Evet acildekilerde 1500 den büyük dediler ne biçim test yapıyolar anlamadım. Belirli bir değerden sonra böyle çıkıyormuşBence 1500 den büyük Demiş .1500 olsa dahi normal bence pazartesi 832 ise
Canım güzel bence sonucun.insallah benim ki de güzel sonuçlanır.Evet acildekilerde 1500 den büyük dediler ne biçim test yapıyolar anlamadım. Belirli bir değerden sonra böyle çıkıyormuş
Amin canım inşallah doktorun dediği gibi ikizdirde ondan değer değişmiştir. Beni bugün doktorum bu kadar korkutmasa bu kadar panik yapmayacaktım. İşte herkesin derdi kendince değilmi herkes birilerinden rahatlatıcı bir şey duymak istiyor. Allahım gönlümüze göre versin ayetel kursi okumaya devam edelimCanım güzel bence sonucun.insallah benim ki de güzel sonuçlanır.
Kuzum dilimden düşürmemeye çalışıyorum normalde de.aynen destek bekliyor insan .Amin canım inşallah doktorun dediği gibi ikizdirde ondan değer değişmiştir. Beni bugün doktorum bu kadar korkutmasa bu kadar panik yapmayacaktım. İşte herkesin derdi kendince değilmi herkes birilerinden rahatlatıcı bir şey duymak istiyor. Allahım gönlümüze göre versin ayetel kursi okumaya devam edelim
ooo simdiden yuruyusler falan baslamis hayirli olsun.. Valla ben de tek egzersiz oglum. Pesine kosmak kucaklamak. Yesirmek icirmek altini degistirmek. Derkeeen hal mi kaliyo can mi kaliyo yuruyuse. Yemek konusuna gelince yemek pisormedigimden annem ne getirirse evinde ne yapmissa onu yiyorum. Bugun kizartma ve borek yedim. Yemez olaydim girtlagimda kaldi kokusu. Sanirim bulantilarim geliyor. Ayrica vakit buldukcada ayaklarimi uzatip ense yapiyorum bugun oglumla 3 saat uyudum. Suan esim gelsin hemen yatacam yine.Simdi yuruyusten geldim. Bugun makarna yedigim icin cok pismanimhalbuki saat 4e kadar hersey ne kadar da dengeliydi. Gayet saglikli ekmeksiz bir kahvalti ardindan aksam yogurtla gunu tamamlicaktim of sizde egzersiz durumlari nasil kizlar?
Uyku durumu bende de cok artmis durumda bide calisirken iyice verim kaybi oluyo. Tam odaklanicam ekrana bakiyorum gozler kayiyo rakamlar kayiyo..cok uykum var hep uykum var 1 sene uyuyasim var suan icin bulanti yok bende cok sukur ama, ilerleyen zamanlarda gorucez..sadece kilom ayni ama sislik oluyo hep sanirim "burdayim artik" sinyali bunlarooo simdiden yuruyusler falan baslamis hayirli olsun.. Valla ben de tek egzersiz oglum. Pesine kosmak kucaklamak. Yesirmek icirmek altini degistirmek. Derkeeen hal mi kaliyo can mi kaliyo yuruyuse. Yemek konusuna gelince yemek pisormedigimden annem ne getirirse evinde ne yapmissa onu yiyorum. Bugun kizartma ve borek yedim. Yemez olaydim girtlagimda kaldi kokusu. Sanirim bulantilarim geliyor. Ayrica vakit buldukcada ayaklarimi uzatip ense yapiyorum bugun oglumla 3 saat uyudum. Suan esim gelsin hemen yatacam yine.
Ben de senin gibiyim canim. Yataktan kalk saati oglum sagolsun sabah 7. Sekize alt ust degisimi oyun.. 8de bakicimiz geliyor, ben hazirlanip dogru ise gidiyorum. Aksam 5te geliyorum. Yemek hazirlama fasli.. 5 bucukta bidik uyaniyor babasi gelene kadar oyun.. babasi gelince aksam yemegi.. sonra oyun.. banyo ve uyku.. aksam 10da artik pert oluyorum.ooo simdiden yuruyusler falan baslamis hayirli olsun.. Valla ben de tek egzersiz oglum. Pesine kosmak kucaklamak. Yesirmek icirmek altini degistirmek. Derkeeen hal mi kaliyo can mi kaliyo yuruyuse. Yemek konusuna gelince yemek pisormedigimden annem ne getirirse evinde ne yapmissa onu yiyorum. Bugun kizartma ve borek yedim. Yemez olaydim girtlagimda kaldi kokusu. Sanirim bulantilarim geliyor. Ayrica vakit buldukcada ayaklarimi uzatip ense yapiyorum bugun oglumla 3 saat uyudum. Suan esim gelsin hemen yatacam yine.
öyle deme sakin umudunu hiç kaybetme. belki doktorun cok guzel seyler soyler belli mi olur. dua et tamam miCanım yarın sabah testi tekrarlayacam sonuca göre bakacaz.normalde Çarşamba idi kese için gitme randevumuz.ama pek ümitli Değilim
oooyy seninde baya yogun ve yorucuymus cnm. Ben cok ozlemistim hamileligi.bu sefer tadini cikaracam diyodum ama o benim canimi cikariyor. İyi geceler...Ben de senin gibiyim canim. Yataktan kalk saati oglum sagolsun sabah 7. Sekize alt ust degisimi oyun.. 8de bakicimiz geliyor, ben hazirlanip dogru ise gidiyorum. Aksam 5te geliyorum. Yemek hazirlama fasli.. 5 bucukta bidik uyaniyor babasi gelene kadar oyun.. babasi gelince aksam yemegi.. sonra oyun.. banyo ve uyku.. aksam 10da artik pert oluyorum.
Oglum 14 aylik ama henuz yurumuyor. 12 kg cussesi ile kucagi cok seviyor. Bir de dis cikariyor bugunlerde, istiyor ki meme hep agzinda olsun. Butun gece emziriyorum. Dun kesintisiz iki saat uyumadim sanirim.
Esimle kendime kahvalti tabagi hazirladim simdi. Az sonra yatacagim. Tek dilegim bir kac saat kesintisiz uyumak.
Valla benim ilk gittiğimde bayandı bu seferkide bayan canım cokta memnunum erkek doktora giden arkadaşımda var oda memnun :) Yani sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle secimini yap. İkisinide dene istersen ona göre sec. İnternettede hakkındaki yorumları oku gideceğin doktorun bi fikrin olurDoktor arayışım devam ediyor canım ben de aynı fikirdeyim güven vermesi şart doktorun.peki sence bayan doktor mu erkek doktor mu olmalı tercih hemşire bir arkadaşım mutlaka erkek tercih et dedi de
Kızlar sonucum 1500 den büyük şeklinde çıkmış niye böyle çıktı anlamadım acilde verdiğim içinmi en son pazartesi 832 idi nasıl yorumlayacağımı şaştım
Doktor arayışım devam ediyor canım ben de aynı fikirdeyim güven vermesi şart doktorun.peki sence bayan doktor mu erkek doktor mu olmalı tercih hemşire bir arkadaşım mutlaka erkek tercih et dedi de
Simdi yuruyusten geldim. Bugun makarna yedigim icin cok pismanimhalbuki saat 4e kadar hersey ne kadar da dengeliydi. Gayet saglikli ekmeksiz bir kahvalti ardindan aksam yogurtla gunu tamamlicaktim of sizde egzersiz durumlari nasil kizlar?
daha sonrada kan alabilir ben kendim talep etmiştim ilerleyen zamanda alması daha iyi vitaminlerine falanda topluca bakar dert etme sen :)kizlar okudum ki bazi arkadaşların lekelenmeleri olmuş rabbim yardimciniz olsun insallah. uzanin agir kaldirmayin dikkat edin kendinize bosverin işleri insallah saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi.
benimde sizlere sorum var 4+6 dayim bugun dun doktora gittik keseyi gorduk ama doktor hic kan falan almadi. okudugum kadariyla bazilarinizdan almis. bana sadece 15 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi.sizce ne zaman gitmeliyim tekrar ben doktora 15 gun kan testleri icin falan geç mi
doktordan doktora değişir çok iyi bayan doktorlarda var erkek doktorlarda araştırmak lazım bence .Önyargılı olma canım :) benide ilk hamileliğimde bayana gitme erkekler daha iyi diye çok doldurmuşlardı bence doğru tercih olursa bayan erkek farketmez .Doktor arayışım devam ediyor canım ben de aynı fikirdeyim güven vermesi şart doktorun.peki sence bayan doktor mu erkek doktor mu olmalı tercih hemşire bir arkadaşım mutlaka erkek tercih et dedi de
Keseden sonra kalp atisina cagiriyolar. Ondan sonra gebelik testleri icin kan alacaklar. Su an kan almamasi cok normal yanikizlar okudum ki bazi arkadaşların lekelenmeleri olmuş rabbim yardimciniz olsun insallah. uzanin agir kaldirmayin dikkat edin kendinize bosverin işleri insallah saglikla aliriz hepimiz bebeklerimizi.
benimde sizlere sorum var 4+6 dayim bugun dun doktora gittik keseyi gorduk ama doktor hic kan falan almadi. okudugum kadariyla bazilarinizdan almis. bana sadece 15 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi.sizce ne zaman gitmeliyim tekrar ben doktora 15 gun kan testleri icin falan geç mi
Ben de bir kadin akademisyen olarak kesinlikle erkek diyorum Tabiiki cok iyi kadin doktorlar var ama cogu erkek doktorlara gore daha ilgisiz. Dogum zamani da kadin doktorlar gece yarisi hastaneye kosmaktansa sezaryene yonlendirebiliyor.Doktor arayışım devam ediyor canım ben de aynı fikirdeyim güven vermesi şart doktorun.peki sence bayan doktor mu erkek doktor mu olmalı tercih hemşire bir arkadaşım mutlaka erkek tercih et dedi de