çok geçmiş olsun kullanma. Onun yerine bol yeşillik ye. Ben her iki çocuğumda da kullanmadım. Bunda da almıyorum.Kızlar kasintiyla uyandım heryerim kabarmis bacaklarim kollarım sirtim kafamın içi deli gibi kasiniyor folik asit kullanıyorum şu an yan etkilerinde kaşıntı kızarıklık falan yazıyor yaşayan varmi bu durumu internetten baktım gebelik kaşıntısı falan diyor
Hayırlısı olsun :)Günaydın kızlar rüyamda doktora gidiyordum ultrasonda kocaman bir erkek bebek görüyorum doğmuş bir çocuk gibi maşallah saçları var gözleri kocaman kocaman neye çıkar ne dersiniz?
Günaydın kızlar ....son 24 saat️ randevuma
Sağol canım :)Hayırlısı olsun :)
Selam bende idrar testiyle bugün hamile olduğumu öğrendim.benim 3. Olucak kısmetse.surpriz bebek benim ki korunmadigim
tek günde hamile kaldım planlı değil yani.
Kızlarrrr acilll karnımda öğleden beri çok sert böyle olan varmı. Geçmiyor bir anda şişti rezene içsem sıkıntı olurmu.daha yeni ya birşey olmuşmudur
Kizlar bisey sorcam arkdsmn beta degerlerndeki artis nasil sikintili mi sizce ?
61 146 348 611 2 gunde bir verilmis degerler
Yanaş yamacıma bacım bende 3. Geliyor
Beta hcg artışım yavaş ona bakacak:) keseye zor görünür bu haftada şakın panik yapma :) hadi hayırlısı olsun
Günaydın
Biz daha kese bile görmedik nasipse Perşembe
Günler geçmiyor
Beta hcg artışım yavaş ona bakacak
Artisin nsl cnmBeta hcg artışım yavaş ona bakacak
Benimde perşembe günü geçen hafta keseyi gördük ama bebeği göremedim daha. 2 hafta sonra gel dedi ama bayram tatili olduğundan ozaman perşembe gel dedi. İnsaAllah görürüm Yavrumu
75 2 gün sonra 158 3 gün sonra 572 4 gün sonra 1196 2 gün sonra 1649Artisin nsl cnm
Artışın gayet iyi canım sıkıntı neyde ki75 2 gün sonra 158 3 gün sonra 572 4 gün sonra 1196 2 gün sonra 1649
Canım son testlerim ikiye katlamadıArtışın gayet iyi canım sıkıntı neyde ki