- 18 Ekim 2017
- 388
- 247
Epidurali sordun mu canımKızlar kontrol vardı bugün sancı 40larda ama düzenli çıktı tabi yetersiz dedi doktor . Çarşamba kesin yatirakim 41+0 oluyorum çünkü artık bekleyemeyiz herşeyini hazırla gel dedi . Dua ediyorum inşAllah çarşambaya kadar sancı veya açılma olur diye bakalım hayırlısı
cnm ben olsam bu son haftadaki ölçümlere çok takılmam heralde zaten farklı bir durum olsa doktor da dikkat eder diye düşünüyorum sıkma canını bence zaten az kalmis maşallah açıklığın da çok güzel inş kolaylıkla doğumun olur benim de çarşamba kontrol var inş bendede açıklık vardır en son yumuşama vardı.Kızlar bu hafta benim kendi doktorum yurt dışında. Bu yüzden başka bir doktor daha ayarladık. Normalde kendi doktorumda bebegim3-4 gün geri çıkıyordu. Bugün diğer doktorumla randevum vardı. Kontrolde her şey yolunda dedi ama doktor çıkışı ultrason kağıdında farkettim ki bebeğim 2 hafta geri görünüyor. Çok kafama taktım. Moralim bozuldu. Fotoğrafa bi bakabilir misiniz? Bu arada 3cm açıklık varmış. Kendini yormadan merdiven in çık, yürüyüş yap, cinsel ilişki olsun, günde 2 bardak adacayı iç dedi. Doğumu tetiklesin dedi. Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla İnşallah
Sağol canım doğru belki de dediğin gibi.. iste bu iç ses yok mu bır bır konuşan.. inşallah canım. Umarım senin de kontrolun cok güzel geçer, hayırlı haberler alırsıncnm ben olsam bu son haftadaki ölçümlere çok takılmam heralde zaten farklı bir durum olsa doktor da dikkat eder diye düşünüyorum sıkma canını bence zaten az kalmis maşallah açıklığın da çok güzel inş kolaylıkla doğumun olur benim de çarşamba kontrol var inş bendede açıklık vardır en son yumuşama vardı.
Hayırlısı olsun hepimiz için canım.saglikli bir sekilde kucagimiza almak nasip olsun.suan 12+3 teyiz.4. Ayımizdan sonra kiyafet alisverisimize baslayacagiz nasipse:)Bende de tüm testleri erkek dedi ama kız bebegim karbonat lahana çin Rus tüm hepsi erkek diodu ama kız nasipse
Ben baya sag ayağımı sol ayagimin ustunden geçirip digrr tarafa atabiliyorum. Allahim daha ne zaman dogurcam beeenBak yeni bir şey öğrendim duvarın dibine otur sırtını duvara ver ayaklarını uzat ve sağ ayağını sol ayağının üstüne koymaya calis eğer koyabiliyorsan 1 hafta var demek yok eğer ayağın anca sol ayağının baş parmağa kadar çıkıyorsa 1 2 gün belkde daha az kalmis demekmis
Canım benim bir aydır böyle çıkıyor hep iki hafta geride. Dr birşey demedikçe hiç takmıyorum inanki orda yazan sadece kilosu önemli artık o da gayet iyi hatta aynıyız diyebilirim.Kızlar bu hafta benim kendi doktorum yurt dışında. Bu yüzden başka bir doktor daha ayarladık. Normalde kendi doktorumda bebegim3-4 gün geri çıkıyordu. Bugün diğer doktorumla randevum vardı. Kontrolde her şey yolunda dedi ama doktor çıkışı ultrason kağıdında farkettim ki bebeğim 2 hafta geri görünüyor. Çok kafama taktım. Moralim bozuldu. Fotoğrafa bi bakabilir misiniz? Bu arada 3cm açıklık varmış. Kendini yormadan merdiven in çık, yürüyüş yap, cinsel ilişki olsun, günde 2 bardak adacayı iç dedi. Doğumu tetiklesin dedi. Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla İnşallah
Sağol canım herkesin evladı kucağına hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah. Sözlerin içimi rahatlattı çok teşekkür ederimCanım benim bir aydır böyle çıkıyor hep iki hafta geride. Dr birşey demedikçe hiç takmıyorum inanki orda yazan sadece kilosu önemli artık o da gayet iyi hatta aynıyız diyebilirim.
Canım kullanılması gereken zamanı bilmiyorum ama ben yaklaşık 1 aydır 2 günde bir kullanıyorumKızlar göğüs kremini doğumdan kaç gün önce kullanmak lazım?
Ay inanır herşeyi sordum onu unuttun ya çok kızıyorum kendimeEpidurali sordun mu canım
Zübeyde ye mi gittin yoksa zekai ye mi ?Ay inanır herşeyi sordum onu unuttun ya çok kızıyorum kendime
Zubeydeye gittim canimZübeyde ye mi gittin yoksa zekai ye mi ?
Ne ağrı ne sancı ne açıklık hiç bişey yok canimAgrin var mi hiç ?
Yok canim ben 1.doğumda hic bisey yapılmadan dogum yapmistim cok şükür..Epidural isticek misin?
Benimde hep gerideydi şimdi de normal dogum icin büyük görünüyor. 2500u gecsin yeter dyor doktor. Senin kac ki suanSağol canım herkesin evladı kucağına hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah. Sözlerin içimi rahatlattı çok teşekkür ederim