2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar günaydın
Anca ayılabildim
Dün doktora gittik
Şükür kesede sıkıntın yok
Hatta kalp atışını gördi doktor
Çizgi halinde izletti bize
Daha duyamadık ama gördük
Haftaya çağırdı
Jelden kaynaklı tahriş olabilir dedi
Bu leke nerden geliyo kızlar yfikri olan varmı
Rahimde bebekte kanama göxükmüyo
Ama geliyo işte
Jelmi gerçekten bilmiyorum
aslla aslla senden gelmeye devam ediyormu@Dadli sen ne yaptın sonucun ne

Kızlar günaydın
Anca ayılabildim
Dün doktora gittik
Haftaya çağırdı
Ama geliyo işte
cok şükür canım ya walla meraktan çatladım ay kalp atışını görmene çok sevindim 5+ kaçtasın şuanda

Kızlar günaydın
Anca ayılabildim
Dün doktora gittik
Haftaya çağırdı
Ama geliyo işte
İyi hadi çok şükür

Son adetime göre dün 5+5 tim
Ki doktorda hemşiresine 5+5 ölçtüm dedi
Demekki öyleyiz
Ama bu şeke nie geliyo ya
Beni çok korkutuyo
korkma bir sorun gözükmüyor rabbime hep dua et benim bi arkadaşım doğuma kadar nerdeyse leke gördü çok şükür saklıkla evladnı kucağına aldı stres hamileliğe düşman lütfen dikkat et

Merhaba kızlar giremedim birkaç gün. Başım çatlıyor. Dün kan sonuçlarımı aldım aşırı kansızlık ve demir eksikliği var. Beta hcg 10000 üzerinde çıktı

Kızlar sonucum çıktı 1196 idi 40 saat sonra 1649 a yükselmiş.pazartesi Dr kontrole çağırdı Artış var dedi bakmam Lazım dedi.ne diyorsunuz artışa bu gün 4+4 üm
artış varsa dert etme canım ben hiç hcg takibi yapmadığımdan artışla alakalı bi yorum yapamıycam ama iyidir inşallah

Merhaba kızlar giremedim birkaç gün. Başım çatlıyor. Dün kan sonuçlarımı aldım aşırı kansızlık ve demir eksikliği var. Beta hcg 10000 üzerinde çıktı
kan ilaçlarını düzenli kullan birazcık bulantı yapabiliyor ne yazıkki et tüketebiliyorsan tüket ciğer falan toparlarsın inşallah hcg de iyidir umarım pek bilgim yok:) ben takip etmiyorum :ıslık:

artış varsa dert etme canım ben hiç hcg takibi yapmadığımdan artışla alakalı bi yorum yapamıycam ama iyidir inşallah

kan ilaçlarını düzenli kullan birazcık bulantı yapabiliyor ne yazıkki et tüketebiliyorsan tüket ciğer falan toparlarsın inşallah hcg de iyidir umarım pek bilgim yok:) ben takip etmiyorum :ıslık:
Et balık yiyorum ama hazır gelirse kendim yapamıyorum artık malesef midem bulanıyor:KK43:

Kızlar sonucum çıktı 1196 idi 40 saat sonra 1649 a yükselmiş.pazartesi Dr kontrole çağırdı Artış var dedi bakmam Lazım dedi.ne diyorsunuz artışa bu gün 4+4 üm
Canım artış olması iyi bir şey bence doktor net bir şey konuşmuyor değil mi? baksın bakalım pazartesi. Sana şimdi günler saatler geçmez ama inşallah pazartesi olumlu sonuçlar alırsın. Değer düşüşe geçmiyor en azından. Dediği gibi ikizden teke düştü sanırım

Canım artış olması iyi bir şey bence doktor net bir şey konuşmuyor değil mi? baksın bakalım pazartesi. Sana şimdi günler saatler geçmez ama inşallah pazartesi olumlu sonuçlar alırsın. Değer düşüşe geçmiyor en azından. Dediği gibi ikizden teke düştü sanırım
Canım dün adet günümdü 2-3 gündür belim ve kasıklarımda hafif sızı var ama kramp değil normal mi.

İnşallah olmaz benim de yok daha
benim midem zaten sıkıntılı gartrit reflü ve helikobakter varküçüklüğümdendir çekiyorum kızıma hamileykende 9 ay istifra ettim ki günde 25 i geçiyordu bazen o yüsden korkuyorum tek tesellim her hamilelik aynı olmaz lafı bakalım zaman ne getirecek kızım denize gidecek diye çok mutlu inşallah kötüleşmem kızıma kıyamam bensizde bi yere gitmez aşır düşkün yoksa babasıyla yollardım

X