2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım aslında bende tutmayı düşünmüyorum ama vicdan yapıyorum sanki
aslında benim tam belirtiler başlamadı galiba o yüzden tutabilir miyim acaba diye geliyor
Bende küçüklükten beri hiç orucumu aksatmam hatta tutarım diyodum ilk hamile olduğumu öğrendiğimde annemde mecburi değil sonra tutarsın dedi yok falan dedim. Doktora gittim tansiyonum falan ölçüldü baya düşük çıktı. Bide çok iştahsız biriyim. O yüzden bana bol bol yemek ye su iç bebeğin gelişimi için dedi. Bende daha sonra tutmayı düşünüyorum.

bakalım canım
benim bünyem zayıf değil aslında
iştahımda yerinde amahepatit B yim belki
hem hamilelik hem hastalık kaldıramam

Ne güzel tebrik ederim :) Darısı başıma :) ya ben bide saçlarımı boyattım ama boyattığımda hamile olduğumu bilmiyordum. Doktoruma söyledim daha çok küçükmüş o zaman etkilememiştir inş dedi İnş birşey olmamıştır bebeklerimize :)

Bende de oluyor ara ara acaba üşüttüm MÜ dedim batma sızı şeklinde

Aynen canım bide ben de fazla evham yapıyorum heralde en ufak bişeyde içim içimi yiyiyor: )
O bendede var 2. Çocugum olcak sma sanki yeni acemi gibi oldum nıye burdan Kalktım vay ıkındımmı ne olu bişey olurmu Aklımda deli sorular

: ) Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebeğimizi Bu arada hamilelik takvimi çok ileriyi gösteriyor gerçeğine göre. Ne yaptınız siz de son adet tarihinize göre mi eklediniz arkadaşlar?

Aslında benim aynı gösterdi, son adet tarihime göre.

Bende normalde 6 haftalık gözüküyor dedi ama adet tarıhıne göre sma gec Döllenme dedi 5 haftanın içindeymişiz

teşekkürler canım :) sağlık ocağı yapmıyor sanıyodum çok sevindim valla :) yarın ilk işim bu testleri yaptırmak önümüzdeki hafta tekrar kontrol var yetiştireyim :)
Bizim burda ki saglik ocagi yapmadi sordum kontrolum vardi ben dra unuttum sormayi ama o sagolsun butun tahlilleri kendi istemis zaten.

selam kizlar..son adetim 14 nisan..
dun adetim gecikince test yaptim..ve evet iki cizgiyi gordum..
Allah hepimizin evlatlarini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin..
bu arada benim Allah nasip ederse 3. bebegim olacak..
heyecan stres deli deli dusunceler karmakarisigim..
normalde adetim hep duzensizdir..yine ihtimal vermemistim ama halsizlik uyi hali bazen araba tutmasi gbi mide bulantisi yasadim.psikolojiktir dedim fekat degilmis..hayirlisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…