Valla canım geçirebiliyorken geçir operasyonu. Ben antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyon ilerliyor. Bu halde de doktorlar işlem yapamıyor. Ağrıdan geberiyorum 10 gündür, bu sabah kalktım yüzüm şişmiş.. İhmal etme yani, git mutlaka doktora.Faydasi olur mu bende bilemiyorum su anda biraz sakinledi ama doktorumuza tanismayi dusunuyorum @Yasamenerjisi salyayi agriyi kestigini soyleyen cok oldu cekistirir kopartir diye cekiniyorum.aslinda
Bakalim bemimde randevuda belli olucak ama hic operasyon gecirmek istemiyorum M miumao
Bizim hic belli olmuyo r bu ara uykularimizda ogunlerimiDe sasti ,yemek istese yemek vericemde onuda istemiyo gecicek insallh demeye calisiyorum @Simin88
Yok canim, gercekten pisliklerinden yapiyorlar :) benim oglumun yaptiklarini anlatsam cocuk cinsinden sogursun..Bir de bir şey danışacağım size,benim sıpa yerleri yalıyor yavbir sebebi var midir acep?
Hadi ya:)) aman bi dertleri olmasın da akılları erene kadar pis olsunlar napalim:)) hani toprak yiyen çocuklarda bir şey eksikliği oluyormus o yüzden yiyorlarmış ya acaba onunla ilgisi var mi diye aklıma geldi.Yok canim, gercekten pisliklerinden yapiyorlar :) benim oglumun yaptiklarini anlatsam cocuk cinsinden sogursun..
Toprak, kirec vs yiyen cocuklarda gercekten biseylerin eksikligi olabiliyor ama cogu cocuk merakindan yapiyor. Su donemde agizlariyla tanima donemindeler, yoksa parkeden alacaklari bir mineral yok :)Hadi ya:)) aman bi dertleri olmasın da akılları erene kadar pis olsunlar napalim:)) hani toprak yiyen çocuklarda bir şey eksikliği oluyormus o yüzden yiyorlarmış ya acaba onunla ilgisi var mi diye aklıma geldi.
Çok güldüm yahussuk ya oglum arabada terliginu cikarip altina yapisan sakizi yemisti ya.. hala hatirladikca gozum seyiriyor.. ben bilmem nerden organik yumurta, sut getirteyim aman bu hafta baligini es gecmeyeyim, aa onda islenmis seker var dur butun hamur islerini organik unlarla yapayim derken.. allahim kabus gibiydi..
Valla canım geçirebiliyorken geçir operasyonu. Ben antibiyotik kullanmama rağmen enfeksiyon ilerliyor. Bu halde de doktorlar işlem yapamıyor. Ağrıdan geberiyorum 10 gündür, bu sabah kalktım yüzüm şişmiş.. İhmal etme yani, git mutlaka doktora.
Dikisim vardi canim ama agri olmadim 10 gun sonra iyilesti zaten. Doktora bir git en iyisi. Cok zaman gecti agri olmamasi lazimVe size bisey sormak istiyorum bebislerle ilgili olmasada, su anda tam hatirlyamiyorum dogumdan sonra cok takip edememistim normal dogum yapan arkadslr dikisleriniz var miydi hala agridi devam ediyor mu? Benim hic kesim yoktu ama yirtilmam fazla oldu sanirim dikisim coktu
Benim de kesim yoktu, yirtik vok azdi. Dogumdan 10 gun sonra hic bir sikayetim kalmadi ama simdiye kadat iyulesmesi gerekirdi. Nedir sikintin?Ve size bisey sormak istiyorum bebislerle ilgili olmasada, su anda tam hatirlyamiyorum dogumdan sonra cok takip edememistim normal dogum yapan arkadslr dikisleriniz var miydi hala agridi devam ediyor mu? Benim hic kesim yoktu ama yirtilmam fazla oldu sanirim dikisim coktu
Aynen yirtiktan olabilir. Insan olayin sokuyla soramiyor da. Peki yapilabilecek bir sey yok muymus agrin için?Doguma gittigim gun 4cm acilmm vardi epiduralcim gelene kadar 10cm olmustum saatten emin degilim ama en fazla bi bi bucuk saatte oldu bitti,dogumdan sonra hemsire dikis sayimi soylemedi ama zor tutuyo demisti dikerken daha sonraki muayene 5dikisin var dediler bir ay sonra dustu dikislerim düşmesine ama hala içerden batma hissi var bazen durduk yere oluyor jinekologa ciktigimda kisiden kisite degisir gecme suresi dedi anlmadigim bence bu kadar uzun agrimasi normal degil bnce H hepgenc M miumao kesim olmadigina gore yirtigim coktu diye dusunuyorum
Yani 5 dikiş dediklerine göre aslında o kadar da çok yırtığın yokmuş. Bana ilk doğumumda kesi attıkları zaman 4 dikiş demişlerdi. Ama iç dikişler biraz batma vs evet yapabiliyor.Doguma gittigim gun 4cm acilmm vardi epiduralcim gelene kadar 10cm olmustum saatten emin degilim ama en fazla bi bi bucuk saatte oldu bitti,dogumdan sonra hemsire dikis sayimi soylemedi ama zor tutuyo demisti dikerken daha sonraki muayene 5dikisin var dediler bir ay sonra dustu dikislerim düşmesine ama hala içerden batma hissi var bazen durduk yere oluyor jinekologa ciktigimda kisiden kisite degisir gecme suresi dedi anlmadigim bence bu kadar uzun agrimasi normal degil bnce H hepgenc M miumao kesim olmadigina gore yirtigim coktu diye dusunuyorum
Aynen yirtiktan olabilir. Insan olayin sokuyla soramiyor da. Peki yapilabilecek bir sey yok muymus agrin için?
Yani 5 dikiş dediklerine göre aslında o kadar da çok yırtığın yokmuş. Bana ilk doğumumda kesi attıkları zaman 4 dikiş demişlerdi. Ama iç dikişler biraz batma vs evet yapabiliyor.
Benim iki doğumumu da aynı doktor yaptırdı, bana yırtık dikişleri daha zor iyileşir kesi dikişine benzemez. Hareketlerine dikkat et 10 gün açılmasın demişti. Yırtık daha düzensiz olduğu için tutması ve iyileşmesi daha zor oluyor.
Ama hem kesi hem yırtık dikişlerim çok çabuk iyileşti benim. Sen yine de bir uzmana görün istersen.
Canım naçizane bir önerim olacak.. Pekmez ve yoğurt ikilisini beraber vermesen daha iyi olur aslında. Yoğurt pekmezdeki demiri kesecektir çünkü. Yoğurdu pekmezden 1 saat sonra filan yedirsen, belki bebişe daha iyi gelir?Yedirdiklerime genelde yogurt ekleyrek devam ediyorum yoksa cogu seyi sevmiyor. Cogu kurala uydugum söylenemez cok hafif tuz ekliyorum çorbalara...
Kahvalti : yumurta sarisi yogurt pekmez karışımı. Baska gun 8 tahilli mamaya yogurt ekliyorum o sekilde yediriyorum
Öğlen: kabak havuc pirasa karnabahar çorbası. Tabi pirinc unu ve tereyagli. Bunu yogurtla veriyorum. Yada tereyağlı un corbasi yaptim severek yedi
Aksam: muzlu yogurt. Yada trabzon hurmasi. Baska meyve yemiyor
Bu sekilde kendi çapımızda ilerliyoruz. Bazen yiyo bazen kusuyor bazen hrpsini bitiriyor bazen yaptiklarim çöpppp....
En üzüldüğüm sey putur konusu. Bikac hafta boyle gidip sonra tekrar putur denemeleri yapcam. Valla blw yapabilenleri alkisliyorum benin aklim cikiyor bogaza kacaack diye