10. Haftaya kadar beklersen 11 12 de git baride 2li testi cinsiyeti falanda ogren kizz.. Nasil sabretcen o kadar.. Aslinda kesw muayenesi cok onemli. Allah korusun dis gebelik falan olursa bilirsin annenin hayatinida risk ediyor.. Sabredebilmek onemli ama tedbiride elden birakmamak lazim. Sen 7 de git bi bak kese olmasi gerektigi yerdemi..Arkadaşlar ilk haftalarda kese çok zor gözükürüz hatta geç döllenme olduysa daha geç gözükür. Panik yapmayın. Huzur içinde bekleyin. Pozitif enerjı verin yavrunuza. Ben herşey aynı anda aradan çıksın diye 9-10 haftayı bekleyeceğim.
8. Hafta gitcem diyodun diye hatirliyorum cnm seni. Fazlada erteleme. Sen folik asitte kullanmiyordun yanilmiyorsam. Dr. Hic danistin mi bu konuyu. Cunku folik asitin oldukca onemli oldugunu biliyoruz. Cok sukur ki onceki gebeliklerinde sorun yasamamissin. Ama bu riske deger mi. Allah korusun sinir sisteminde geri donusi ve tedavisi olmayan hastaliklar olabiliyor. Dr bebeginizde bole biso ciktigini ve bunun sebebide siz olduginuzi solese derin bi pismanlik yasamaz misin.. Cunku onlar suan bize emanet ve biz onlara en iyi sekilde bakmakla yukumluyuz..Düşüncelerimiz çok aynı canım seninle :) bende 9 10 da gidecem inşallah erkenden stres yapmaya ne gerek var dimi :) yok kese gözüktü bebek yok 5 gün sonra gel yok kalp atışı yok 10 gün sonra gel hep stres aslında.
yarin degil ama persembe belki o zaman bakalim yarin soracaklarimi soearim persembeyle ultrasonla bakar
sende haklisinda canim sabirsizlik bayramda annemlere gidecez duzgun bi ultrason goruntusu olursa onunla surpriz yapmak istiyorum onlara kalp atisinida duyarsam daha rahat olurum siz esinuz disinda kimseye soyledibizmi gebeliginizi
8. Hafta gitcem diyodun diye hatirliyorum cnm seni. Fazlada erteleme. Sen folik asitte kullanmiyordun yanilmiyorsam. Dr. Hic danistin mi bu konuyu. Cunku folik asitin oldukca onemli oldugunu biliyoruz. Cok sukur ki onceki gebeliklerinde sorun yasamamissin. Ama bu riske deger mi. Allah korusun sinir sisteminde geri donusi ve tedavisi olmayan hastaliklar olabiliyor. Dr bebeginizde bole biso ciktigini ve bunun sebebide siz olduginuzi solese derin bi pismanlik yasamaz misin.. Cunku onlar suan bize emanet ve biz onlara en iyi sekilde bakmakla yukumluyuz..
İlk gebeligi olan arkadaslar vardir belki aramizda doktorunuza danismadan sakin ne bi ilac kullanin ne de ilacinizi birakin.. Umarim nisanda hepimiz saglikli bebelerime kavusur hatta gaz sut kaka mevzularinida konusurboluriz insallah..
Bu arada nisanda ilk doguracaklardanim.. Sezeryan olacagi icin ..
10. Haftaya kadar beklersen 11 12 de git baride 2li testi cinsiyeti falanda ogren kizz.. Nasil sabretcen o kadar.. Aslinda kesw muayenesi cok onemli. Allah korusun dis gebelik falan olursa bilirsin annenin hayatinida risk ediyor.. Sabredebilmek onemli ama tedbiride elden birakmamak lazim. Sen 7 de git bi bak kese olmasi gerektigi yerdemi..
Ne güzel doğum tarihi belli kafan rahat canım bi yandan iyi aslında. Benim ilki normal Bunu da normal beklicez bi aksilik olmazsa ilki 36. Haftada doğdu bakalım bu nasip :) folic asit konusunu hiç sormadım doktora daha gitmedim ama ben yine kullanmama taraftarıyım yediklerime çok dikkat ediyorum ama kullanabilirim yani doktora sorarım :)8. Hafta gitcem diyodun diye hatirliyorum cnm seni. Fazlada erteleme. Sen folik asitte kullanmiyordun yanilmiyorsam. Dr. Hic danistin mi bu konuyu. Cunku folik asitin oldukca onemli oldugunu biliyoruz. Cok sukur ki onceki gebeliklerinde sorun yasamamissin. Ama bu riske deger mi. Allah korusun sinir sisteminde geri donusi ve tedavisi olmayan hastaliklar olabiliyor. Dr bebeginizde bole biso ciktigini ve bunun sebebide siz olduginuzi solese derin bi pismanlik yasamaz misin.. Cunku onlar suan bize emanet ve biz onlara en iyi sekilde bakmakla yukumluyuz..
İlk gebeligi olan arkadaslar vardir belki aramizda doktorunuza danismadan sakin ne bi ilac kullanin ne de ilacinizi birakin.. Umarim nisanda hepimiz saglikli bebelerime kavusur hatta gaz sut kaka mevzularinida konusurboluriz insallah..
Tebrik ederim çok güzel besleniyorsun. :) şuan dolapta balık var ama hiç cesaretim yok çıkarıp yapmayaHer gün taze kırılmış ceviz fındık mutlaka yerim.
Mevsim geldiğinde haftada 3 gün balık yerim.
Günlük bir kase dolusu bol zeytinyağlı salatamı yerim.
Her gün mutlaka 1 zeytınyağlı yemeği yerim.
Sıfır şeker, sıfır hamur işi desende arada kaçar.
Bol bol ev yoğurdu yerim. Bunlara özen gösteririmx
Et mutlaka özellikle paça çorbası çokta faydalı bebeğe
Aklıma geldikçe yazarım
:)))Mümkün olduğu kadar paketli gıda yemiyoruzz cıps, kola vs bizim eve asla girmez.
Margarın bulunan yiyecekler vs alınmaz. Dışarda yemek fazla yemeyiz. En fazla et mangal olursa yeriz.
Zaten sağlıklı beslendikten sonra bebekte maşallahı oluyor:)
Neyse ben susayım. Taşlayacaksınız beni
Tebrik ederim çok güzel besleniyorsun. :) şuan dolapta balık var ama hiç cesaretim yok çıkarıp yapmayayapamam ya.
Tandem emzirme var hamileler de emzirebiliyor. Ona göre iyi beslenmen falan gerek Arkadaşım bunu başardı üzme kendini istersen 4 ay daha emzir sonra kesersin.İkinci bebeğim. Plansız oldu. İlk bebeğim kız daha çok küçük 20 aylık sütten kesmeye vicdanım el vermiyor. Bana fikir verebilir misiniz?
Düşüncelerimiz çok aynı canım seninle :) bende 9 10 da gidecem inşallah erkenden stres yapmaya ne gerek var dimi :) yok kese gözüktü bebek yok 5 gün sonra gel yok kalp atışı yok 10 gün sonra gel hep stres aslında.
Canım et de var valla dolabı açıp açıp bakıyorum çıkarsam nasıl yapcam diyorum geri koyuyorum yaYazın kokar balık zaten. Mevsim balıklarından olmalı. Az bekle Eylül'de hamsi istavrit vs çıkar o zaman. Şimdi zorlama kendini
Evet ya kokutuyorlar anneler zaten 7/24 düşünüyor bebişleri Dr. Larda öyle deyince iyice gereksiz panik.Bide korkutuyorlar anneleri daha çok panik yapıyorlar. Sağlıklı ise tutunuyor zaten.
oooh masallah. Sen bunlari yiyorsan ve bu duzeni bozmuyorsan helal valla ne diyeyim. Ama yinede kaninda baktir folik asit seviyesini ve dr sor yeterli derse zaten sorun yok.Her gün taze kırılmış ceviz fındık mutlaka yerim.
Mevsim geldiğinde haftada 3 gün balık yerim.
Günlük bir kase dolusu bol zeytinyağlı salatamı yerim.
Her gün mutlaka 1 zeytınyağlı yemeği yerim.
Sıfır şeker, sıfır hamur işi desende arada kaçar.
Bol bol ev yoğurdu yerim. Bunlara özen gösteririmx
Et mutlaka özellikle paça çorbası çokta faydalı bebeğe
Aklıma geldikçe yazarım
ayy yokcnm niye kim taslasin. Sonucta hepimiz farkli yapilarda farkli goruslerde insanlariz ve birarada sohbet etmeye calisiyoruz. Ki suanlik cok sukur sikinti yok. Herkesin kendi fikri sonucta..Mümkün olduğu kadar paketli gıda yemiyoruzz cıps, kola vs bizim eve asla girmez.
Margarın bulunan yiyecekler vs alınmaz. Dışarda yemek fazla yemeyiz. En fazla et mangal olursa yeriz.
Zaten sağlıklı beslendikten sonra bebekte maşallahı oluyor:)
Neyse ben susayım. Taşlayacaksınız beni
Canım et de var valla dolabı açıp açıp bakıyorum çıkarsam nasıl yapcam diyorum geri koyuyorum yasanki ömür boyu böyle kalacam gibi akşamda adam gelecek ne yemeği yapacam dün salata yaptım patlıcan kızarttım yoğurtladım yedi bugün napsam :) daha pazara gidecem vallahi çile. Biber dolması en iyisi
Kizlar bende çarpıntı nefes darligi vardi.doktora gittim ferritinim 3 çıktı. Hgb 10. Oroferon depo diye bir ilaca başladım. Bu sikayetlerim kansizliktanmis yani. Var mi benim durumumda olanlar? Yükselir ins hemen ya
Rabbim nasip ederse o günleri Allah 'tan başka kimsem yok. Benim ikiz olacak hiç giremem herhalde:) onlar iyi olsun da razıyım.Rabbimde güç verir inşallah8. Hafta gitcem diyodun diye hatirliyorum cnm seni. Fazlada erteleme. Sen folik asitte kullanmiyordun yanilmiyorsam. Dr. Hic danistin mi bu konuyu. Cunku folik asitin oldukca onemli oldugunu biliyoruz. Cok sukur ki onceki gebeliklerinde sorun yasamamissin. Ama bu riske deger mi. Allah korusun sinir sisteminde geri donusi ve tedavisi olmayan hastaliklar olabiliyor. Dr bebeginizde bole biso ciktigini ve bunun sebebide siz olduginuzi solese derin bi pismanlik yasamaz misin.. Cunku onlar suan bize emanet ve biz onlara en iyi sekilde bakmakla yukumluyuz..
Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza rabbim tekrar yaşatmasın aynı acıları inşallahrabbim yardimcin olsun canim başin sagolsun. hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin inşallah.