Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullaniyorum canim, ergonomik kanguru mu kullandigin??Kizlar bebegime kanguru aldim ama snaki sirti boslukta gibi geliyor. Kanguru kullanan var mi aranizda?
Bilmiyorum ki. Esim almis. Baby and me holiday kanguru.Ben kullaniyorum canim, ergonomik kanguru mu kullandigin??
Gordugum kadariyla bu kangurular ergonomik degil.. yenidogana hic uygun degil gibi duruyor. Uzman degilim ama tanidigim bir bebek giyme danismanini ozelden sana ulastirabilirim. Istanbuldaysan gelip sana yardimci olabilir.Bilmiyorum ki. Esim almis. Baby and me holiday kanguru.
Oyle bir danisman mi var? Sadece kanguru icin mi?Gordugum kadariyla bu kangurular ergonomik degil.. yenidogana hic uygun degil gibi duruyor. Uzman degilim ama tanidigim bir bebek giyme danismanini ozelden sana ulastirabilirim. Istanbuldaysan gelip sana yardimci olabilir.
Canim, emzirme dolayisiyla hormonlar kaynakli kuruluk olabiliyor. Ama illa herkeste olacak diye birsey yok. Eger cok zorlanirsan kayganlastirici kullanirsiniz bir sure.Kızlar merhaba. Bisey soracağım. Ben de 1 haziranda suni sancı ile normal doğum yaptım.
sizin 40 ınız çıkmıştır. Özel olacak ama 40 çıktığında ilk zamanlar ilişki de zor geçiyormuş. Siz de öyle oldu mu?
benim de ilk bebeğim tecrübem yok böyle bişey duydum ama bilemiyorum doğru mu
Babywearing turkiye sayfasi var facebookta. Bir goz at canim. Daha detayli bilgiler var orda. Danismandan faydalanmak istersen de bana ulasabilirsin.Oyle bir danisman mi var? Sadece kanguru icin mi?
Sagol canim. Bir bakayim. Duruma gore haberlesiriz o zaman.Babywearing turkiye sayfasi var facebookta. Bir goz at canim. Daha detayli bilgiler var orda. Danismandan faydalanmak istersen de bana ulasabilirsin.
Tamamdir, bir bak canim. Sormak istedigin seyler olursa yardimci olmaya calisirim.Sagol canim. Bir bakayim. Duruma gore haberlesiriz o zaman.
Canim bende 40imiz cikmadan böyle bisey yasadim ama gogsumle ilgili degildi.tgun ates snrasinda vucutta döküntü oldu. Benimkine 5.hastalık teşhisi koydular. Ben parolla ates dusuruyordum. Bide antibiyotik igne verdiler5gun vuruldum kurtuldum çok şükürKızlar 3gundur atesim 37yle 38.5 arasi buhun hastaneye gittim enfeksiyon hic bisey yok sdece sol gogsumun alti kırmızı mastit dediler , sutumu sagiyorum geliyor ve duzgunce akiyo oyle uzayarak degil bu atesim nasil geceeki bol bol sag dedi sma sagdikca daha cok cogaliyor bebegim o kadar içemiyor
Cok gecmis olsunKızlar 3gundur atesim 37yle 38.5 arasi buhun hastaneye gittim enfeksiyon hic bisey yok sdece sol gogsumun alti kırmızı mastit dediler , sutumu sagiyorum geliyor ve duzgunce akiyo oyle uzayarak degil bu atesim nasil geceeki bol bol sag dedi sma sagdikca daha cok cogaliyor bebegim o kadar içemiyor
Evet mastit olmuşsunuz ,ilaç tedavisine başlandılar mı?Kızlar 3gundur atesim 37yle 38.5 arasi buhun hastaneye gittim enfeksiyon hic bisey yok sdece sol gogsumun alti kırmızı mastit dediler , sutumu sagiyorum geliyor ve duzgunce akiyo oyle uzayarak degil bu atesim nasil geceeki bol bol sag dedi sma sagdikca daha cok cogaliyor bebegim o kadar içemiyor
Canim bende 40imiz cikmadan böyle bisey yasadim ama gogsumle ilgili degildi.tgun ates snrasinda vucutta döküntü oldu. Benimkine 5.hastalık teşhisi koydular. Ben parolla ates dusuruyordum. Bide antibiyotik igne verdiler5gun vuruldum kurtuldum çok şükür
Evet mastit olmuşsunuz ,ilaç tedavisine başlandılar mı?
İnsan psikolojik olarak kotu hissediyorKızlar merhaba. Bisey soracağım. Ben de 1 haziranda suni sancı ile normal doğum yaptım.
sizin 40 ınız çıkmıştır. Özel olacak ama 40 çıktığında ilk zamanlar ilişki de zor geçiyormuş. Siz de öyle oldu mu?
benim de ilk bebeğim tecrübem yok böyle bişey duydum ama bilemiyorum doğru mu
Bende de aynı şekilde tedavi vermişlerdi .antiniyotik bitince tam anlamıyla sertlik kayboldu ve sıcak duşta masaj yapmıştım ,sıcak havlu koyup sütümü sağmıştımCok sagolun sadece parol ve bi tane antibiyotik ama atesim ciktikca icim yaniyor insallhcabuk dagitir antibiyotik
Bende de aynı şekilde tedavi vermişlerdi .antiniyotik bitince tam anlamıyla sertlik kayboldu ve sıcak duşta masaj yapmıştım ,sıcak havlu koyup sütümü sağmıştım
Canim dört defa basıma geldi ilk bir ay içerisinde, dördü de birbirinden beterdi hepsinde hastanelik oldum en sonuncusunda Dr artık antibiyotik vermedi. Antibiyotik elbette ise yarıyor ama sebebi bulmak daha önemli. göğüste süt beklerse oluyordu bende, neler cektim göğsümü kesip atasım geliyordu. Soguk pressin iyi geldigini söylüyorlar hiç denemedim. Bol bol ılık duş ve sürekli sağma ile gecti benimki. Saat bası sagdim hiç sut çıkmazdı gene sagardim. En güzeli emzirmek cok fayda etmiyorsa bir de ters emzirmeyi dene o da ise yarıyor. Bir de son olarak ben koynumda sıcak su torbasıyla geziyordum onun da faydasını gördüm aklında bulunsun.Insallah benimkinde de kaybolur sagma süresini uzun tutunca bazi sertlikler oluyor saginca geciyor cok sukur atesom daha iyi