- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
I
Kac beden büyüdü peki senin süt makinelerin?
Ben 2li paketlerden 6 tane bitirdim oglum 3kilo oldugu icin sanirim hemen gecemedim ama bu elimdekiler bitince nasil yapiyim bilmiyorum , tmm canim sen mutlaka bnden once gorursun cunku su an turkiyeye geldim donunce randevum var ama burda sağlık ocaginda kontrol olabilir miyiz sorucam
Benim elimde 112li paketten yarisi kadar kaldi. Daha omce tam 112 liyi bitirdik. Bu bitince bende gecerim. 1haftaya biter doye dusunuyorum.
Iyi cesarct etmissin valla. Ben ulke degistirmeyi birak daha markete sogan almaya cikamadim
Benim oğlanda çok ağlıyor genelde açken bazende sebepsiz benim bulduğum yolda yastığın üzerine yüz üstü yatırıyorum en az 1-2 saat uyuyor öyleKolık bebekler için müzikler var anne karnı sesi o müzikle anne karnın dakı pozisyonu al yanı yatar vaziyette göğsünde yüz üstü yatır ve anlını parmağınla okşa bizimki çok ağlayınca yada uyumayınca böyle yapıyoruz iyi geliyor tabi herbebek farklı biz sadece taktık bulmaya çalışıyoruz anne olarak ağlayan bebek çok zor bütün enerjini çekiyor resmen
maalesef benimde oğlum kolik cnmBizde bugün kontrolden geldik bebeğim kolik büyük ihtimal sütüm yetmiyor mu diye merak ediyordum yetiyormuş herşey yolunda çok sukur
Ben de yatırıyorum yuzustu ama fayda etmiyo o bile bazenmaalesef benimde oğlum kolik cnm
Yüz üstü yatırdığında yanında olmaya dikkat et anne karnı pozisyonunda olduğu için anne karnında gibi davranıyorlarmış ayrıca kafasını kaldırmaya çalıştığı için kasları güçleniyormuş bende arada yapıyorum sağlıkla büyüsün inşallah benim ki de iki gündür cok az uyumaya başladıBenim oğlanda çok ağlıyor genelde açken bazende sebepsiz benim bulduğum yolda yastığın üzerine yüz üstü yatırıyorum en az 1-2 saat uyuyor öyle
Evet kızım pek sevmiyor yüz üstü yatmayı biraz zayıf henüz ama oğluş kuvvetli biraz seviyor. 1 haftadır beninkilerinde gündüz uykuları düzensizleşti.Yüz üstü yatırdığında yanında olmaya dikkat et anne karnı pozisyonunda olduğu için anne karnında gibi davranıyorlarmış ayrıca kafasını kaldırmaya çalıştığı için kasları güçleniyormuş bende arada yapıyorum sağlıkla büyüsün inşallah benim ki de iki gündür cok az uyumaya başladı
evet hergun yapiyo bizim oğlanDoktora ciktigimiz zaman oglum kakasini yaparken zorlaniyor yapıyor ama kendini kasiyor agliyor dedim , hergun yapiyosa koliktir dedi doktor banada sanirim artik her aglmaya kolik diyolarcunku kolik sancisi biliyorumki bazen saatlerce tutuyor
Tartı alımı da yeterliyse bence mama vermenize hiç gerek yokBezlerini cis kaka ve kaka renklerini takip ediyorum .Ve masallah cisi cooookkk iyi. Kakasida gayet sari ve yeterli miktarda. Ve evet gunde bazen 5i bile geciyo bezi degistirmem Çiş yapinca da hemen degistiriyorum .Yoksa ciss yakar poposunu falan. Pimpirik yapiyorum biraz. Ama altini mumkun oldugunca kuru ve temiz birakmaya ozen gosteriyorum.
Seninkiler ikiz mi oyy maşallah Allah yardım etsinEvet kızım pek sevmiyor yüz üstü yatmayı biraz zayıf henüz ama oğluş kuvvetli biraz seviyor. 1 haftadır beninkilerinde gündüz uykuları düzensizleşti.
Evet canım sağolasın Allah razı olsunSeninkiler ikiz mi oyy maşallah Allah yardım etsin
Yarın 2 aylık olacagız.kızım 1 haftadır bilinçli gülüyor çok sık değil şekilden şekile giriyorum güldürmek için.oğlumda 2 gündür.Kızlar merhaba bu gün 41. Günümüzbebeğiniz bilinçli güldü mü güldüyse ne zaman güldü benimki gülmedi halen merak ediyorum ne zaman güler diye?