Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim gozunuz aydin birer birer aliyoruz dogum haberlerinizi ,masallah umarim sende bebekte iyisinizdir ....Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Canım once yandı sağ ve sol kaburgam nasıl agrıyordu anlatamam öyle bi ağrı yok gece dönerken aglayacaktim
Sonra raahatlayinca anladım :)
Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Hayirli evlat olsun insallah. Gozunuz aydinKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
3. Bebek dun geldi deryali08 dun dogum yapti3. bebekte geldi desene gozun aydin canim insallah ikinizde iyisinizdir :)
hadi yaa gözünüz aydın ,Kızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
3. Bebek dun geldi deryali08 dun dogum yapti
iyi akşamlar canım,Ben 3 gundur o agriyla yasiyorum iste sirtim ve kaburgalarim agriyo donmeyemi calisiyoki acaba
4 kim kiz birini kacirdim ozaman benKızlar şaka maka 4 bebeğimiz oldu yaaaaa
3 erkek 1 kız :)
Hepsine maşallah diliyorum :)
yanne Allah sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana..
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun. Kuvöze girmedi herhalde bebeğin çok şükürKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Canım gözün aydın geçmiş olsun nasılsın bebiş nasıl inşallah iyisinizdirKızlar bugun 15:30 da ıdrarda protein oldugu icin sancılarımda vardı sezeryan ile dogum yaptım oglumuzu Aldık kucagimiza darısı sizlerin basına..
Kız görüyor musun gitti sıranGözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun. Kuvöze girmedi herhalde bebeğin çok şükür
4 kim kiz birini kacirdim ozaman ben