2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 118 51,3%
  • Erkek

    OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

    OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

    OY: 3 1,3%
  • İkiz, Bir Kız Bir Erkek

    OY: 3 1,3%
  • Üçüz

    OY: 1 0,4%

  • Ankete Katılan
    230
Çok fazla aktif kullanıcı dqlm canım kusura bakma şimdi de bebeğim e kalça gerilemesi var diye cihaz takıldı huysuz biraz iyice vakit bulamıyorum. . Dogum kilosu 4.350 54 cm idi canm

Kalca ultrasani 4.ayda yapilir demisti doktorumuz sizin zamani gelmis bile masallah , kalca gerilemesi kalca cikigi olarak bildigimiz durum mu bir cok bebekte oluyor ama tedavisiyle duzeliyo canim sikma canini doğum kilosuda yerindeymis, bende teklof etmeyi düşünüyorum bu ay ek gidayi bakalim nolucak
 
Bi sorum var sizlere kzlar. Benim bebegimin boynu hep sağa bükük duruyor. Sizinkilerde oylemi. Yani hic sola bükülmuyor. Tam tutamiyor ama tek tarafa bukuluyor hep. Sizinkilerde durum nedir
 
Bi sorum var sizlere kzlar. Benim bebegimin boynu hep sağa bükük duruyor. Sizinkilerde oylemi. Yani hic sola bükülmuyor. Tam tutamiyor ama tek tarafa bukuluyor hep. Sizinkilerde durum nedir
Canım bizimkinde hiç dikkatimi çekmedi böyle bir durum ama senin dikkatini çektiyse demek ki bariz bir durum var. Doktoruna bir danış istersen.
Bir de boyun ve sırt kaslarının gelişmesi için yüzüstü tutmak gerekliymiş. Belki sol taraftaki kasları daha kuvvetlidir.
 
Dogru braz yüzüstü tutmak.iyi gelir insallah. Bariz belli ama. Brn dayanamam doktora götürürüm kesin
 
M miumao birde cnm sen ise basladin iki cocukla yetisebiliyormusun. Cok yorulmuyormusun yardimcin varmi hersey senin ustune mi kaliyor yoksa.
Sor zaten doktoruna, bize cok onemsiz gelen birsey onlara onemli gelebilir. Ya da boyun kaslari icin egzersiz verebilir.

Iki cocukla yoruluyorum tabi ama bakicimiz sagolsun elinden geleni yapiyor. Bugun kizim guzel uyumus gunduz, utuleri halletmis mesela. Ama alisveris, yemek filan bende tabi. Bi kosturmacayla geciyor hayat.

Bir de oglumun tuvalet egitimine basladim bugun. Insallah kalkabilirim altindan.
 
Oglun 2 yasindami. Ben 2de ugrastim imkansızdı cok korktu. 3 yasa kaldi. Bu yaz ogrendi. Ama cabuk ogrendi.
 
Oglun 2 yasindami. Ben 2de ugrastim imkansızdı cok korktu. 3 yasa kaldi. Bu yaz ogrendi. Ama cabuk ogrendi.
Evet canim 25 aylik. Yuvada da destekliyorlar, orada yapiyormus tuvalete. Onlarin yonlendirmesiyle basladim ben de. Baktim olmuyor, tepkili ben de seneye denerim. Cocugu yipratmaya gerek yok. Zaten temizledigim bi toto var, ha iki olmus ha bir farketmiyor :))
 
Bizim ön ust disimiz cikti kizlar yani patladi sayılır. Dmek butun huzursuzluk ondanmis. Hic beklemiyordum cunku diger kizim 9.ayda diş çıkarmıştı. Bi erken oldu braz. Bugun farkettim yavrum osalyalari bosa akitmiyormus. Azi disleri de aşırı kabarık.
 
Amaaannn memelere dikkat!!! :)
 


Bende ayni durumdayim canim evdeyken sik sik veriyorumki emmeyi unutmasin diye isteykende cok zamanim olmadigi için aceleyle z da olsa sagiyorum zaten aksama kadr çok bosaltamadigim icin eve gider gitmez sagiyorum normal olanindan daha cok cikiyor , keske bu dogum izinleri daha uzun olsa
 
Emzirirken vitamin kullaniyo musunuz acaba bn almak istiyorum ama doktor gununde hep unutuyorum sormayi
 
Kızlar bir sorum olacak. 4. Ay aşıları için sağlık ocağına gittiğimizde vegaferon diye bir demir damlasi verdi ebe. Içinde paraben var!! Kullanmak istemiyorum. Dr kontrolumuz de 5. Ayda. Daha var. Sizler ne kullanıyorsunuz?
D vitamini için verdiği damlası Monovit i kullanmamistim . DRumuz Multitaps önermişti .
 
Bana da verdiler içindekilere bakmadım bile. Ama hemşireye kontrolümüz beşinci ayda, beklesem olur mu diye sordum olur dedi. Cmt soracağım Dr una.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…