2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Gecen hafta sali varla yok arasi keseyi gormustu doktorum sizce yarin bebek gorunurmu yoksa daha cok mu erkenbayramdan once gormeyi cok istiyorum

Gecen hafta keseyi
Kaç haftalıktı umarım yarın görürsün.geçen hafta görür gibi olduysa doktor bu hafta görünür bence
Cok ufak gordu dun gelsen gormeyebilirdim dedi doktorunda devlet hastanesi oldugunden hergun yok yarin var birde persembe var da persembe ameliyat gunu denk gelmez diye korkuyorum

Gecen hafta sali varla yok arasi keseyi gormustu doktorum sizce yarin bebek gorunurmu yoksa daha cok mu erkenbayramdan once gormeyi cok istiyorum
canım aramızda 1 gün var geçen perş alttan gördü drum keseyi 10 gün sonrada kalp atışıniçin çağırdı görülür büyük ihtimal seninde canım

Arkadaşlar ilk haftalarda kese çok zor gözükürüz hatta geç döllenme olduysa daha geç gözükür. Panik yapmayın. Huzur içinde bekleyin. Pozitif enerjı verin yavrunuza. Ben herşey aynı anda aradan çıksın diye 9-10 haftayı bekleyeceğim.

canım aramızda 1 gün var geçen perş alttan gördü drum keseyi 10 gün sonrada kalp atışıniçin çağırdı görülür büyük ihtimal seninde canım
yarin degil ama persembe belki o zaman bakalim yarin soracaklarimi soearim persembeyle ultrasonla bakar

Hayırlısı ve sağlıklısı olsun. 3 hafta sonra kalp atşıda kese de tam gözükür. Ben daha dr bile gitmedim. Bekliyorum:)
sende haklisinda canim sabirsizlik bayramda annemlere gidecez duzgun bi ultrason goruntusu olursa onunla surpriz yapmak istiyorum onlara kalp atisinida duyarsam daha rahat olurum siz esinuz disinda kimseye soyledibizmi gebeliginizi

Arkadaşlar ilk haftalarda kese çok zor gözükürüz hatta geç döllenme olduysa daha geç gözükür. Panik yapmayın. Huzur içinde bekleyin. Pozitif enerjı verin yavrunuza. Ben herşey aynı anda aradan çıksın diye 9-10 haftayı bekleyeceğim.
Düşüncelerimiz çok aynı canım seninle :) bende 9 10 da gidecem inşallah erkenden stres yapmaya ne gerek var dimi :) yok kese gözüktü bebek yok 5 gün sonra gel yok kalp atışı yok 10 gün sonra gel hep stres aslında.

Düşüncelerimiz çok aynı canım seninle :) bende 9 10 da gidecem inşallah erkenden stres yapmaya ne gerek var dimi :) yok kese gözüktü bebek yok 5 gün sonra gel yok kalp atışı yok 10 gün sonra gel hep stres aslında.
Aynen öyle canım ya çok stres oluyor insan. 4+3 tek gittim kese vardı bir hafta sonra bebek oluşmuş 6+5 cikti kalp atışı yoktu . Önümüzdeki perşembe kalp atışı için gitcem ... Plansiz olduğu için ne oluyor kac haftalık ustunemi gördüm korkusuna hemen gittim .

Aynen öyle canım ya çok stres oluyor insan. 4+3 tek gittim kese vardı bir hafta sonra bebek oluşmuş 6+5 cikti kalp atışı yoktu . Önümüzdeki perşembe kalp atışı için gitcem ... Plansiz olduğu için ne oluyor kac haftalık ustunemi gördüm korkusuna hemen gittim .
Sende haklısın canım insan emin olmak istiyor görmek istiyor ama bi Tamam da anne stres yapıyor. Şuan bende hastaneye gitmek için sabırsızlanıyorum ama beklemek gerek :)

Ben hala gitmedim son 8-9 da gidiyorum direkt o zamana kadar kafam boş oluyor:emir_bebek:

X