- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Canım kızım 16 sında 4 aylık olacak zaman hızla geçiyor. Aralık ocak gibi kısmetse ameliyat olacak yarık damaklı doğdu.duaların bize de yer verin olur mu
Eki Görüntüle 2178169
Geçmiş olsun canım, Allahım tez zamanda şifa versin ins. Yarık damak emmesine engel değil, degil mi?Canım kızım 16 sında 4 aylık olacak zaman hızla geçiyor. Aralık ocak gibi kısmetse ameliyat olacak yarık damaklı doğdu.duaların bize de yer verin olur mu
Eki Görüntüle 2178169
Tecrübem yok buharlı pişirici konusunda ama naçizane tavsiyem var ekonomik gelecektir mutlaka; pirinç süzgeçleri var metalden, biraz büyükçe. Tencere suyu koyup kaynatıyorum, üstüne süzgeci oturtuyorum. -su süzgecin altında kalacak şekilde, kesinlikle değdirmiyorum- pişecek sebzeleri de süzgece koyuyorum su altta fokur fokur kaynarken sebzeler kısa sürede buharda pişiyorlar. Aklında bulunsun bi dene istersenKizlar buharli pisirici bakiyorum ama kullanip memnun kaldiginiz bir marka var mi
Canım kızım 16 sında 4 aylık olacak zaman hızla geçiyor. Aralık ocak gibi kısmetse ameliyat olacak yarık damaklı doğdu.duaların bize de yer verin olur mu
Eki Görüntüle 2178169
Geçmiş olsun canım, Allahım tez zamanda şifa versin ins. Yarık damak emmesine engel değil, degil mi?
Tecrübem yok buharlı pişirici konusunda ama naçizane tavsiyem var ekonomik gelecektir mutlaka; pirinç süzgeçleri var metalden, biraz büyükçe. Tencere suyu koyup kaynatıyorum, üstüne süzgeci oturtuyorum. -su süzgecin altında kalacak şekilde, kesinlikle değdirmiyorum- pişecek sebzeleri de süzgece koyuyorum su altta fokur fokur kaynarken sebzeler kısa sürede buharda pişiyorlar. Aklında bulunsun bi dene istersen
Yok canım başlamadım bir ayımız var daha. Brokoli salatasi çok severim ama suda haslayinca besin değeri çok azalıyormuş. onun icin araştırırken bulmuştum bu yöntemi. brokoli falan çok kısa sürede haşlanıyor.Cok gecmis olsun canim Allah yardimcisi olsun yavrumuzun
Bu fikir supermis canim ek gidaya basladin mi simdiden ? Bende cam rendeyi ariyorum ama hic oyle gozume carpmadi magazalarda
Ferrozinc veya cedifer kullanabilisin canım. Ben de multitabs kullanıyorumKızlar bir sorum olacak. 4. Ay aşıları için sağlık ocağına gittiğimizde vegaferon diye bir demir damlasi verdi ebe. Içinde paraben var!! Kullanmak istemiyorum. Dr kontrolumuz de 5. Ayda. Daha var. Sizler ne kullanıyorsunuz?
D vitamini için verdiği damlası Monovit i kullanmamistim . DRumuz Multitaps önermişti .
Wasabi aldım ben canımKizlar buharli pisirici bakiyorum ama kullanip memnun kaldiginiz bir marka var mi
İyi geceler kızlar ben malum koşuşturmalarıödan dolayı pek aktif olamıyorum ama bende bugün günümü almış bulunmaktayım 18 nisan Allahın izniyle. Artık iyice zorlanmaya başladım konuşurken nefesim daralıyo uyuyamıyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum vs. Birde bu ara fena bi öksürük var yaşayıp çözüm bulanınız varmı acep ? Bu öksürükle sezaryen sonrası çok zorlar beni çoook
Yok canım başlamadım bir ayımız var daha. Brokoli salatasi çok severim ama suda haslayinca besin değeri çok azalıyormuş. onun icin araştırırken bulmuştum bu yöntemi. brokoli falan çok kısa sürede haşlanıyor.
Cam rende e bebek te var aklında bulunsun, mama malzemeleri reyonunda. Kaşık, termos falan.
Bizde de durum ayni, haftaya salu goturecegim kontrole. Bol miktarda salya ve agiza yumruk sokma mevcut ama dis yok :) oglum 6 aylikken cikarmisti bakalim kizim ne zaman cikaracak.Kızlar 4 aylık bebekleriniz nasıl napıyorlar dış falan var mi kilolar boylar ne durumda bu ay kaç gr alıyorlar acaba merak ediyorum biz araya bayram tatili girince kontrole götüremedik
canim bende bayramdan once goturdum doktora 6.700 olmusuz boy 65 cm oglumun henuz dis yok ama onluksuz dolasamiyoruz salyadanKızlar 4 aylık bebekleriniz nasıl napıyorlar dış falan var mi kilolar boylar ne durumda bu ay kaç gr alıyorlar acaba merak ediyorum biz araya bayram tatili girince kontrole götüremedik
hatırlıyorum seni ben maşallah güzel güzel büyüsün ikiizlerUzunca bir aradan sonra merhaba varmı tanıdık birileri bakalım biz büyüyoruz ikizlerle