2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 118 51,3%
  • Erkek

    OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

    OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

    OY: 3 1,3%
  • İkiz, Bir Kız Bir Erkek

    OY: 3 1,3%
  • Üçüz

    OY: 1 0,4%

  • Ankete Katılan
    230
Ne ağrı ne sancı ne açıklık hiç bişey yok canim

Allah'ım yar ve yardimcin olsun insallah.
Sancı bi gelseydi valla bende rahatlicam senin adına. Okuduklarima gore sancı gelmeye başladığında açıklık da geliyor demekmis.

Benim de bugün kasiklarim da gene ağrı vardı. Karnimin alt kisminda . ve biraz da assagidan sancim geldi.

Düzenli degil maalesef. Bekliyorum koyun gibi.

Bugün Dr şunu falan yap demi ?Yada doğumu baslatabilecek herhangi bi öneri de bulundu mi ?
Burda okumuştum hamile arkadaşımızın birisine doktor cinsel birliktelik önermiş. Bence de mantıklı bu hemde doğal bi yöntem.
 
Sancilarini nasil hissediyosun canim sadece karin sertlesmelerimi yoksa dayanilmiycak kadar güçlü mu ? Sancilarin artmasi belki acilmayi baslatir benimde bugun kontrolum vardi 2 parmak acilmam oldugunu soyledi fakat karnimda sertlesme disinda bi agri yok
 
Yok canim ben 1.doğumda hic bisey yapılmadan dogum yapmistim cok şükür..

Ilk doğumun tecrubesizligi var bende :) epidural konusunda hala gidip gelmekteyim. Hem istiyorum ki doğumu her anıyla iliklerime kadar yaşayayım hemde bi korku var epidural yaptirayim. Kafam allak bullak.

Bu korku normal mi bilmiyorum. Hic bu kadar belirsiz bi korku yasamamistim.

Ilk doğumun nasıldı ?
 
38. haftada doğan bebekler bıraz daha erken dogdugu ıcın gaz sıkıntısını daha cok yasıyor olabılır mı?
 
Doktorun neden bekliyor ki? :/ Benim sancım gece başladı sabah doğdu bebeğim. Yapıdan yapıya değişiyor sanırım bu süreler. Benim suyum veya nişanım da gelmedi. Doğum esnasında poşumu açtı ebe. Doktorun vardır bi bildiği tabi ama. İnşallah doğum başlamadan gelir cuma hayırlısıyla.
 

Nasil yani ? Nişan gelmedi mi :/

E ben kendimi hep önce nişan gelecek diye adapte etmiştim.
 
Doğum yapan hatunlar cinsel ilişki sonrası suyu gelen dogumu baslayan vs oldu mu ona göre bişeyler denicem bu gece artık bende kucagıma almak istiyoruuuuuum :))
 
Nasil yani ? Nişan gelmedi mi :/

E ben kendimi hep önce nişan gelecek diye adapte etmiştim.

İlk hamileliğimde nişan falan gelmedi su da gelmedi hatta evde çektiğim sancinin doğum sancisi olduğunu bile bilmiyordum.5 saat evde hafif hafif tuvalete sıkışmış hissi ile WC ye gidip az az küçük tuvaletimi yaparaktan geçirdim sonra görümcemi aradım dedim böyle böyle o da hemen hastaneye dedi hastaneye gittim 3.5 cm açıktı doktorum 3 saat sonra geldi 6.5 cm açıktı bu açıklığa kadar gık demedim.bebeğin kalp atışlarını dinlemeye aldilar ritm bozuk dediler riske atmamak için sezeryanla aldılar yoksa en fazla yarim saati kalmıştı ebelerin dediğine göre.
Kişiden kişiye değişir ama düzenli sancı geliyorsa vakti gelmistir
 
Doğum yapan hatunlar cinsel ilişki sonrası suyu gelen dogumu baslayan vs oldu mu ona göre bişeyler denicem bu gece artık bende kucagıma almak istiyoruuuuuum :))

Bence acele etme derim ben doğumu tetiklemesin diye o işleri askıya aldım 16 Nisan'da sezeryan planlanıyor beklesin bebişim
 
Acilma varsa hemen alirim bugun dedi. Acilma olmadigi icin bekletiyor beni. Bevek ne kadar beklerse kardir diye bakiyor sanirim. Yalniz su var ben evde bir sey hissetmiyorum orada basliyor bunlar. Stres mi yapiyorum acaba?
 
Sancilarimi orada adet sancisi gibi hissettim. Bir anda gelen bir agri dalgasi. Ama isin garibi evde bir sey hissetmiyorum. Acilma, yumusama da yok.
 
Acilma olmadigindan almadigini soyledi. Acilma vs varsa gemen alirim dedi. Biraz daha beklese kardir diye bakiyor sanirim. Dogumun kendiliginden baslamasi makat gelis icin cok mu sikintiliymis ki? Tedirgin oluyorum iyice
 
Inan bilmemek daha iyi. Ben sancimi evde cektim 15 saat sonra hastaneye gittim 10dk suni sanci verdiler ve dogum yaptim cok rahattim cok şükür. Bence hic gerek yok iğnelere. Onu vurdurcaksan sezeryan ol ayni şey. Insallah kolay gecer senin dogumun ve bnm 2. Doğumum
 

Sancilarim geliyor ara ara. Ama iste şiddetli degil . Agrim da var. Beni sezeryana almazlar büyük ihtimalle. Bebişim dogum kanalında çünkü. Normal dogum icin hiçbir engel yok tabi o an ne olur bilemem ama.

Ya valla panik oldum ha.

Nişan olayı tek tutundugum dal idi. Kırıldı.

E ben o zaman ne ara duş alicam. Evden salak gibi çıkmak istemiyorum. Her anne gibi sakince duş alıp cantalarimi kontrol edip sancimin 5dk 1 e inmesini hayal etmiştim

Cok pis yerden vurdun
 

İğne den de ödüm kopuyor o da ayrı bi Terane
Normal dogum videoları izleyip kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Salya sümük agliyorum bebek anne kucağına verildiğinde. Onları öyle görünce epidural istemiyorum. Sonra video izlemeyi bırakıp dogumumu hayal edince epidural gene giriyor aklıma.

Off Offf.

Ya yokmu bana epidural a gerek yok ben doğumu normal yaptım sende yaparsın dicek 100 200 kişi daha anca ikna olacam
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…