Ben 40+6 oldum bu gün bide erkekler geç olur derler benim kıza ne oluyorsaBenim saatlerce agrim olmadi canim sali cok yuruyus yapmistim gece yataken belim agriyodu ama dedimki yoruldugumdandir 3 4 gibi kalktim, tuaete gitmek istiyodum oyleki tuvaletten cikamadim 1 saat o ara kucuk tuvaletimi yaptim mi yapmadim mi ayırt edemedim kasiklarima agri girdi 3 4 kez ardindan 5dk oadan bi daha agrim başladı daha siddetli sadece kasiklarim agriyodu
Esimle hastaneye geldim sancilarim cok yuksekti acilmamda cok hizli oldugu icin ben cok hissettim canim belki bi saat icinde 10cm e gelmistim , oyle devam edebilirsen 15dkya olur dediler fakat yapamadim
Simdiye kadar hic sancim yoktu ama tam dogum başladıgi zamanki agrilar benim icin kotu gecti cunku bayilcak gini hissettim kendimi o yuzden iyice panik oldum, igne kacta vuruldu bilmiyorum hemen uyustum dinlenmemi beklediler uyustuktan sonra iyice nefes alip vermemi istediler onlara uyum saglayabilirsen cok cabuk ilerledi
İnşallah sizlerin dogumlari benden cok daha kolay olur , acilmaya ragmen ben zorlandım cunku artik sizin bebislerde sira oglum 40+5de dogmus oldu
Seni unutmuş uz 3 kişi kaldik deseneYoo bende varım. Daha dogurmadim
Tuvalete gitme hissi yok. Sadece bi yoğunluk var Karnimin altında. Kasiklarim da da ağrı yok henüz. Ama belimde var ara ara geliyor.
Benim oğlan da 40 +5 de dogdu.Benim saatlerce agrim olmadi canim sali cok yuruyus yapmistim gece yataken belim agriyodu ama dedimki yoruldugumdandir 3 4 gibi kalktim, tuaete gitmek istiyodum oyleki tuvaletten cikamadim 1 saat o ara kucuk tuvaletimi yaptim mi yapmadim mi ayırt edemedim kasiklarima agri girdi 3 4 kez ardindan 5dk oadan bi daha agrim başladı daha siddetli sadece kasiklarim agriyodu
Esimle hastaneye geldim sancilarim cok yuksekti acilmamda cok hizli oldugu icin ben cok hissettim canim belki bi saat icinde 10cm e gelmistim , oyle devam edebilirsen 15dkya olur dediler fakat yapamadim
Simdiye kadar hic sancim yoktu ama tam dogum başladıgi zamanki agrilar benim icin kotu gecti cunku bayilcak gini hissettim kendimi o yuzden iyice panik oldum, igne kacta vuruldu bilmiyorum hemen uyustum dinlenmemi beklediler uyustuktan sonra iyice nefes alip vermemi istediler onlara uyum saglayabilirsen cok cabuk ilerledi
İnşallah sizlerin dogumlari benden cok daha kolay olur , acilmaya ragmen ben zorlandım cunku artik sizin bebislerde sira oglum 40+5de dogmus oldu
Ne dedi doktor sende mi dogurdun benden önce yoksaDünden beri sürekli kasıklarımda ağrı var ama düzenli değil. Gece de devam etti yön değiştirince azaldı.
Bugün kontrol var bakalım doktor ne diyecek. İnşallah açılma olmuştur da 1-2 güne gelir bebişko.
Ne dedi doktor sende mi dogurdun benden önce yoksa
Aynen benim de sütümde azalma oldu.Kızlar sütüm ilk 10gün dolu doluydu ama bi anda gitti resmen iki gecedir bebek de huzursuz doymuyo büyük ihtimalle dünyaları yedim içtim yine de süt cok az balon gibii söndü nedense siz nasıl süt arttırıyorsunuz bana bisey önerin
Canım belki sütün gitmemiştir de göğüslerin terbiye olduğu için yumuşamış tır?Kızlar sütüm ilk 10gün dolu doluydu ama bi anda gitti resmen iki gecedir bebek de huzursuz doymuyo büyük ihtimalle dünyaları yedim içtim yine de süt cok az balon gibii söndü nedense siz nasıl süt arttırıyorsunuz bana bisey önerin
Benimde ilk 15 gün sütüm Fışkırıyordu resmen hatta derindondurucuya koydum biraz şimdi bebeğe zor yetiyor niye böyle oldu anlamadım resmen sütüm gittii.Kızlar sütüm ilk 10gün dolu doluydu ama bi anda gitti resmen iki gecedir bebek de huzursuz doymuyo büyük ihtimalle dünyaları yedim içtim yine de süt cok az balon gibii söndü nedense siz nasıl süt arttırıyorsunuz bana bisey önerin
Sizin ki birinci bebek benimki 4 hala yokYok ne doğurması nerdeee tembel teneke bizimki!!
Doktor salıya kadar bekleyelim dedi, salı günü 41 haftalık oluyor. Nst ye ve ultrasona sokacaklar. Eğer herşey yolundaysa 2 günde 1 kontrol devam edecek.
Veya ben salı günü karar vereceğim. Ya balon kateter ile açacaklar yada suyu patlatacaklar.
Bu arada açılmam geçen haftaki ile aynı hala 0.5 cm. O kadar yürüme hurma yeme merdiven in çık boşa yani!!!
Sizin ki birinci bebek benimki 4 hala yok
Kızlar sütüm ilk 10gün dolu doluydu ama bi anda gitti resmen iki gecedir bebek de huzursuz doymuyo büyük ihtimalle dünyaları yedim içtim yine de süt cok az balon gibii söndü nedense siz nasıl süt arttırıyorsunuz bana bisey önerin
Hayir sadece yürüyüş dediler ama vajinamda çok büyük birbir harim var bacagimi kaldiramiyorum kasiklarim çok agriyor
40+6 bitti bu gün yarin 41bakalim daha bekliyorum ne nazli ciktilar bizimkisi 3 kişi kaldikSenin kaç oldu canım?
Benim bugün 40+2 bitiyor.
Yarın aldırıyım ben de lactamil in çayını ictim o da fayda etmediAynen benim de sütümde azalma oldu.
Humana still tee içiyordum biraz fayda ediyor ama çok da aşırı bir faydası olmadı sanki.
2 gündür promalt malt içeceğini deniyorum. Sütü arttırdı. Tadı da pekmez gibi.
Bir de iyi beslenmek ve bol su içmek gerekli...
Önceki bebeğimi de 17ay emzirdim o süt dolu olunca bi agırlasma olurdu tazyikli akardı yani sıkınca şuan zor akıyoCanım belki sütün gitmemiştir de göğüslerin terbiye olduğu için yumuşamış tır?
Nazar mı olduk ne yaptık valla soran olunca emiyor dedim hep emziremeyenler iç mi çekti anlamadım ki yemem icmem aynı yani suyu 3lt kesin iciyorum neden gitti bianda anlam veremedimBenimde ilk 15 gün sütüm Fışkırıyordu resmen hatta derindondurucuya koydum biraz şimdi bebeğe zor yetiyor niye böyle oldu anlamadım resmen sütüm gittii.