merhaba kızlar bende hamileyim. yani olay şu. son regl tarihim 1 nisan ortalama yumurtlama tarihim 15 20 nisana denk geliyordu. ama biz tarihi tutturamayıp 26 sı gibi denedik. 1 mayısta regl olmam gerekiyordu olmadım. 15 mayıs ta erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim. henüz doktora gitmedim kese görünmeyeceği için. 15 gün sonrasını bekliyorum. heyecanla. geç döllenme dedikleri bu olsa gerek
: ) Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebeğimizi Bu arada hamilelik takvimi çok ileriyi gösteriyor gerçeğine göre. Ne yaptınız siz de son adet tarihinize göre mi eklediniz arkadaşlar?
Kizlar lohusalik hamilelik durumlarında ruhsatimiz var zorunlu değil daha sonra tutmak şartı ile tabii kendinizi.zorlamaniza gerek.yok bence relax olun
kızlar bir sebepten dolayı ben dayanamadim erken gittim doktora, 6+4. yalnız gittim dinledim kalp atışlarini. bekledigimden zayıf atıyor dedi doktor. buyuk ihtimalle kız olacak dedi. kız cocuklarinin daha yavas atarmış kalbi. umarım kız cocuğu olduğu icindir, insallah bir sorun yoktur.
kızlar bir sebepten dolayı ben dayanamadim erken gittim doktora, 6+4. yalnız gittim dinledim kalp atışlarini. bekledigimden zayıf atıyor dedi doktor. buyuk ihtimalle kız olacak dedi. kız cocuklarinin daha yavas atarmış kalbi. umarım kız cocuğu olduğu icindir, insallah bir sorun yoktur.
Merhaba kızlar, dünkü hafif pembe lekelenme bugün hafiften kanamaya döndü. Doktora gittim düşük tehlikesi dedi, Protestan başladı bakalım. 5 haftayla uyumlu kesede göründü bu arada. Bebişte sıkıntı yokmuş ama dinlenmek lazımmış. Öff yola çıkacaktık bizde, mecburen kaldı
bende bizim sağlık ocağını aradım biz yapmıyoruz ama sen gel ben seni hastaneye yönlendireyim boşuna para verme çok tutar dedi :) pazartesi günü gidicem bakalım :)
Merhaba kızlar, dünkü hafif pembe lekelenme bugün hafiften kanamaya döndü. Doktora gittim düşük tehlikesi dedi, Protestan başladı bakalım. 5 haftayla uyumlu kesede göründü bu arada. Bebişte sıkıntı yokmuş ama dinlenmek lazımmış. Öff yola çıkacaktık bizde, mecburen kaldı
Sibelcim, bende fenayim, asermekte neymiş, hicbir sey istemiyor canım, suyu bile zor içıyorum. yalnız aç kalınca da daha da artiyor. buarada yatınca epey azaliyor benim bulantım. her midem bulanışında bir tatli kasığı kadar limon iciyorum iyi geliyor
merhaba kızlar bende hamileyim. yani olay şu. son regl tarihim 1 nisan ortalama yumurtlama tarihim 15 20 nisana denk geliyordu. ama biz tarihi tutturamayıp 26 sı gibi denedik. 1 mayısta regl olmam gerekiyordu olmadım. 15 mayıs ta erken gebelik testi ile gebe olduğumu öğrendim. henüz doktora gitmedim kese görünmeyeceği için. 15 gün sonrasını bekliyorum. heyecanla. geç döllenme dedikleri bu olsa gerek
tebrik ederim canım, Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. benim de son adetim 2 nisandı. bende de erken döllenme oldugunu söyledi doktor. bizi haberdar et, bol şans :)
Hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. Sağlıklı olsunlar da. Ben çok fenayım ya. Kolumu kaldıramıyorum güya temizlik yapacaktım. Öyle bi ağırlık çöktü ki üstüme bir haftadır hiç oturmamışım. Ramazan gelmeden evi temizlemem lazım.