2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
1. Hayrosgiller kiz
2. TurkuazM erkek
3. Deryalı erkek
4. Yanne erkek

:)
ya hangi ara oldu ben duymamışım görmemişim
rabbim sağlıkla sevdikleriyle buyutmeyi nasip etsin inşallah..
inşallah bebislerimiz de anneleride iyidir..
darisi biz bekleyenlerin başına allahim kurtarsın sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..

kislar iyi alsamlar
dr dan yeni geldik nst de cok sukur sanci cikmadi ama gecen gittigimiz de bebek 500 g civari almist simdi 10 gunde yaklasik 300 gr almis. 35+1 3050 gr 50 cm dedi. kilo almasi neden yavasladi anlayamadim. sizde de yavaslayanlar var mi?
bir de gecen sefer dogum pozisyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani ters:KK43: acaba tekrar doner mi?
Canım maşallah kilosu gayet iyi bundan sonra kilo alımı yavaşlıyor diyor takvim sağlıklı olsunda 3 bucugu geçer daha var doğuma
Dönmesini de Allah bilir canım son anda dönen de var dönmeyen de her şeyin hayırlısı inşallah

Merhaba bizde bugün gittik doktora 34+5 te kilosu 2750 boyu 49 cm. Ben 1.77 eşim 1.90 olunca bebiste uzun olacak diyor doktor. Ben hiç kilosuna takilmadim ama protein tuketiyorum hep her sabah mutlaka peynir ve yumurta yerim balık tavuk yemedigim icin ete yükleniyorum. Ne çok sıkıyorum ne de çok yiyorum 12 kilo aldım.

Merhaba bizde bugün gittik doktora 34+5 te kilosu 2750 boyu 49 cm. Ben 1.77 eşim 1.90 olunca bebiste uzun olacak diyor doktor. Ben hiç kilosuna takilmadim ama protein tuketiyorum hep her sabah mutlaka peynir ve yumurta yerim balık tavuk yemedigim icin ete yükleniyorum. Ne çok sıkıyorum ne de çok yiyorum 12 kilo aldım.

Şeker flan var mı canım

3750 biraz cook gibi doktor bi şey dedi mi

CoK pardon 2750ymis nasıl korktum anlatamam..kusura bakmayın

Maşallah maşallah maşallah

Sorma sıramı kaptılar. Benim oğlanın hiç niyeti yok gibi zaten. Ben o kadar ağrı çekiyorum ama nst de gram sancı çıkmıyor. Hepsi vaktinde gelsin inşallah
Canım hayırlısı sağlıkla zamanında gelsin inşallah
ya hangi ara oldu ben duymamışım görmemişim
rabbim sağlıkla sevdikleriyle buyutmeyi nasip etsin inşallah..
inşallah bebislerimiz de anneleride iyidir..
darisi biz bekleyenlerin başına allahim kurtarsın sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
Bende deryali08 deryali08 i görmedim hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün

Maşallah kız boylara ne güzel işte manken aile gibi Allah nazardan korusun sağlıkla al kucağına

iyi akşamlar canım,
ben bu ağrıları çalıştığım için zannediyordum :)

Yan durdugunu hissedebiliyorum cunku ayagini dayiyo sağ tarafıma farkedilir sekilde onceden oyle bisi olmuyodu midemdeki skintilarda baya azaldi baski kalkti demekki bi 90 derece daha yaparsa yerine gircek insallah :))

Magnezyum kullaniyor musun canim?

Canim gozun aydin. Moralini yuksek tut sen nispeten daha rahat gunlere gectiginde senin cektigin sikintilari biz yeni cekiyor olucaz, yani oyle boyle gecmez desigin gunler gececek :KK66: Bebisini bizim icin de koklayiver

Kullanıyorum zaten sordum regl ağrısı son aylarda normalmiş ama şiddetli ve düzenli olursa gideceğim doktora randevumu da erkene aldım zaten

Maşallah kız boylara ne güzel işte manken aile gibi Allah nazardan korusun sağlıkla al kucağına
Amim ins hepimiz saglikla alalim. Uzun olunca eli kolu her yerde ama coklu hareket ediyor. Hala calisiyorum Allahtan okulda cok hareketli değil ama aksam olunca başlıyor eli ayrı kolu ayrı bacağı ayrı oynamaya :)

Amim ins hepimiz saglikla alalim. Uzun olunca eli kolu her yerde ama coklu hareket ediyor. Hala calisiyorum Allahtan okulda cok hareketli değil ama aksam olunca başlıyor eli ayrı kolu ayrı bacağı ayrı oynamaya :)
Çok yormaa canım kendini

X