İki bebekle uyku malesef olmuyor pek de suyu cok içiyorummbol bol su ve uyku. sut yapan ıkı sey
40+6 bitti bu gün yarin 41bakalim daha bekliyorum ne nazli ciktilar bizimkisi 3 kişi kaldik
Bana doktorum galactago adında bir damla yazdı humana nın emziren anne çayına damlatarak içiyorum ben işe yaradığını düşünüyorum bir incele istersenNazar mı olduk ne yaptık valla soran olunca emiyor dedim hep emziremeyenler iç mi çekti anlamadım ki yemem icmem aynı yani suyu 3lt kesin iciyorum neden gitti bianda anlam veremedim
2 gün önce gittim utrasyona gire 40+3 oluyor bu günEe yarın doktora gideceksin o zaman? 41’den sonra müdahale etmeleri gerekmiyor mu?
2 gün önce gittim utrasyona gire 40+3 oluyor bu gün
Canım en kesin yolu var anlamanın; çişli ve kakalı bez takibi ile bebeğin kilo alımı. Gerçe sen tecrübelisin daha iyi bilirsin.Önceki bebeğimi de 17ay emzirdim o süt dolu olunca bi agırlasma olurdu tazyikli akardı yani sıkınca şuan zor akıyo
Canım benim de doğum yapalı 15 gün oluyor. Ben de normal doğum yaptım. 8 kilo vermişim bi 5 kilo daha var doğum öncesi kiloma dönmeme. Ama bende de yumuşak lımbır lımbır bir göbek var. Göbek deliğim çukur. Doktorum kegel egzersizi yap düzelir zamanla merak etme dedi. Bugün korse de kullanmaya başlıcamKızlar ya belki erken ama ben birşey soracağım Doğum yapalı 20gn oldu Doğumdan önceki kiloma geldim ama göbeğim çok şiş normal Doğum yaptım ben sanki hiç gitmeyecek küçülmeyecek gibi hissediyorum 6aylık hamile gibiyim sizlerde durum nasıl
Canım benim de doğum yapalı 15 gün oluyor. Ben de normal doğum yaptım. 8 kilo vermişim bi 5 kilo daha var doğum öncesi kiloma dönmeme. Ama bende de yumuşak lımbır lımbır bir göbek var. Göbek deliğim çukur. Doktorum kegel egzersizi yap düzelir zamanla merak etme dedi. Bugün korse de kullanmaya başlıcam
Ben doktora korse kullanayım mı dedim faydası olmaz dedi ama ben kullanıyorum genede yok bir değişim böyle kalacak diye çok korkuyorum
Geceden sirtima vuran sancilarim var bakalit ne olacakBaşa baş gidiyoruz desenebenim de ultrasona göre 40+2
Müdahaleye gerek kalmadan gelirler umarım.. bir an önce...
Geceden sirtima vuran sancilarim var bakalit ne olacak
Yoo nerde o günler baski yapıyor alttan ama bakalim canım sen nasilsinVar mı canım gelişme nasıl oldun?
Yoo nerde o günler baski yapıyor alttan ama bakalim canım sen nasilsin
Valla bisi demedi sancin olunca gel dedi bende bekliyorum oyleHahahha nerde bitanem keşke...
Sen ne yapacaksın şimdi? Pazartesi haftan doluyor doktor bir şey dedi mi?
Biz Salı hastaneye gideceğiz, ya balonla rahmi açacaklar yada suyu patlatacaklar.