2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Arkadaşlar benim ki tüp bebek ayın 7 si:75 ayın 9 U :158 ayın 12 si :572 bunlar aynı özel hastanede yapıldı .ama bu gün ayın 16 sı :1367 çıktı sağlık Ocağında sabah 5 saat sonra ilk yapılan 3 tahlili yaptırdığım hastanede yaptırdım :1196 çıktı Dr olması gerekenden az kimyasal gebelik olabilir.ama 2 bebek koyduğumuz için belkide birini kaybediyoruzdur diğeri duruyordur dedi.kaybettiğimiz bebek kan tahlilinde dalgalanma yaratır dedi iniş çıkış olabilir dedi.ilaçlara devam et cuma testi tekrarla öyle görüşelim dedi.ama benim ümidim yok.
Canım içini ferah tut inşallah öyle birşey olmayacak. Bebegin biri biraz daha küçük daha geç gelişiyor olabilir.

Canım
canım benim de tüp bebek ben tranfer in 7.günü yaptırdım 59 çıktı tranfer in 11.günü 425 çıktı doktor bi daha yaptırma dedi ben de korktum şimdi tekrar yaptırmam gerekiyor o zaman .Ama bu kadar yüksek değerle kimyasal olur mu bilmiyorum canıö senin değerin yüksek nasıl kimyasal oluyor
Canım benimde 11. Gün 1056 çıktı benim doktorumda tekrar kan verme dedi cuma kese için çağırdı.hamilelik döneminde mecbur olmadıkça kan vermemek daha iyi bebişler büyüyecek

X