2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Birde sigarayı azaltmamdan dolayı kabızlıkla başım dertte. Aynı problemi yaşayanlar yardımcı olabilirler mi? Kayısı yiorm bol bol ama yine de farklı tavsiyeleri olan varsa yardımcı olabilir mi

Günaydın kızlar. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah. Benim üçüncü gebeligim ve hiçbirinde midem bulanmadi. Bunda da yok çok şükür. Bulantı kişiden kişiye göre değişiyor. Bi de kalp atışı 9. Haftaya kadar duyulabilir. Panik yapmayın. Hamileliğimizin tadını çıkaralım

bana doktor folik asitte içeren multivitamin verdi.
10 gündür kullanıyorum.
Dünde d vitaminimi düşük buldu, ona da başladım .

Canım ben konuştum. Fetva verme değil sonuç olarak ama dinen bu durumda farz değil sonra tutacaksın ama. Benim tansiyonum geçende 8e 4e düştü. Ben çok zayıfım boyum 172 kilom 49a düşmüşüm bide. Bana tutma hem bebek için hemde kendin için diye dedi. Günlerde uzun ve suya ihtiyacın var. O yüzden yine sen bilirsin ama sonra tutman daha hayırlı.

bana doktor folik asitte içeren multivitamin verdi.
10 gündür kullanıyorum.
Dünde d vitaminimi düşük buldu, ona da başladım .

Doktorum aslında bana da verecekti ama sigaradan kaynaklı kabızlık şikayetimin artacağını ve onlarında kabızlık yapabileceğini söyledi. O yüzden 2 hafta sonra tekrar gittiğimde yazacağını söyledi. :)

teşekkürler canım :) sağlık ocağı yapmıyor sanıyodum çok sevindim valla :) yarın ilk işim bu testleri yaptırmak önümüzdeki hafta tekrar kontrol var yetiştireyim :)

Birde sigarayı azaltmamdan dolayı kabızlıkla başım dertte. Aynı problemi yaşayanlar yardımcı olabilirler mi? Kayısı yiorm bol bol ama yine de farklı tavsiyeleri olan varsa yardımcı olabilir mi
canım bende kabızlık sorunu hep yaşayan bir insandım
şimdi günlük 3 kayısı, 3 hurma, 5 siyah üzüm, ceviz fındık ve badem yiyorum
tabi sabahlarıda taze sıkılmış portakla suyu içiyorum gayet iyiyim o konuda
bence sigarayı tamamen bırakmalısın

canım aslında bende tutmayı düşünmüyorum ama vicdan yapıyorum sanki
aslında benim tam belirtiler başlamadı galiba o yüzden tutabilir miyim acaba diye geliyor

Bende kayısı ceviz badem yiorum tabiki ve kesinlikle haklısın bırakmalıyım ama günde 1 paket için biri olarak öle çok zorlanıyorum ki günde 4-5 bile benim için büyük başarı :) ama kesinlikle bırakacağım. Bazı şeyler için geç kalmak istemiyorum Bilgiler için herkese çok teşekkür ederim.

canım senin kadar olmasada bende içiyordum
bebeği denediğimizde olmaz zaten deyip 3,4 tane içmiştim (2 haftada toplamda)
adetimden önceki iki hafta halen vicdan azabı çekiyorum
ben herşeyi bıçak gibi kesip attım
kahveyi felanda çay bile o kadar az içiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…