Benim saatlerce agrim olmadi canim sali cok yuruyus yapmistim gece yataken belim agriyodu ama dedimki yoruldugumdandir 3 4 gibi kalktim, tuaete gitmek istiyodum oyleki tuvaletten cikamadim 1 saat o ara kucuk tuvaletimi yaptim mi yapmadim mi ayırt edemedim kasiklarima agri girdi 3 4 kez ardindan 5dk oadan bi daha agrim başladı daha siddetli sadece kasiklarim agriyodu
Esimle hastaneye geldim sancilarim cok yuksekti acilmamda cok hizli oldugu icin ben cok hissettim canim belki bi saat icinde 10cm e gelmistim , oyle devam edebilirsen 15dkya olur dediler fakat yapamadim
Simdiye kadar hic sancim yoktu ama tam dogum başladıgi zamanki agrilar benim icin kotu gecti cunku bayilcak gini hissettim kendimi o yuzden iyice panik oldum, igne kacta vuruldu bilmiyorum hemen uyustum dinlenmemi beklediler uyustuktan sonra iyice nefes alip vermemi istediler onlara uyum saglayabilirsen cok cabuk ilerledi
İnşallah sizlerin dogumlari benden cok daha kolay olur , acilmaya ragmen ben zorlandım cunku artik sizin bebislerde sira oglum 40+5de dogmus oldu