- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
tabiki normal kese oluşuyor ve büyüyor içinde susam tanelerimiz oluşuyor benim kasık ağrım hiç bitmedi 3-4 haftadırCanım dün adet günümdü 2-3 gündür belim ve kasıklarımda hafif sızı var ama kramp değil normal mi.
Oğlumda da 7.haftadan sonra başlamıştısanırım 7. haftaya gelince herkesin mide bulantıları arttı benimkide tam bayram haftasına geliyo inşallah benimki başlamaz
Sağol canım ya adet günüm olunca aynı ağrılar korkuttu benitabiki normal kese oluşuyor ve büyüyor içinde susam tanelerimiz oluşuyor benim kasık ağrım hiç bitmedi 3-4 haftadır
benimki ne yanıyo ne üşüyo nolcak aman korkutma beniKızlar ayaklarım üşüyor hemde çok buz gibi ayaklar yanınca kız üşüyünce oğlan olur derler oğlumda da buz gibi olurdu.
Öyle diyorlar da ondan dedim canımbenimki ne yanıyo ne üşüyo nolcak aman korkutma beni
İnşallah öyledir canımCanım kesin jel den kaynaklıdır hep jel kullananlar bu şikayeti yapıyor genelde canım şükür sıkıntı yok
Kuzum benimde belim bazen okadar fena oluyoki yan dönüyorum yatarkencombo canım sen nasılsın adet olacakmışım gibi hafif sızı var bel ve kasıklarım da korkuyorum dün adet günümdü 2-3 gündür sızlıyor değerim 40 saatte 1196 dan 1649 a çıkmış acaba çok mu az artmış.hemşire 48 saatte en az %60 lık Artış gerek dedi bende 8 saat daha beklemeden yaptırdım
Canm benimde 4 gündür adet günlerimdi bel ve kasık ağrısı bende de oluyor doktor normal değil diyor ama birsürü yorum okudum birçok kadında genelde olmuş hamileliğin başındaCanım dün adet günümdü 2-3 gündür belim ve kasıklarımda hafif sızı var ama kramp değil normal mi.
Ben kullanmıyorum henüz folic asit. Mide bulantım çok yok iyiyim yani. Kullanmak istemiyorum oğlumda 0 ilaç almıştım gebelikte. Maşallah bi sıkıntı olmadı.Kızlar folik asit mide bulantısı yaparmi sizce. Bugün almadim şuan çok iyi hissediyorum kendimi
Benim de oluyordu adet gününde. Adet olcam diyordum. Sonra geçiyor. Bazen ani kramplar oluyırCanm benimde 4 gündür adet günlerimdi bel ve kasık ağrısı bende de oluyor doktor normal değil diyor ama birsürü yorum okudum birçok kadında genelde olmuş hamileliğin başında
kırmızı lekeyi sen görmüştün demi canım doktor ne dediYa kizlar biz bebisi göremedik doktor haftaya görünür dedi.
folik asit bulantı yapabilir canım aç karına mı alıyorsun?Kızlar folik asit mide bulantısı yaparmi sizce. Bugün almadim şuan çok iyi hissediyorum kendimi
beni genel anlamda ataş basıyor onun için bisey deyollaaa mı :)Öyle diyorlar da ondan dedim canımherkeste olmuyor zaten :)))
Progestan zaten kullaniyorsun dedi. 2 igne de verdi bitini yaptim 5 gun sonra da digerini yap dedikırmızı lekeyi sen görmüştün demi canım doktor ne dedi
0nu normal görüyorlar bişey demiyorlar onun için :)))beni genel anlamda ataş basıyor onun için bisey deyollaaa mı :)
anladım canım evlatlarımız rabbime emanet inşallah önümüzdeki hafta hepimiz ultrason görüntülerimizi alırız net bir şekildeProgestan zaten kullaniyorsun dedi. 2 igne de verdi bitini yaptim 5 gun sonra da digerini yap dedi