Canim geçmiş olsun şimdi nasıl bebis?Oglumuda tekrr doktora cikarttim tamamen farkli bisey soyledi kucuk oksuruk oluyor , sag akcigerine sut kacmis olabilir bu tehlikeli bi durum enfeksiyon olabilir emzirirken tamamen dik tutup hemen yatrmayin dedi halsizlik yada ateş olursa tekrr hastaneye gidicez insallah hic bisey olmaz
Geldi canım evet. Aynen şu şekilde bir mesaj. Kopyalıyorum:Kizlar parayı çekmeden önce mesaj geldi mi sizlere PTTden?
Cok sagol canim sadece ara ara öksürük var , o gunku gibi hirilti kalmadi mzirince yatirmayip daha cok dik tutuyorumCanim geçmiş olsun şimdi nasıl bebis?
Canim cok geçmiş olsun bak bitmiş gitmiş cok şükür. hiç bilmiyorum ama abim ve yengem sunu anlatmışlardı, yeğenim var on aylık. Geçtiğimiz kış onlar cok şiddetli grip geçirirken bile yeğenim masallah gik dememiş. Anne sütü mucizesi olduğunu söylemişlerdi. Anne sütü en güzel ilaç yavrular icin emiyor ya cok endiselenme bence. Bizim ufaklık da bir kaç hafta önce bir öksürdü hapşırdı burnu tıkandı falan ben stokladigim sütleri verdim bir gunde kendine geldi.Cok sagol canim sadece ara ara öksürük var , o gunku gibi hirilti kalmadi mzirince yatirmayip daha cok dik tutuyorum
Bende ciktim bugun usutmusum surup ilac verdi bnim oksurugum böyle ona gecer mi gerçekten
Tamam canim cok sağol bugun hallettim. Meğer Nisan’da yatmış ama bana mesaj gelmedi. Oysa mayıs ortası ben gidip sorduğumda PTT ye yatmamış demişlerdi.Geldi canım evet. Aynen şu şekilde bir mesaj. Kopyalıyorum:
SAYIN HAKSAHIBI 400.00 TL DOGUM YARDIMI ODEMENIZ PTT YE AKTARILMISTIR. ODEMENIZI HERHANGI BIR PTT ISYERINDEN KIMLIGINIZLE BIRLIKTE ALABILIRSINIZ. B001
Canim döner mi bilmem ama cok zorlama bence akışına bırak. Dr una güveniyorsan sözünden çıkma bence. Normal doğuracağım diye tutturdum sonuç 12 sa suni sancı artı sezaryen. Üstüne bebisim enfeksiyon kaptı bir hafta yoğun bakımda kaldı ömrümden ömür gitti. Saglikla gelsin de bırak nasıl istiyorsa öyle gelsin.Selam kızlar konu açılalı çok olmuş ama ben şu an makat gelişli durumdan muzdaripim. Hep normal doğum hayal ettim ve bunun için plates yürüyüş herşey yaptım 37 haftaya geldik bi umut hep bekledim ama bebeğim hala makat. Doktora döndürmek için yapılan egzersizleri sordum kesinlikle yapma rahim yırtılması sonucu bebeğini kaybedebilirsin dedi korktum. Arada bebeğe müzik dinletme yöntemini deniyorum başka be yapabilirim bilmiyorum normalde 39 . haftaya kadar bekleyecektik ama bebeğimin gelişimi durmuş artık kilo almıyor ve ve 2330 gram da kaldı doktor 38. haftada almamız gerek dedi bir haftam sizce kendiliğinden döner mi??
haklısın canımm inşallah sağlığı yerinde olsun ne diyelimCanim döner mi bilmem ama cok zorlama bence akışına bırak. Dr una güveniyorsan sözünden çıkma bence. Normal doğuracağım diye tutturdum sonuç 12 sa suni sancı artı sezaryen. Üstüne bebisim enfeksiyon kaptı bir hafta yoğun bakımda kaldı ömrümden ömür gitti. Saglikla gelsin de bırak nasıl istiyorsa öyle gelsin.
Cok sagol canim sadece ara ara öksürük var , o gunku gibi hirilti kalmadi mzirince yatirmayip daha cok dik tutuyorum
Bende ciktim bugun usutmusum surup ilac verdi bnim oksurugum böyle ona gecer mi gerçekten
Tamam canim cok sağol bugun hallettim. Meğer Nisan’da yatmış ama bana mesaj gelmedi. Oysa mayıs ortası ben gidip sorduğumda PTT ye yatmamış demişlerdi.
Kızlar bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Ben hep kucakta sallayarak başka türlü uyumuyor. Kızım gece gündüz ayrımını öğrendi çok şükür ama gündüz hiç uyumuyor kucaktan indiği anda açıyor gözlerini. Bir haftadır böyle inanın ne yapacağımı şaşırdım sabah 10-gece1 e kadar hiç uyuyamaz mı gazı olmadığı zaman bile. Zar zor uyutup yatırsam 5 dk sonra uyanıyor. Elimi kolumu bağlıyor annem gelip yemek yapmasa, biraz oyalamasa aç kalacağız. Büyük kızım da var onunla da hiç ilgilenemiyorum çok üzülüyorum o da iyice hırçınlaştı.
sevindim cnm zaten belliydi bi yanlışlık olduguKizlar bu gun kimlik ccikartmak icin nufusa gittim. Gecici belgemi aldim ve saglik ocagina kayit yaptitmaya gittim.
Hazir gitmisken de kilosuna ve boyuna baktirdim
Daha once ;
3.430 gramdam
3.850 grama çıktığını söylemiş kilosunun düşük olmasindan dolayi moral bozuklugu yasamis ve sutumun yetmedigini düşünmüştüm
Taki bugun tartiya cikana kadar.
Taritya cikti kuzum veeee
5.450gram
Tabiki şok oldum.
Megerse o gun 3.850 gram degil 4.850 gram demisler. Ama ben yanlis anlamisim . eger kilosu iyi olmasa soylerdik sana dediler.
44gunluk olduk.
Ve şuan
3.430gramdan 5.450 gram
51cm den 57cm e..
Anlayacaginiz kac gündür bosu bosuna stres yyapmism..
Oyle mutlu oldum ki. Ustumden oyle bi yük kalkti ki. Yetersiz hissetmek dunyanin en büyük yüküymus .
Sizlerrlede paylasmak istedim ❤
sevindim cnm zaten belliydi bi yanlışlık oldugu
Canim sut parası icin Sgk müdürlüklerine başvuru yapılıyormuş ben yapmadım net bileğim yok sadece devlet memurları alamıyor diye biliyorum. Bir de anne ya da babadan biri çalıştığı kuruma Doğum belgesi ile başvurursa AGİ ye çocuk parası da ekleniyor.Benimde temmuzda yatacak insallah. Daha bugun basvuru yapabildim. Kimligede ancak basvuru yaptim.
Bu arada sut parasi iiçinne yapiliyo ? Ve ben alabiliyo muyum bu süt parasini ?
Baska devletin bize sundugu imkan varmi merak ediyorum. ?
Canim kıyamam gereksiz stres olmuşsun yaaKizlar bu gun kimlik ccikartmak icin nufusa gittim. Gecici belgemi aldim ve saglik ocagina kayit yaptitmaya gittim.
Hazir gitmisken de kilosuna ve boyuna baktirdim
Daha once ;
3.430 gramdam
3.850 grama çıktığını söylemiş kilosunun düşük olmasindan dolayi moral bozuklugu yasamis ve sutumun yetmedigini düşünmüştüm
Taki bugun tartiya cikana kadar.
Taritya cikti kuzum veeee
5.450gram
Tabiki şok oldum.
Megerse o gun 3.850 gram degil 4.850 gram demisler. Ama ben yanlis anlamisim . eger kilosu iyi olmasa soylerdik sana dediler.
44gunluk olduk.
Ve şuan
3.430gramdan 5.450 gram
51cm den 57cm e..
Anlayacaginiz kac gündür bosu bosuna stres yyapmism..
Oyle mutlu oldum ki. Ustumden oyle bi yük kalkti ki. Yetersiz hissetmek dunyanin en büyük yüküymus .
Sizlerrlede paylasmak istedim ❤
Agi nedir ?Canim sut parası icin Sgk müdürlüklerine başvuru yapılıyormuş ben yapmadım net bileğim yok sadece devlet memurları alamıyor diye biliyorum. Bir de anne ya da babadan biri çalıştığı kuruma Doğum belgesi ile başvurursa AGİ ye çocuk parası da ekleniyor.
Canim kıyamam gereksiz stres olmuşsun yaaonun gercegi de var ama benim oğlum 34. Gunde yalnızca 400 gram almıştı ve ben mama başlamak zorunda kaldım