- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Canım emzirirken majezik içebiliyor
Prospectus u okudum aslinda icmeyin yaziyo canim ama altina doktorunuza danisin yazmislar , bu sari paketli ben ilk kez gordum 3 doz yazmis ama tek yatmadn iciyorum yinede
yok canım kanguruda uyutmuyorum ben uzanıp üzerime yatıyorum bebeği o şekilde uyuyorAnlamadım canım sen uzanırken bebeğin kucağında mı uyuyor yoksa ayakta kanguruda mı? Ben kanguru aldım ama henüz ayaklarını yapmayı beceremiyorum erken diye koyamadım içine çok..
Geçmiş olsun pişik olduysa pişik önleyici krem fayda etmez şimdi canım sudocrem ya da desitin önerebilirim pişiği geçirmesi için. Çok ileri boyuttaysa mantar da olmuş olabilir bi dr a danış istersen.Arkadaslar pisik icin yardimci olun naparsam yapayim gecmiyor..islak mendil kullanmiyorum pamuk sicak suyla temizliyorum cogu zaman da yikiyorum altini actigimda pisik onleyici krem her defasinda suruyorum bina ragmen gecmiyor napabilirim onerisi olan var mi? Bir de benim yedigim bisey pisik yapar mi? Bu arasa prima kullaniyodum belmi bezdendir diye bez markasini da degistirdim yine de bana misin demiyor
Yedigin seylere karsi alerjisi varsa pisik yapabilir. Ben ne zaman kuruyemis yesem oglun pisik olurdu.Arkadaslar pisik icin yardimci olun naparsam yapayim gecmiyor..islak mendil kullanmiyorum pamuk sicak suyla temizliyorum cogu zaman da yikiyorum altini actigimda pisik onleyici krem her defasinda suruyorum bina ragmen gecmiyor napabilirim onerisi olan var mi? Bir de benim yedigim bisey pisik yapar mi? Bu arasa prima kullaniyodum belmi bezdendir diye bez markasini da degistirdim yine de bana misin demiyor
Oglumda yaptirmadim, kizimda yaptirdim. Ikisi de gayet saglikli :) bence doktorunuzun tavsiyelerini takip edin. Vardir bir bildigi.Arkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olun.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??
Doktorum bana ac karnina 75 mg seker yuklmesi yaptiracagini soyledi.korkuyorum bebegime birsey olmasindan.ama mutlaka yaptirmalisin diyip duruyor.aranizda yaptirmayip ta saglikli dogum yapanvarmi acaba
Sudocrem kullaniyorum zaten cok tesekkur ederim dikkat edicemYedigin seylere karsi alerjisi varsa pisik yapabilir. Ben ne zaman kuruyemis yesem oglun pisik olurdu.
Bunu da ancak deneyerek bulabilirsin. Ama aklima gelen baslica alerjenler: cikolata, kuruyemis, domates, yumurta. Bunlardan birini fazla kacirdiysan pisik olabilir bebegin.
Krem olarak kesinlikle sudocrem.
Canım Sebamed’in pişik önleyici kremi çok güzel. İlk çocuğumda keşfetmiştim bu kremi. Çocuğumun pişiğini hiç bir krem iyileştirmezken bu krem iyileştirmişti. Şimdiki bebeğimde de bunu kullanıyorum, daha pişik olmadı çok şükürArkadaslar pisik icin yardimci olun naparsam yapayim gecmiyor..islak mendil kullanmiyorum pamuk sicak suyla temizliyorum cogu zaman da yikiyorum altini actigimda pisik onleyici krem her defasinda suruyorum bina ragmen gecmiyor napabilirim onerisi olan var mi? Bir de benim yedigim bisey pisik yapar mi? Bu arasa prima kullaniyodum belmi bezdendir diye bez markasini da degistirdim yine de bana misin demiyor
Canım bebeğin poposunun kuru kaldığından emin ol şimdi sıcaklarda bastırdı bol bol hava aldırmak lazım aç havalansın ben bursadayım burda göçmenlerin kullandığı bir krem var göçmen kremi diyoruz alırken o çok iyi geliyor onu önerebilirimArkadaslar pisik icin yardimci olun naparsam yapayim gecmiyor..islak mendil kullanmiyorum pamuk sicak suyla temizliyorum cogu zaman da yikiyorum altini actigimda pisik onleyici krem her defasinda suruyorum bina ragmen gecmiyor napabilirim onerisi olan var mi? Bir de benim yedigim bisey pisik yapar mi? Bu arasa prima kullaniyodum belmi bezdendir diye bez markasini da degistirdim yine de bana misin demiyor
Bir ara bizde öyleydik hala sırt üstü yatırdığımda en fazla yarım saat uyuyor ben yüzüstü yatırmaya başladım böyle daha uzun uyuyorKızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Ben hep kucakta sallayarak başka türlü uyumuyor. Kızım gece gündüz ayrımını öğrendi çok şükür ama gündüz hiç uyumuyor kucaktan indiği anda açıyor gözlerini. Bir haftadır böyle inanın ne yapacağımı şaşırdım sabah 10-gece1 e kadar hiç uyuyamaz mı gazı olmadığı zaman bile. Zar zor uyutup yatırsam 5 dk sonra uyanıyor. Elimi kolumu bağlıyor annem gelip yemek yapmasa, biraz oyalamasa aç kalacağız. Büyük kızım da var onunla da hiç ilgilenemiyorum çok üzülüyorum o da iyice hırçınlaştı.
Arkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olun.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??
Doktorum bana ac karnina 75 mg seker yuklmesi yaptiracagini soyledi.korkuyorum bebegime birsey olmasindan.ama mutlaka yaptirmalisin diyip duruyor.aranizda yaptirmayip ta saglikli dogum yapanvarmi acaba
Evet gercekten cok zor geceleri bile bazen nirmal saatini gecirince kalkiyorum dokunamiyorum bile acaba emzirmyi birakirken nasil olucak , biz ilk bebekte boyle yoruluyoruz cok coluk cocuk sahibi olanlara Allah gercekten guc versin
Bu hafta bende iyuce buyudugunu hissediyorum konusuyirum konusyrum bazen aglamayi birakip beni dinliyor gozlerime bakip guluyor , bizimde gece bu saatlerde uyaniyor gecen gecededigin gibi alti temiz karni tok yatrdim pis pis yapiyorum uyku gozunden akiyor ama yok uyumadi saatlerce daha cok ilgi istiyorlar sanirim
Oglum uyurken araliksiz bazen nefes aliyor sanki heyecnlanir gibi sonra geciyor ama bunu niye yaptigi bi turlu anlayamadim
Yokcanim alamiyoruz süt parası. O maddi durumla ilgili galiba bu yuzden bize vermiyorlarKtlp ben de devlette ogretmenim süt parasi alabiliyir muyuz?
Dogum parasi icin gittigimde memurlar alamiyor dediler ama..
Arkadaslar pisik icin yardimci olun naparsam yapayim gecmiyor..islak mendil kullanmiyorum pamuk sicak suyla temizliyorum cogu zaman da yikiyorum altini actigimda pisik onleyici krem her defasinda suruyorum bina ragmen gecmiyor napabilirim onerisi olan var mi? Bir de benim yedigim bisey pisik yapar mi? Bu arasa prima kullaniyodum belmi bezdendir diye bez markasini da degistirdim yine de bana misin demiyor
Canim ben bildigin zangır zangır titriyordum korkudan, vücudumu kontrol edemiyordum o derece; onlar yaptılar bir seyler ama ne yaptıklarını bilmiyorum. öyle bir durumda hasta fikrini almıyorlar zaten:)Spinal anesteziyle sezeryan olan güzel annelere sormak istiyorum, doğumhanede heyecanlanmamak için doktor sakinleştirici bişeyler uyguluyormu ne biliyim hap, iğne yada hava maskesi gibi ... ?
Annem diyoki buyudukce huylar edinecek.
Bakalimnasil olacak
Bebeklerimize dogru bi yolculuk basladi neler ogrenip kesfedecegiz bende merakla izliyorum :)
Spinal anesteziyle sezeryan olan güzel annelere sormak istiyorum, doğumhanede heyecanlanmamak için doktor sakinleştirici bişeyler uyguluyormu ne biliyim hap, iğne yada hava maskesi gibi ... ?
Canım ben spinal anesteziyle sezeryan sırasında yapılan işlemleri hissedip rahatsızlık duymaya başladım. Sanırım iyice uyuşmadım. Doktora söylediğimde çok şaşırdı. Ben de şaşırdım çünkü ilk doğumumda da spinal anestezi ile sezeryan olmuştum. Hiç hissetmemiştim o zaman. Yine öyle olacak sandım. Ama bir şeyler hissetmeye başlayıp çok rahatsız olunca söyledim. Doktorum sakinleştirici verin dedi oradakilere. Uyumak istemiyorum diye bir kaç defa söyledim ama yine de verdiler sakinleştiriciyi. Sonraki yarım saati hiç hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda eşim yanımdaydı. Yani korkma, ihtiyaç olursa hemen gerekeni yaparlar.Spinal anesteziyle sezeryan olan güzel annelere sormak istiyorum, doğumhanede heyecanlanmamak için doktor sakinleştirici bişeyler uyguluyormu ne biliyim hap, iğne yada hava maskesi gibi ... ?