tP Patatesim bebegin o kadar mutlu oluyosa eminimki doyuyodur ve rahati yerindedir canim , oglumda emerken bazen kndi kndine sesler cikartip gulumsuyo bnde cok seviniyorum o zaman
Aslında saat cok önemli sanirim biz nasil alıştırirsakoyle gidicek geceleri vazrn uyanamiyorum ama oglum 6 ve 9 sutunu mutlaka icmek icin kalkiyor , ama uyku saati oluşturamiyorum bazen nerdeyse butun gun uyuyor bazende daha cok tanik kaliyor ama gece 12de uyanip 3 4 e kdr uyanik bir haftadir
Anca çocuklar buyuyunce biz bu isi ogrencez galiba
Asilarinizin takibini kim yapiyor doktir mu aile hekimliği mi ? Gecen gun oglumu götürdüğümde bana tetanoz asiniz gecmis dediler ama telasimla unuttum sormayi yaparlar mi diye normalde dogumdan once yapılıyor bn yaşadığım yerde sormustum mecbur degil diye gerek yok dediler emzirken yapabilir miyiz
Basvuru felan yaptinmi bir yere yoksa direk almaya mi gittinDoğum paralarınızı aldinizmi kızlar. Ben ptt den aldım. Koluma künye yapip geldim eve
Ben ogretmenim canim. Okuldan kagitlar verdiler aile sosyal politikalara goturdu eşimBasvuru felan yaptinmi bir yere yoksa direk almaya mi gittin
P Patatesim bebegin o kadar mutlu oluyosa eminimki doyuyodur ve rahati yerindedir canim , oglumda emerken bazen kndi kndine sesler cikartip gulumsuyo bnde cok seviniyorum o zaman
Aslında saat cok önemli sanirim biz nasil alıştırirsakoyle gidicek geceleri vazrn uyanamiyorum ama oglum 6 ve 9 sutunu mutlaka icmek icin kalkiyor , ama uyku saati oluşturamiyorum bazen nerdeyse butun gun uyuyor bazende daha cok tanik kaliyor ama gece 12de uyanip 3 4 e kdr uyanik bir haftadir
Anca çocuklar buyuyunce biz bu isi ogrencez galiba
Asilarinizin takibini kim yapiyor doktir mu aile hekimliği mi ? Gecen gun oglumu götürdüğümde bana tetanoz asiniz gecmis dediler ama telasimla unuttum sormayi yaparlar mi diye normalde dogumdan once yapılıyor bn yaşadığım yerde sormustum mecbur degil diye gerek yok dediler emzirken yapabilir miyiz
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri, Sosyal Hizmet Merkezlerine başvurmak gerekiyormuş canımİlknereyee bas vurdunuz bebek parası icin
P Patatesim bebek icin degil bnim icin tetanoz asisi canim hamileyken yaptirilmasi gereken asiyi bana yapmadılar istedim fakt mecbur olmadigindan gerek yok dediler en son ne zaman oldugumu hatirlamiyodum cunku vurulunca 5yil geçerli olmali , simdi kendimde hasta oldum sesim bile cikmiyo oksurmekten yarin tekrr doktora gidicdm o zaman asiyida konusucamt
Tetenoz asisi 3 dozcanim sonuncu emzirirken yapiliyor.brn ilk cocukta agriyor kolum dye yaptirmamistim 3.dozu bu nedennle 2.cocukta hamileyken yaptilar
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildirOglumuda tekrr doktora cikarttim tamamen farkli bisey soyledi kucuk oksuruk oluyor , sag akcigerine sut kacmis olabilir bu tehlikeli bi durum enfeksiyon olabilir emzirirken tamamen dik tutup hemen yatrmayin dedi halsizlik yada ateş olursa tekrr hastaneye gidicez insallah hic bisey olmaz
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey değildir
Peki biz gitmesek eşim gitse olurmu bas vuru icinBen ogretmenim canim. Okuldan kagitlar verdiler aile sosyal politikalara goturdu eşim
MidesiniMidesini usutmustur canimInsallah yarin kontrole goturcem bugun cok öksürük olmadi , ama emzirdikten sonra
Kusuyor normalde sık olmazdi yanlis yaptigim bisey mi var anlayamıyorum
Benim başvuruyu eşim yaptı, ben sadece parayı çekmek için PTT’ye gittim...Peki biz gitmesek eşim gitse olurmu bas vuru icin
Canım eğer sınıf öğretmeniysen İLKSAN’ın da doğum yardımı var. Ben onu da aldım 275 TLBen ogretmenim canim. Okuldan kagitlar verdiler aile sosyal politikalara goturdu eşim
Çok sağol canim çocuklar küçük ondan gidemiyorum o yüzden eşim gitse daha iyi olurBenim başvuruyu eşim yaptı, ben sadece parayı çekmek için PTT’ye gittim...
Rica ederim canım. Aynen ben de o durumdayım. Ama parayı çekmek için senin gitmen gerekli. Anneye veriliyor bildiğim kadarıylaÇok sağol canim çocuklar küçük ondan gidemiyorum o yüzden eşim gitse daha iyi olur
Onu biliyorum ptt yakin ama basvuru icin uzak biraz kizim küçük birakip gidemem diğerlerinde kucukRica ederim canım. Aynen ben de o durumdayım. Ama parayı çekmek için senin gitmen gerekli. Anneye veriliyor bildiğim kadarıyla
Degilimcanim Sagol.gule gule harcaCanım eğer sınıf öğretmeniysen İLKSAN’ın da doğum yardımı var. Ben onu da aldım 275 TL
Oluyor diye biliyorumPeki biz gitmesek eşim gitse olurmu bas vuru icin