- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 34
Biz 66. Günlük oldukSelam kızlar nasılsınız bebekler nasıl ben adet görmeye başladım bu arada doğumdan sonra 55.günümde var mı adeti gelen
Selam kızlar nasılsınız bebekler nasıl ben adet görmeye başladım bu arada doğumdan sonra 55.günümde var mı adeti gelen
Benim sari akintim azalarak bitecekti ki 3gundur hafiften kanamamgeliyodu. Dun den beri oda kesildi.
Adet olacakmisim gibi hissediyorum. Umarim biran once olurum cunku oldum olacak diye beklemek cok stresli geciyor.duzene tutturmak cok onemli vucut sagligimiz icin.
Bugun oglum gece 3:53de uyandi. Meme istedi.
Yani sonunda gece memesinin saatini kendiside anladi . insallah hep bu duzende gideriz.
Gece 12 bucukta vermistim memeyi. 3:53 te uyandi ve suan yine meme veriyorum.
Düzene girdiğimizi görmek cok mutlyluk verici
Sizlerde de gece atıştırmalık duzeni oluştu mu ?
Allah yardımcın olsun canım. Kim bakacak bebeğineYarın işbaşı yapiyorum nasıl ayrılcaz bakalım şimdiden burnumun direği sızlıyor
Kayınvalidem bakacak. Gözümün önündeki çocuğu özlüyorum su an. Allah başka ayrılık vermesin hiç birimize.Allah yardımcın olsun canım. Kim bakacak bebeğine
Amin canım.Kayınvalidem bakacak. Gözümün önündeki çocuğu özlüyorum su an. Allah başka ayrılık vermesin hiç birimize.
Ne zaman adet olucam yada olucak miyim bnde merak ediyorum emzirirken olmayanlarda oluyomus ama o zamsn digumdan kalan gobegin hemen inecgini dusunmuyorum bn
Yavas yavas ogrenicek canim baksana bikac gunde alismus bilehemen insallaaj kilosunada yansitir
Ayyy. İnsallah ya. Coook amin coookkkk. Boğazı iyi masallah. Artik kusmuyor . cis ve kakasi da cok duzenli.
Arada bi gazimiz sanci yapiyor ama oda olur o kadar. Yavrum ya. Gozlerimin iicine bakiyor resmen. Bu hafta sonuna dogru s.ocagina goturecegim. Tartsinlar bi daha. Yoksa catlayacagim. Insallah kilo almistir biraz.
Ne kadar istemesemde mama ya baslayabiliriz. Insallah hic gerek kalmaz buna.
Benim ksikkarim da agri var. Sanki hasta olacak gibiyim.insallah olurum ya.
Gerci suratim dogumdan beri kirec gibi. Gmhasta olunca iyice beyazlarim ama olaun.10 aydir vucut kapandi kaldi. Adet döngüsü bemim icin cok onemlk. Adet olamazsam spora baslamak zorundayim.
Cunku asiri sinirli ve gergin oluyoru.m. Bebegime yansıtmak istemiyorum hicbir biyolojik olayj.