2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Selam bende idrar testiyle bugün hamile olduğumu öğrendim.benim 3. Olucak kısmetse.surpriz bebek benim ki korunmadigim
tek günde hamile kaldım planlı değil yani.

Evet oradaydım

Kızlarrrr acilll karnımda öğleden beri çok sert böyle olan varmı. Geçmiyor bir anda şişti rezene içsem sıkıntı olurmu.daha yeni ya birşey olmuşmudur

Kızlarrrr acilll karnımda öğleden beri çok sert böyle olan varmı. Geçmiyor bir anda şişti rezene içsem sıkıntı olurmu.daha yeni ya birşey olmuşmudur
Karin sertlesmeye baslayabilir canim, benim 5.hafta daha, kilo filan ayni ama alt karnim sisti ve sertlesti. Dusuk bel pantolonlarimin dugme kisimlari rahatsiz ediyor, ben de yuksek bel giyiyorum.

Rezene gunde 1 fincan gecmemek kaydiyla tuketebilirsin. Ben hamileligim ve lohusaligim boyunca tukettim, iyi geliyor.

Kizlar bisey sorcam arkdsmn beta degerlerndeki artis nasil sikintili mi sizce ?
61 146 348 611 2 gunde bir verilmis degerler

rabbim yardimcin olsun canim başin sagolsun. hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin inşallah.

Kızlar kasintiyla uyandım heryerim kabarmis bacaklarim kollarım sirtim kafamın içi deli gibi kasiniyor folik asit kullanıyorum şu an yan etkilerinde kaşıntı kızarıklık falan yazıyor yaşayan varmi bu durumu internetten baktım gebelik kaşıntısı falan diyor

Günaydın kızlar rüyamda doktora gidiyordum ultrasonda kocaman bir erkek bebek görüyorum doğmuş bir çocuk gibi maşallah saçları var gözleri kocaman kocaman neye çıkar ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…