- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Bekliyorum gelmiyor
Senin ne zaman son takvimSon günlerde insa
N gercekten daha stresli oluyomus biz zaten bekliyoruz etraftakilerde dogmadi mi daha dedikce kimseyi görmek istemiyorum
Aynen dogmadi mi daha sorularindan gina geldi.Son günlerde insa
N gercekten daha stresli oluyomus biz zaten bekliyoruz etraftakilerde dogmadi mi daha dedikce kimseyi görmek istemiyorum
Ne kadarlik yani su an bebekTakvimim de gitmis
canim yarin benimde gidecek ;( ve daha tık yokAynen dogmadi mi daha sorularindan gina geldi.
ben hafta olarak 40+3 um bugün son günüm 20 si bana da gelmezse o güne kadar 20 sinde sabah 10 da çağırdılar kontrol için ve duruma bakmak için.Benim bugun 39+1 son haftadayim , tabir olrak burdakiler farkli ifade ediyolar sanirim 27nisana kadar olmazsa acile geliceksin hemen dediler son takvim dediginiz bu sanirim
YOksa takip ettigim gebelik uygulamsinda son 6gun
Kızlar bebek benle oyun oynuyor resmen aksam sancim oluyor sabah tik yok
Benim de öyle oluyordu canım.Kızlar bebek benle oyun oynuyor resmen aksam sancim oluyor sabah tik yok
ilk dogumun muydu cnm.valla çok güzel maşallah bize de kolay doğumlar nasip olur insBu arada kızlar doğuma gittiğimde alttan muayene de 3 cm açıklık demişti ebe ama anlayamadım dedi başka ebe çağırdı ne 3 ü 7 cm dedi bana sordular sancın varmı dediler bende yok dedim şaşırdılar. Sonrası zaten suni sancı
her bebek her emziği begenmeyebiliyor cnm farklı emzikleri de dene vermek istiyorsanBen pek giremiyorum kızlar. Bebeğim hep emmek istiyor ağzı boş kalmıcak emziriyorum ama midesi doluyor rahatsız oluyor Philips avent emzik almıştık pek beğenmedi reddediyor bazen alıyor 5 dk sonra atıyor.
Yok canım ikinci doğum Du. Zaten düzensiz sancım oluyordu bıçak batar gibi aşağı bişey batıyor du nefesimi kesiyordu günde 2 3 kere oluyordu demekki açılmam oluyormuş devlete gittiğim için doktor alttan muayene etmiyor Du nst çektirip yolluyorduilk dogumun muydu cnm.valla çok güzel maşallah bize de kolay doğumlar nasip olur ins
Vermek zorundayım gibi yoksa hep memede kalacak.her bebek her emziği begenmeyebiliyor cnm farklı emzikleri de dene vermek istiyorsan
Yatağın için de mişlel lastikleri gibiyim valla. İlginç ya. Yatık kullanmazdım ben eskiden. Şuan her yerim yastık doluBiz hareketsiz kalinca onlar rahatliyo galiba benimde genelde geceleri hic durmuyo, bi tane yastik ayagimin altina koyuyorum bi tanede bacaklarimin arasina yani nasıl faydasi var bilmiyorum ama bacaklarim sıkıştırınca sanki bebekte rahat etmiyo