2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 118 51,3%
  • Erkek

    OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

    OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

    OY: 3 1,3%
  • İkiz, Bir Kız Bir Erkek

    OY: 3 1,3%
  • Üçüz

    OY: 1 0,4%

  • Ankete Katılan
    230
En az 2 sene isteniyor. 8 yil bence doktorunuzun istememesiyle alakali. Bir sezaryen hep sezaryen demek degil. Bence istiyorsaniz talep edin doktotunuzdan. Ben 15 ay arayla deneyecektim ama bebegim makat geliste ve kafa 2 hafta onde. Yoksa son ana kadar hep normal dogum konustuk. Sartlar uygunsa vucudumuz her seyi yapabilir.

Ben tüpleri bağlatıcam bu yüzden sezeryan olması gerekiyor zaten kıamet değilmiş normal doğum
Çok istedim ama olmayınca olmuyor
 
cnm doktorunu ara bence
Ebe arkadaşımı aradım canım. Tekrar gelirse su gibi o zaman git dedi. Bekliyorum bakalım
Bu sabah ben de aynı durumla karşılaştım. Bel ve kasık ağrılarım günlerdir var o yüzden çok önemsemiyorum ama yataktan kalktığımda bir an birşeyler indi resmen. Yatakta oturuyordum o sırada. Baktım çamaşırımdan çarşafa da geçmiş ıslaklık ama nemli gibi. Lavaboya gittim, çamaşırım ıslak ama akıntı da var. O yüzden durmadım üstünde. Tekrarı da olmadı daha.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de akıntı şeklinde var ama çok fazla değil. Ama bel ağrım fena, hiç geçmiyor. Bebeğin hareketleri nasıl peki? Benimki canımı acıtacak şekilde hareket ediyor
 
Allah nasip eder de bu sıkıntı sorun olmazsa ben de epidural normal doğum düşünüyorum canım. Ama çok da plan yapmak istemiyorum o an en sağlıklısı neyse doktorum o yönde yönlendirme yapacak. Sadece tek çekincem 4cm e kadar sancıyı tolera edebilir miyim ve doğum esnasında nasıl doğru şekilde ıkınıcam.. kafamda deli sorular
Öncelik tabi ki sağlık. Hiç merak etme, dayanılmayacak gibi değil sancılar. Gelirsin üstesinden :) Ikınma konusunda ebeler ve doktorun zaten seni yönlendirecek. Ama genel tabiriyle kaka yapar gibi ıkınmak gerekiyor.
 
Ebe arkadaşımı aradım canım. Tekrar gelirse su gibi o zaman git dedi. Bekliyorum bakalım

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de akıntı şeklinde var ama çok fazla değil. Ama bel ağrım fena, hiç geçmiyor. Bebeğin hareketleri nasıl peki? Benimki canımı acıtacak şekilde hareket ediyor
Bebek epey hareketli. Bazen canımı yakacak kadar sert oynuyor ama daha ziyade itme-sürtme şeklinde devam ediyor hareketler. Devamlı hissediyorum.
 
Hayırlı cumalar. Bu ikinci gebeliğim kızımda bir sınava girmiştim çok terledim sanmıştım ama suyum sızmış biraz meğer 3cm açıklık varmış hiçbir şey hissetmemiştim hem de. Hastaneye gidince suni sancı verdiler. Sende de böyle bir durum olabilir mi acaba belki akşama doğru sancıların düzenli olur.
Olabilir canım karnım çok sertleşiyor 15 dk da bir oluyo zaten 1 aydır 2 cm açıklık var şuan belki artmıştır biraz.
 
Yaa gel bir sarilalim :))) inatçı çıktı benim kız benimde bugün kontrol bakalım ne diyecekler senin cinsiyet ne acaba? Bide ozelemi gidiyorsun ben devlete gidiyorum kesin 42yeni kadar beklemek isterler :KK43:
Medline Hastanesi'ne gidiyorum , erkek bebek için bekler diyorlar gerçi kızımda da 40+3tu doğum yaptığımda.sali günü kontrol Çarşamba günü suni sancı vereceğiz dedi inşallah kalmaz suni sanciya
 
Kızlar bebegim emmek istemiyor göğsüm süt dolu ama herzaman tutmuyo göğsümü. Ağlıo biraz tutunca. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin
 
Kızlar şimdi çıktım kontrolden 3600 olmuş kızım masAllah . Doktor 3900 den sonra sezaryan dusunebiliyoruz dedi nstde sancı cikti ama 20 dakika aralıklarla dedi biz bunun 5 dakikaya düşmesini bekliyecegiz cumartesi pazar Ben Senden ümitliyim olmazsa pazartesi kesin gel dedi zaten belden ağrı hissediyorum ilk defa bakalım hayırlısı :)
 
Bebek epey hareketli. Bazen canımı yakacak kadar sert oynuyor ama daha ziyade itme-sürtme şeklinde devam ediyor hareketler. Devamlı hissediyorum.
Evet benim de öyle. O yüzden de doğum başlamamıştır diye düşünüyorum. Bakalım pazartesi zaten sezeryan günüm. O güne kadar duracak mı
 
Kızlar nolur bana bir yardım. Dün 2.defa çatı muayenesi oldum. Doktorum yine lekelenme olabilir korkma dedi. Fakat dün gece hafif bir bel ve kasık ağrısı sonrası birazcık kahverengi akıntı geldi. Sonra gece boyu her tuvalete gittiğimde sildikçe artarak gelmeye devam etti. Sabah ise bir parmak boyunda sümüksü bir kahverengi akıntı dolu dolu geldi. Doktorum sancı yoksa önemli değil dedi. Ama sonra hafiften akıntı kırmızıya döndü. Ve sonra olmadı. Bu sefer sanki bu gerçekten nişan gibi geldi bana. Kasılmam yok. Bel ağrısı yok. Ne yapayım kızlar üff içim içime sığmıyor.
cnm nisan olabilir ama sancin ağrın yoksa bekleyebilirsin bence
 
X