Kızlar doğum yaptım sonunda kontrolüm vardı suyum azalmıştı muayene oldum 2 cm açılma vardı yatışımı verdiler bir gece suni sancı bağladılar fakat bana işlemedi sanki bir adet sancısıydı :)) sabah suyum patladı hissettim karnımda bişey patladı sonra akıntı su geldi derken sanırım suni sancı içinde gerçek sancım başladı ve yarım saatin içinde ısınma hissi geldi doktor tam nst kontrol ediyordu dedim ıkınma hissim geliyor benim dedim tabi ben nerden bilim doğumun başladığını doktor hemen ekibi topladı veee doğum bağladı 3 ıkınmada bebeğimin sesini duydum size tavsiyem sancıdayken bol bol dua edin ben her sancım geldiğinde dua ettim peygamber efendimize fatihalar gönderdim normalde bir gecede 2 cm açıklık vardı ve baya bekletirlerdi beni harap olurdum. 3 gün bekleyenler vardı ama doğum kolaymış korkulacak bişey yok ilk yatış yapıldığında ağladım hem heyecandan hem korkudan hem sevinçten çünkü beklenen an gelmişti 39+6 da dogdu 3160 kilo 51 cm sağlıklı bir bebek allahın izniyle darısı bekleyenlerin başına inşallahhh şuan emzirmeye çalısıyorum öğrendi gibi maşşallah uzun oldu ama gerçekten korkmayın normal doğum en güzeli tabi dikişleri oluyor ama oda sıkıntı değil biraz uzun oldu ama hadi hayırlısı :)
Çok mutlu olduuuuummmmmm :) Allah analı babalı buyutmeyi nasip eder inşallah canım.
Bana da umut oldun valla.
Artık gün saymaktan korkularim heyecanlarim bütün duygusal tepkilerim birbirine karıştı. Şuan sadece gerginim biraz. Ama oda geçer bence.
Bu arada. Nişan geldi mi sende ?