Canım galiba devlet hastanesine gidiyorsun durumun müsaitse bi özele mi görünsen endişelerinin gitmesi adına söylüyorum çünkü devlette ilk doğumda normal için çok çaba sarfediyorlar ya baknurmusa arkadaş gibi. Özeldeki dr belki söyleyebilir açıkça böylelikle endişelerinden kurtulabilirsin inşallah.
Bende bekleme deyim canım 40+5 oldum bu gun dun hastaneye gittim 3.5 kilo dedi Nts de sancim çikmadi sorun yoktu
Aynen benin dun 40lardaydi sancim kafalarına gore takiliyorlar şimdiden bakalım ilk kim yapacak valla böyle giderse mayis annesi olacağızBenim sancılar ilk gun ve diğer gun 100e geliyordu. Son gun biraz azaldı .
Demekki bizim sipalar adet tarihine göre gelmicek
Aynen benin dun 40lardaydi sancim kafalarına gore takiliyorlar şimdiden bakalım ilk kim yapacak valla böyle giderse mayis annesi olacağız
tavsannesi ne yaptın canım umarım doğum başlamıştır :)
P Patatesim sen hala burda mısın?1-2 gündür yazmayınca doğurdu herhalde dedim.
dezeh biz hala burdayız bakalım ilk kim doğuracak
Bu arada biz dün özel işlem yaptık ama fayda etmedi, hatta ayak masajı iyi geliyor dediler, önce ayak masajı yaptırdım sonra özel işlem ama nafileeeeee!!!!!!
Dogum sonrası cinsel ilişki için abdest alsak bile 40gün gecmesi bekleniyor muydu kızlar
Sezeryan oldum ben 11.günümüz kanamam bitti agrılarımda gecti cok sükür kilolarda gidiyor nette dogru düzgün bilgi bulamadım bu konudaBildiğim kadarıyla 40 gun bekleme sebebi annenin ve bebeğin kabirleri açık olduğu için di.
Ve 40 gun annenin kendini toplaması açısından çok önemli. Senin kaç gün oldu doğum yapali ?
Kendini nasıl hissediyorsun ? Dikislerin varmi alttan ? Doğumun normal mi oldu ?
Ne yapsak bos bu bebeklere su an bazanin altini cikardim bir daha düzelttim yazliklari cikardim kisliklari koydum odaya temizledim dolabı indirdim bir daha yerleştirdim ama tik yoktavsannesi ne yaptın canım umarım doğum başlamıştır :)
P Patatesim sen hala burda mısın?1-2 gündür yazmayınca doğurdu herhalde dedim.
dezeh biz hala burdayız bakalım ilk kim doğuracak
Bu arada biz dün özel işlem yaptık ama fayda etmedi, hatta ayak masajı iyi geliyor dediler, önce ayak masajı yaptırdım sonra özel işlem ama nafileeeeee!!!!!!
Valla boyle giderse mayis annesi olacaz hayirlisiO degilde sanırım benim sürekli sorduğum o sorunun cevabini yasicam ben burda :)
Doğum 10 Mayıs'a denk geliyor demiştim ya ilişki gününe göre.
O degilde sanırım benim sürekli sorduğum o sorunun cevabini yasicam ben burda :)
Doğum 10 Mayıs'a denk geliyor demiştim ya ilişki gününe göre.
ben beklenmesinin daha iyi olduğunu biliyorum cnm hem sağlık hem dini acidanDogum sonrası cinsel ilişki için abdest alsak bile 40gün gecmesi bekleniyor muydu kızlar
Benim bildiğim bekleniyor ondan 40 cikti deniliyor yoksa kanama bittikten sonra denilirdiDogum sonrası cinsel ilişki için abdest alsak bile 40gün gecmesi bekleniyor muydu kızlar
Soka mi girdinNeee?? Sata göre 25 nisan ilişkiye göre 10 mayıs mı?
O kadar fark oluyor mu? Doktor mu söyledi?
Soka mi girdinbu gidişle mayis annesi olacaz
Benim doktorum 40 gün ilişki yasak demiştiDogum sonrası cinsel ilişki için abdest alsak bile 40gün gecmesi bekleniyor muydu kızlar
Dogum sonrası cinsel ilişki için abdest alsak bile 40gün gecmesi bekleniyor muydu kızlar