuper canim tebrik ederim. Insallah bebek te sen de iyisinizdir
Onu herkes kacirdi buraya yazilmadi galiba.
Canımm gözün aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün İkinizde iyisinizdir inşallahKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Amiin darisi saglikla bize ve bebislerimize insallahaynen canım benim öyle olmuş ozaman
inşallah bebegide kendide iyidir sağlıkla büyütsün inşallah
Basta yanlış yazmışım hemen degistirdim :)CoK pardon 2750ymis nasıl korktum anlatamam..kusura bakmayın
Maşallah maşallah maşallah
Magnezyum kullaniyor musun canim?
Canim gozun aydin. Moralini yuksek tut sen nispeten daha rahat gunlere gectiginde senin cektigin sikintilari biz yeni cekiyor olucaz, yani oyle boyle gecmez desigin gunler gececek Bebisini bizim icin de koklayiver
Amim ins hepimiz saglikla alalim. Uzun olunca eli kolu her yerde ama coklu hareket ediyor. Hala calisiyorum Allahtan okulda cok hareketli değil ama aksam olunca başlıyor eli ayrı kolu ayrı bacağı ayrı oynamaya :)Maşallah kız boylara ne güzel işte manken aile gibi Allah nazardan korusun sağlıkla al kucağına
Iyi yapmissin canim icin daha rahat ederKullanıyorum zaten sordum regl ağrısı son aylarda normalmiş ama şiddetli ve düzenli olursa gideceğim doktora randevumu da erkene aldım zaten
Çok yormaa canım kendiniAmim ins hepimiz saglikla alalim. Uzun olunca eli kolu her yerde ama coklu hareket ediyor. Hala calisiyorum Allahtan okulda cok hareketli değil ama aksam olunca başlıyor eli ayrı kolu ayrı bacağı ayrı oynamaya :)