2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım plesanta neden erken ayrılmıştı: (

Sebebi tam olarak bilinmedi dr olabiliyor bazen böyle seyler dedi o kadar
Ama eşi hep aşağıdaydı hamileyken 3 dr a gitmiştim 3 ü de eşinde sorun oldugunu söyledi 20 li haftalarda düzeldi sonra tekrar yeri değişti

Sende bendensin o zaman.
Biz nst girip doğuracağız sanırım :KK50:

Nst aslında çokta önemli değil makineye bağlayacak bebeğin kalp atışları ile sancı sıklığına bakacak kızımda 36 da deli gibi snacım çıktı ebe yarıda kesti git dr sancın çok dedi
Dr gittim dr eve git omlar sancı değil dedi 38+6 doğurdum bende çok anlam veremiyorum aslında nst işine./

Sancı pek tecrube ile olmuyormuş ilkinde sancı hissetmeden gittim Doğuma şimdide hangi sancı ile dr gitmeliyim bilmiyorum dün aşırı sancım vardı gitsem giderdim amannnn boşver dedim geçti..

Kıl tüy içinde tüy dökücü genitala kullanma yasak çünkü kaşıntı kızarıklık bir şey olmasın.
Bugün ağda işimi hallediyorım artık tamamen hazırım Doğuma
Arkadaşlar merhaba ufak bir detayı açıklamak istiyorum sandığımız gibi NST sadece sancı testi değil Neonatal Non Stres Testi aslinda bebeğimizin stres durumuna bakılan bir işlem bebeğimiz sadece doğum sancısi durumunda değil farklı sebeplerle de strese girebilir bu işlem stres testidir.Acizane bilgimi paylaşmak istedim .

kislar iyi alsamlar
dr dan yeni geldik nst de cok sukur sanci cikmadi ama gecen gittigimiz de bebek 500 g civari almist simdi 10 gunde yaklasik 300 gr almis. 35+1 3050 gr 50 cm dedi. kilo almasi neden yavasladi anlayamadim. sizde de yavaslayanlar var mi?
bir de gecen sefer dogum pozisyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani ters:KK43: acaba tekrar doner mi?

kislar iyi alsamlar
dr dan yeni geldik nst de cok sukur sanci cikmadi ama gecen gittigimiz de bebek 500 g civari almist simdi 10 gunde yaklasik 300 gr almis. 35+1 3050 gr 50 cm dedi. kilo almasi neden yavasladi anlayamadim. sizde de yavaslayanlar var mi?
bir de gecen sefer dogum pozisyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani ters:KK43: acaba tekrar doner mi?
Kilosu haftasina gore iyi zaten. Cokca kilo almasi da iyi bisey degil o yuzden bosuna kafani takma canim

kislar iyi alsamlar
bir de gecen sefer dogum pozosyonundaydi simdi yine kafasi yukari cikmis yani ters:KK43: acaba tekrar doner mi?

Canım 10günde tekrar mı dönmüş? Zoru başarmış valla. Doktoruma sorduğumda eğer başı aşağıdaysa, ağırlık baş olduğu için ters dönmesinin çok zor olduğunu söylemişti. Bu açıklamaya göre başı ağır olduğu için yine doğum pozisyonuna gelme ihtimali var inşallah sağlıkla yerini alır bebeğin. Kilo alımı iyi bence zaten son haftalarda, haftalık 250-350 gr alınıyor diye biliyorum.

Canım 10günde tekrar mı dönmüş? Zoru başarmış valla. Doktoruma sorduğumda eğer başı aşağıdaysa, ağırlık baş olduğu için ters dönmesinin çok zor olduğunu söylemişti. Bu açıklamaya göre başı ağır olduğu için yine doğum pozisyonuna gelme ihtimali var inşallah sağlıkla yerini alır bebeğin. Kilo alımı iyi bence zaten son haftalarda, haftalık 250-350 gr alınıyor diye biliyorum.
evet daha yeni tekrar donmus zaten 2 gun once hissetmistim asiri hareket olmustu. bilmiyorum dr da belki tekrar doner dedi zaten donmez ise 40 i beklemeyiz 38 39 da sezeryanla aliriz dedi:KK43:

kislar iyi alsamlar

10 günde 300 çok iyi

Doner döner doğum anında bile dönen var

Canım 10 gun ne ki benim bebeğim 3 günde dönmüştü

Perşembe gittim devlete baş aşağı çok güzel çok iyi süper

Cumartesi ozeldeki doktoruma gittim ters. Şaşırdı hatta baştan beri mi böyleydi ki Allah allah dedi :)

Şimdi tekrar döndü neyseki ama dur bakalım kalır inşallah öyle:)

Canım 10 gun ne ki benim bebeğim 3 günde dönmüştü

Perşembe gittim devlete baş aşağı çok güzel çok iyi süper

Cumartesi ozeldeki doktoruma gittim ters. Şaşırdı hatta baştan beri mi böyleydi ki Allah allah dedi :)

Şimdi tekrar döndü neyseki ama dur bakalım kalır inşallah öyle:)

Küçük beye söyle uslu dursun annesi :) dönünce anlamış mıydın peki canım döndüğünü? Benim şu an baş aşağı, kordondan dolayı böyle durması iyi, baş yukarı dönmesinden korkuyorum dönse anlar mıyım ki bilemedim

Küçük beye söyle uslu dursun annesi :) dönünce anlamış mıydın peki canım döndüğünü? Benim şu an baş aşağı, kordondan dolayı böyle durması iyi, baş yukarı dönmesinden korkuyorum dönse anlar mıyım ki bilemedim

Canım once yandı sağ ve sol kaburgam nasıl agrıyordu anlatamam öyle bi ağrı yok gece dönerken aglayacaktim

Sonra raahatlayinca anladım :)

Arkadaşlar merhaba ufak bir detayı açıklamak istiyorum sandığımız gibi NST sadece sancı testi değil Neonatal Non Stres Testi aslinda bebeğimizin stres durumuna bakılan bir işlem bebeğimiz sadece doğum sancısi durumunda değil farklı sebeplerle de strese girebilir bu işlem stres testidir.Acizane bilgimi paylaşmak istedim .

Nst açılımı tam öyle zaten. Yazdığın gibi..
bakalım biz girince bebek stresli mi olacak ne olacak göreceğiz

X