2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 118 51,3%
  • Erkek

    OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

    OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

    OY: 3 1,3%
  • İkiz, Bir Kız Bir Erkek

    OY: 3 1,3%
  • Üçüz

    OY: 1 0,4%

  • Ankete Katılan
    230
Gunaydin kizlar bugun dogumu olanlara Allah kolaylik versin insallah saglicakla alirsiniz bebislerinizi kucaginiza
 
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Tek tek dönemedim ve beni etiketlediğiniz yorumları okuyabildim :) Şuan tek sorunumuz süt. Henüz sütüm gelmedi. Normal doğumda süt hemen gelir sezeryanda gecikir efsanesi de böylece çöpe gitmiş oldu :/ Sağlık olsun. İnşallah zamanla gelir ve artar sütüm. Onu da halledersek büyük ölçüde problemimiz kalmaz diye umuyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize. Darısı kalanlarımızın başına :)
 
Cnm.senin normal dogummuydu ins gelir bol bol su ic kokla bebeyiniii nasil duygu
 
Kızlar bi seminere gitmiştim biberon satın almayın emzirmek için mücadele edin diyorlardı ee süt gelmesse ne olacak. Hangi biberondan almak lazım?
 
Kızlar bi seminere gitmiştim biberon satın almayın emzirmek için mücadele edin diyorlardı ee süt gelmesse ne olacak. Hangi biberondan almak lazım?

Mama vermek zorunda kalsan bile kaşıkla vermeye çalış eş zamanlı olarakta emzirmeye çalış mümkün oldupunca olduğunca biberon vermezsen iyi olur
 
Canım ilk etapta kolostrum gelir zaten, bebeğin midesi 5ml kadar kapasitede olduğu için, o kadar gelse bile bebeğine yeter. Olgun süt bir kaç gün sonra gelir. Herkeste böyle olur genellikle. Kolostrumu görmek çok mümkün olmaz, sağsan pompaya yapışır. Sütün vardır muhakkak.. Tut ki yok, yine de emzir devamlı. Sütü en çok tetikleyen şey bebeğin emmesi.

Bebeğini sık sık göğsünde tut. Kokusunu içine çek, tenine yakın olsun. Duygular hormonları, hormonlar süt üretimini tetikler. Bol su iç, rahat ol, dinlenebildiğin kadar dinlen. Süt arttırmak konusunda geri kalan herşey fasa fiso.
 
Al benden de o kadar şuan fenalardayım uçuyorum !!!!
Otururken bir sorunum yok aslında, ama ayağa kalkınca fena ağrım oluyor. Elimle karnımı destekleme ihtiyacı duyuyorum. Bir de kızım çok sakince hareket ediyor, itme, sürtme şeklinde.. Devamlı hareket ediyor onda sorun yok, ama ağırlaştı sanki hareketler.

Ayrıca adet sancısı gibi ağrılarım da arttı..

Erken doğumdan biraz korkuyorum açıkçası, en az 10 gün daha kalsın istiyorum.
 

Bence şikayet edilmeli böyle biri sağlık çalışanı olmamalı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…