2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba kızlar.zor bir süreçten geçiyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.sizlere birşey sormak istiyorum.bizim oğlanın bu ara vurma huyu başladı.bilincsiz vuruyor.istemedigi birşey olunca pat pat diye vuruyor.mesela yemek yedirirken kaşığa vuruyor,istediği birşeyi yapmayınca bize vuruyor.hep anlatıyorum.kimseye vurulmaz,canımız acır diye ama vazgeciremedim.sizde durumlar nasıl,geçici bir süreç mi bu

Merhaba Amin hayırlısıyla atlatalım inşallah canım. Anlattığın durumun aynısını ben de yaşıyorum istediği olmadığında hemen vuruyor ve tabak kaşık bardak fırlatma var bizde de ben de korkuyordum niye böyle agrasif diye demek ki dönemsel bir süreç. 2 yaş sendromu dedikleri olsa gerek inşallah düzelirler ben doğacak kardeşine de aynı şekilde vurur diye korkuyorum.

Selam canım,bizim sağlık ocağında bir doktorda çıkmış.ben çok tedirginim hemşire ile konuscam vakit geldiğinde, geç yapilabiliyorsa geç yaptircam
Bizimkide her aşıdan sonra hasta oluyor.bu zamanda yaptırmaktan çekiniyorum bağışıklığı iyice düşerse diye.sonucta nekadar dikkat edersekte bende eşimde çalışıyoruz.ikimizde hergun çıkıyoruz dışarıya

Selam guz3ller hayirli geceler.bayadir giremedim buralara.oglus cok hareketli 1 dk durmuyor tahmin edersiniz sizde.tele bakmaya firsat yok.anne anneee diye arkamda onumde cok skur verene.Rabbim cumle isteyene nasipbetsin ins.sizler nasilsiniz?memeden kesenler kimler taktik verin banada:) birde wc egitimi baslicak simdi bakalim.bizimki gaga gaga dio kakA yaptigi zaman.saklaniyor mutlaka oyle yapiyor..

Selam.evde zapdetmek zor artık.disariyada çıkamayınca iyice mızmız oldu bizim paşada.babasinin yüzüne bile bakmaz oldu.memede biz tam gaz devam.bide ben yarı zamanlı çalışmaya başladım evde gördükçe iyice meme meme diye sarıyor bana.bu ara bırakmayı göze alamıyorum ben.malum bizde alerji devam bide çorba pilav makarna ve köfte dışında yemek yediremiyorum.yogurda başlayacağım bu hafta dua edin bize alerjimiz geçmiş olsun,benim kızımda yesin yoğurt peynir.meme ve tuvalet eğitiminin ikisini birden yapmayın derim.ikisi beraber çok zorlarsiniz.gece çiş yapması azaldiysa tuvalet eğitimine başlayabilirsiniz

Kızlar malum evden çıkamıyoruz.artik oynayacak oyunda kalmadı.oyuncakla zaten oynamıyoruz.oyun hamuru falan akşam nasıl olur diye düşünüyorum.sizler nasıl zaman geçiriyor sunuz evde

Yok cnim ciste azalma filan yok henuz masallah hep dolu dolu:)ins yer kuzunda yogurt peynir.gecer ins alerjiniz.evet ya meme brakma once olucak.ciş daha sora artik.zatwn 2bucuk civari sanirim dha kolaymis

Kızlar malum evden çıkamıyoruz.artik oynayacak oyunda kalmadı.oyuncakla zaten oynamıyoruz.oyun hamuru falan akşam nasıl olur diye düşünüyorum.sizler nasıl zaman geçiriyor sunuz evde
Oyun hamuru,kinetik kum inanılmaz vakit geçiriyor.ben birde etkinlik ve dikkat kitapları aldım çok hoşuna gidiyor.mesleklerini ve zıt kavramları öğretiyorum

Aynı bizimki de öyle saklanıyor bir defa lazimliga ikna ettim oturdu bir saat ama yaptı sonunda.
Ama birdaha oturmadı bende zorlamamaya karar verdim.sanirim zamanı için biraz daha var

Oyun hamuru,kinetik kum inanılmaz vakit geçiriyor.ben birde etkinlik ve dikkat kitapları aldım çok hoşuna gidiyor.mesleklerini ve zıt kavramları öğretiyorum
Oyun hamurunu dün cikardim ama çok oynamadı.zamanla oynamaya başlar mi bilmiyorum.kitaplari seviyoruz bayada kitabımız var dediğiniz tarzda hiç almadım.zit kavramalı,mevsimler,hayvanlar vb çok var yigenimden kalan.simdi bende onlarda büyük küçük,altında üstünde gibi şeyleri öğretmeye çalışıyorum.harektli kitabımız vardı bir tane ama malesef yırttı.sizin kitaplar hangileri acaba

Benim.kitaplarda çocuk uyuyor mesela üst tarafını açınca uyanıyor. Ya da kuş içeride oluyor açınca dışarı çıkıyor. Birde stickerli kitaplar aldım ben çıkartmalı.
Yapışkanli olanı çıkarıp yerini buluyoruz oraya yamuk yumuk yapıştırıyor
Kitapları bizim burada büyük bir market var oradan aldım..
Şimdi şu kitabı sipariş ettim kargo gelince bakacam yorumları baya iyiydi.
Osman abalinin dikkat ve geliştirme 2 yaşı

Selam kızlar.cocuklar nasıllar.iki yaş da doluyor artık.bizde bu hafta büyük bı atak yaptı gelişimde.hergun başka birşeye hayret ediyorum.hic ummadığım şeyler söylüyor.meger her duyduğunu kaydediyormuş.sizde nasıl gelişimler

Aynı bizimki de öyle saklanıyor bir defa lazimliga ikna ettim oturdu bir saat ama yaptı sonunda.
Ama birdaha oturmadı bende zorlamamaya karar verdim.sanirim zamanı için biraz daha var

Canim genelde 2 yas sorasi daha bilincli oluyorlarmis hatta 2 bucuk filan.

merhaba arkadaşlar bende bu forumdaydım. bebeklerimiz büyüdü 2 yaşına geldi. :))
oğlum 26 nisanda 2 yaşına girdi.ben size meme bırakmayı soracağım.dün bir arkadaşım artık bıraktır dedi bir ben işten gelince 10 dk. emiyor.bir de gece uykuya dalarken 10 dk seviyor çocuk
gecede 10 dk emiyor uyanınca onunla uykuya dalıyor.
geceleri süt içmeyi bıraktı 2 ay oluyor
yeni yeni küçük kutudaki muzlu sütten ben içerken veriyorum 2 fırt çekiyor.
ben ve annemler çocuğa kıyamıyoruz kendisi bir gün bırakır diyoruz azcık bir süt geliyordur benim sütüm azdı.
bir bağımlılık çocuk için ferahlatıyor
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

Son düzenleme:
Ya böyle herşeye karışan insanlara sinir oluyorum.kime ne emmesinden.şu an doktorlar bile emzire bildiğiniz kadar emzirin diyor.benim komşum da sizin gibi emziriyordu ve üç yaşında bıraktırdı.bizimki hala tam gaz emiyor gerçi bizim besin alerjisi den dolayı hiç biraktirmayi düşünmedim.bende çalışıyorum.bende en azından öğle aralarını kesip yavaş yavaş azaltayim diyorum.
Siz kendinizi ve bebeğinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman bıraktın bence

sağolun...sevdiğim yakın bir arkadaşım dedi bir de dinen bırakılması gerekiyormuş 2 yaşa kadar yeterliymiş 2 yaşdan sonra günahmış .eşim çok kızdı bu söze :))
bu arkadaşım çok çok tedavilerden sonra hamile şu an.bebişi kucağına alsın bakalım kendi ne zaman bıraktıracak :)))
bırakmak isterdim tabi, aslında iyi olurdu ama bu konuyla uğraşmaya hiç de cesaretim ve halim yok.çocuğum isterken hayır alamazsın diyip bunun için ağlatmak ve çocukla uğraşmak işime gelmiyor
bir komşum var, çocuklarımız aynı ona da danışırım.
o komşumda emziriyor temmuz doğumlu kızı
sizde emzirmeyi bırakmamışsınız sevindim iyi olmuş teşekkürler

gerçekten güzel bilgilerdi üç yaşına kadar bende düşünebilirim.sizin tam gaz devam etmesi de güzel :))

Son düzenleme:

Merhaba kizlar bu topikte ne zamanlar geçirdik..
Bebisler büyüyor çok şükür Biz de haftaya 2.doğumgünümüzü kutlayacağız inşallah
Memeden ben de kesmek istiyorum artık Ben hazırım ama bebiş hiç hazır değil sanırım Beni artık emzik niyetine kullanıyor Hele arabaya bindiğimiz zaman benimle arkada oturuyor ve sürekli meme açmaya çalışıyor
Biraktiranlar nasıl bir yol izledi tecrübelerinizi bekliyorum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…