- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.961
Benimde değişik tariflere ihtiyacım var.bu ara herşeyi bıraktı bı çorba bı pilav yediği.kiyma yemek istemiyor.dun kıymalı kuskus yaptım ağzına bile almadı.bide alerji olayimiz varKizlar iyi aksamlar.bebisler nasillar ins herkes iyidir.sabah kahvaltida neler yapiyorsunuz kuzulara?gun icinde ve aksam neler yediriyorsunuz?degisik tarifleri burada paylassak guzel olmazmi?
Aynen bizimde öyle.ya saklambaç ya kovalamaca oynarız.gamgam stlay hastası bizimkide ve müziği çok seviyor.gamgam dinlemek istediğinde iki elini birleştirip kollarını sallamaya başlıyorBen bazen buraya gel kurtlu fasulye diyorum. O kadar durmaz. Benim kabahatim birazda. Gün içinde oğlumla dans ediyoruz. Göbek atıyoruz. Hangi müzik olursa olsun oynuyoruz.
Nasılsınız hanımlar bebekler artık çocuk oldular nerdeyse benim kız 20. Ayın içinde bu aralar konuşmaya çalıyor herşeyi tekrar ediyor ama henüz iki kelimeyi yan yana getiremiyoruz
Biz 19 bitirdik.bizde de sadece ağlarken anne var başka zaman babada baba diyor. Bizde çok fazla kelime yok ama daha zamanı var.bide bizimki erkek ve erkekler geç konuşur diyorlar.ben bol bol konuşuyorum.tv telefondan uzak tutmaya çalışıyorum.Ya bayanlar 19 aylığız bizde daha anne demiyor sadece baba ve meme başka söylediği bi kelime yok endiselenmelimiyim
Bizimki kendince baya şeyler anlatıyor ama tabi hepsi anlamsız.gecen gün meyve yerken babasına koşarak gitti baba mama diye meyve verdi.bizde de tekrar yok.okadar konuşuyorum hayvan seslerini çıkarıyorum ama sadece 4 hayvan sesini çıkarıyorNasılsınız hanımlar bebekler artık çocuk oldular nerdeyse benim kız 20. Ayın içinde bu aralar konuşmaya çalıyor herşeyi tekrar ediyor ama henüz iki kelimeyi yan yana getiremiyoruz
Zamanla oluyor demekki geçen gün Ali okula git dedi biz şok olduk eşimleBizimki kendince baya şeyler anlatıyor ama tabi hepsi anlamsız.gecen gün meyve yerken babasına koşarak gitti baba mama diye meyve verdi.bizde de tekrar yok.okadar konuşuyorum hayvan seslerini çıkarıyorum ama sadece 4 hayvan sesini çıkarıyor
Zamanla oluyor demekki geçen gün Ali okula git dedi biz şok olduk eşimle
Abisi okula gidiyor kalem.yagit ondan görüp heves ediyor veriyorum bende babannesi Ali okula git diyor kalemi kağıdı alınca ondan duymuş :))Aaa ciddimisn cnim sen.bizimkinden daha anne duyamadik :)evet hersey vakti sati gelince oluyor Allah izin verince
Bizimki de banyo delisi çip çip dediğim an koşarak gidiyor.Ben bir defa dedimki popoyu temizlemezsek eğer iltihap kapar dedim.(çok anlayacakmis gibi)) şu an kaka yaptığı an popoyu gösterip temizle diyor.Yine rahat sildirmiyor ama ağlamıyor en azından bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim :0
İzmir’de neresi var acaba??Teşekkürler ben İzmirde oturuyorum. Araştırıyorum belki burdada veren yerler vardır.
Allah şifa versin benim bebeğime de çarpık ayak sendromu konuldu. Herhangi bir zeka prob. Olabilir diye size de amniosentez önerdilermi kabul ettinizmiEki Görüntüle 2560839
İlk hamilelik zamanında ki arkadaşlar hatırlar belki. Çarpık ayak problemi ile doğdu. Alçı ameliyat ve 2 aylıktan itibaren 5 yaşına kadar bu ayakkabılarini gunde 12 saat özellikle uykularda takmak zorundayız. Ki tekrar ayaklarının ice dönmemesi için. Rabbim dermansız dert vermedi. Her zaman şükrediyorum.
Önerdiler ama yaptırmadim. Tanıdığım sosyal medyadan bir çok pevli bebek var. Maşallah cin gibiler. Hiç tasa etme. Sabır Sadece. Gelişimleri aynı yaşıtları gibi. 10 aylık yürüyen de var. 19 aylık yürüyen deAllah şifa versin benim bebeğime de çarpık ayak sendromu konuldu. Herhangi bir zeka prob. Olabilir diye size de amniosentez önerdilermi kabul ettinizmi
Yorum için çok teşekkür edeÖnerdiler ama yaptırmadim. Tanıdığım sosyal medyadan bir çok pevli bebek var. Maşallah cin gibiler. Hiç tasa etme. Sabır Sadece. Gelişimleri aynı yaşıtları gibi. 10 aylık yürüyen de var. 19 aylık yürüyen decok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim Allah sizin bebeğinize de sağlık sıhhat versin inşallahÖnerdiler ama yaptırmadim. Tanıdığım sosyal medyadan bir çok pevli bebek var. Maşallah cin gibiler. Hiç tasa etme. Sabır Sadece. Gelişimleri aynı yaşıtları gibi. 10 aylık yürüyen de var. 19 aylık yürüyen decok geçmiş olsun.
Merhaba 2018 mayıs annesi arkadaşımŞöyle bir okudum da ilk anne olduğumuz zamanlarıneler yaşamışız. Çaresiz, uykusuz ve aç kalmışız. Milletin dırdırından, çaresizlikten ve lohusalıktan oturup ağlamışız ne çabuk geçmiş zaman. Bir 2018 mayıs annesi olarak, 2020 mayısına da anneyim daha sakinim, daha hazırım. Pek göremedim. Var mı 2020 annesi olacak başkaları da acaba
Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin.ben korkuyorum ama istiyorum da.bi iki yaşı çıkaralım diyorum belki cesaret gelir o zamanŞöyle bir okudum da ilk anne olduğumuz zamanlarıneler yaşamışız. Çaresiz, uykusuz ve aç kalmışız. Milletin dırdırından, çaresizlikten ve lohusalıktan oturup ağlamışız ne çabuk geçmiş zaman. Bir 2018 mayıs annesi olarak, 2020 mayısına da anneyim daha sakinim, daha hazırım. Pek göremedim. Var mı 2020 annesi olacak başkaları da acaba
Uzun zamandır göremiyordum seni nasıl geçiyor hamişlik bebişin nasılŞöyle bir okudum da ilk anne olduğumuz zamanlarıneler yaşamışız. Çaresiz, uykusuz ve aç kalmışız. Milletin dırdırından, çaresizlikten ve lohusalıktan oturup ağlamışız ne çabuk geçmiş zaman. Bir 2018 mayıs annesi olarak, 2020 mayısına da anneyim daha sakinim, daha hazırım. Pek göremedim. Var mı 2020 annesi olacak başkaları da acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?