Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba, belirtileriniz neler olmuştu
Evet oradaydımmerhabalar benimde kizim 20 aylik ve 6 haftalik hamileyim bende hala emziriyorum daha dogrusu beni emzik niyetine kullaniyor bende kiyamiyorum doktoruma sordum hicbir sakincasi yokmus:) bu arada yanlus hatirlamiyorsam isminiz yabanci gelmedi ben 2015 aralik anneleri grubundaydim sizdemi ordaydiniz
Karin sertlesmeye baslayabilir canim, benim 5.hafta daha, kilo filan ayni ama alt karnim sisti ve sertlesti. Dusuk bel pantolonlarimin dugme kisimlari rahatsiz ediyor, ben de yuksek bel giyiyorum.Kızlarrrr acilll karnımda öğleden beri çok sert böyle olan varmı. Geçmiyor bir anda şişti rezene içsem sıkıntı olurmu.daha yeni ya birşey olmuşmudur
Çok normal CanımKizlar bisey sorcam arkdsmn beta degerlerndeki artis nasil sikintili mi sizce ?
61 146 348 611 2 gunde bir verilmis degerler
611 dusukmu 700 cikmali en az falan dedide benimde pek bilgim yok soralim bi dedim:)Çok normal Canım
Son verdiğini aynı yerdemi vermiş. birde öncekinden bi kaç saat bile erken verse farkedebilir.kalbini ferah tutsun611 dusukmu 700 cikmali en az falan dedide benimde pek bilgim yok soralim bi dedim:)
Ayni yerdr vermis sadece yarim saat once vermis onu digerine gore belki o bile etkiler dedigin gibiSon verdiğini aynı yerdemi vermiş. birde öncekinden bi kaç saat bile erken verse farkedebilir.kalbini ferah tutsun
rabbim yardimcin olsun canim başin sagolsun. hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar ben 2016 kasım annelerindeydim 35. Haftada yavrumun kalbi durduğu için acil sezaryene alındım melek oldu yavrum 5 aydır korunmuyorduk hamile olduğumu öğrendim heycan korku aynı anda yaşıyorum kese henüz göremedik 25 ağustosta tekrar gidicem rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Günaydın canım. Bizde beş hafta olduk bugün. Sen tam olarak kaç günlüksün ne için randevuya gideceksin beni on gün sonraya çağırdılarGünaydın kızlar ....son 24 saat ️ randevuma
Canım beta hcg d sorun varGünaydın canım. Bizde beş hafta olduk bugün. Sen tam olarak kaç günlüksün ne için randevuya gideceksin beni on gün sonraya çağırdılar