- Konu Sahibi kardelen384
-
- #70.021
merhaba arkadaşlar bende bu forumdaydım. bebeklerimiz büyüdü 2 yaşına geldi. :))
oğlum 26 nisanda 2 yaşına girdi.ben size meme bırakmayı soracağım.dün bir arkadaşım artık bıraktır dedi bir ben işten gelince 10 dk. emiyor.bir de gece uykuya dalarken 10 dk seviyor çocuk
gecede 10 dk emiyor uyanınca onunla uykuya dalıyor.
geceleri süt içmeyi bıraktı 2 ay oluyor
yeni yeni küçük kutudaki muzlu sütten ben içerken veriyorum 2 fırt çekiyor.
ben ve annemler çocuğa kıyamıyoruz kendisi bir gün bırakır diyoruz azcık bir süt geliyordur benim sütüm azdı.
bir bağımlılık çocuk için ferahlatıyor
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
Selam anneler nasılsınız uzun süredir giremedim malum iki yaş sendromlu ergen bı kizla uğraşıyorum:) biz uzun uğraşlar sonucu önce emziği sonra emmeyi bıraktık. Sıra bezde ama ona sanırım biraz daha var. Siz nasılsınız neler yaptınız bebisler nasıl hepinizi öpüyorum
Selam canim ya benimki biraz canice oldu ama artık mecbur kaldımSelaaaam
Aaaa nasil birakti canim memeyi bizede taktik verir misin ???
Merhaba ben de hamileydim ve artık çok acımaya başlamıştı oğlum emerken. Ruj sürdüm kanamış üf olmuş dedim ve bir daha hiç göstermedim. Her sorduğunda hala kanıyor geçmedi dedim 2 hafta sonra sormayı da bıraktı. Şimdi kardeşi emerken de istemiyor şükür öyle bi sıkıntı yaşatmadı.Selaaaam
Aaaa nasil birakti canim memeyi bizede taktik verir misin ???
Merhaba sevindim adına canım kuzuları sağlıkla büyütMerhaba ben de hamileydim ve artık çok acımaya başlamıştı oğlum emerken. Ruj sürdüm kanamış üf olmuş dedim ve bir daha hiç göstermedim. Her sorduğunda hala kanıyor geçmedi dedim 2 hafta sonra sormayı da bıraktı. Şimdi kardeşi emerken de istemiyor şükür öyle bi sıkıntı yaşatmadı.
Amin canım hepimizin evladına rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsinMerhaba sevindim adına canım kuzuları sağlıkla büyüt
Ruj mantikliymis benim hiç aklıma gelmezdi.gerci ben sirke sürmeyi düşünüyorum bizim paşa kokulardan hiç haz etmiyor büyük ihtimalle sirkeli olunca emmek istemez diye düşünüyorumMerhaba ben de hamileydim ve artık çok acımaya başlamıştı oğlum emerken. Ruj sürdüm kanamış üf olmuş dedim ve bir daha hiç göstermedim. Her sorduğunda hala kanıyor geçmedi dedim 2 hafta sonra sormayı da bıraktı. Şimdi kardeşi emerken de istemiyor şükür öyle bi sıkıntı yaşatmadı.
Bizde ben çalıştığım için kayinvaldem bakıyor.bi arada annem baktı.bende emerek uyuyor.annem sırtını kasiyarak uyutuyordu.kayinvalden kucağında mini söyleyerek uyutuyor.yani çocuklarda kime nasıl davranacağını biliyorEmerek uyuyan çocuklar için memeyi bırakınca nasıl uyuttunuz.bizim düzen alt üst oldu.uyutamıyorum.
Karantina sürecinde bıraktık biz memeyi bu konuda eşimde yardimci oldu. Uyku saatlerinde babasına atıyordum masaj yapıp uyuyordu. Sonra eve salıncak kurduk. Kızım sallanmayi seviyor salincaginda sallanarak uyuyorEmerek uyuyan çocuklar için memeyi bırakınca nasıl uyuttunuz.bizim düzen alt üst oldu.uyutamıyorum.
Sağlıkla büyüt bebeğini canım benim de oğlum abi oldu 2 aylık bir kızım var rabbim uzun ömür versin inşallah. Yaş aralığı az olunca zor oluyor biraz ama ben ikisini birden büyütürüm diye düşündüm. Senin 3 olmuş maşallahslm kizlar cook uzun zaman oldu bu topige girmeyeli bakayim dedim neler yapiyorsunuz ama uzun suredirde giren olmamis .. ben kendimi soyke hatirlatayim hamukeyken bebegim icin beyninde su var denilmisti bebek dogar dogmaz ameliyat olacakti falan ... cok sukur rabbime saglikla dogdu ameliyata gerek duyulmadi duran bir hidrosefali imis.. burda herkes dua etmisti cok sagolun kizlar... simdi cok tatli bir oglus oldu kapi gicirtisina oynayan cinsten... yemek cok seciyor.. butun kelimeleri tekrarliyor ama henuz cumle kurmadi .. bizim 3. bebegim daha oldu yani abi oldu 7 aylik bir oglum daha oldu bizdede kizinca vurmalar var sagolsun abimiz firsat buldukca vuruyordu... oda öğrendi .. umarim cabuk gecer.. ikizleri olanlar vardi onlar nelee yapiyorlar merak ettim
Oh maşallah.bende ikinciyi istiyorum ama cesaret edemiyorum biz kisada olsa cümle kuruyoru.yemekte bizde alerji olduğu için çok seçeneğimiz yoktu şimdide kendi seçiyor cani sağolsun diyorum artık.ikizler üçüzler olanlardan uzun zamandan beri ses soluk çıkmıyor.gruba girende toplam iki üç kişi anca kaldıkslm kizlar cook uzun zaman oldu bu topige girmeyeli bakayim dedim neler yapiyorsunuz ama uzun suredirde giren olmamis .. ben kendimi soyke hatirlatayim hamukeyken bebegim icin beyninde su var denilmisti bebek dogar dogmaz ameliyat olacakti falan ... cok sukur rabbime saglikla dogdu ameliyata gerek duyulmadi duran bir hidrosefali imis.. burda herkes dua etmisti cok sagolun kizlar... simdi cok tatli bir oglus oldu kapi gicirtisina oynayan cinsten... yemek cok seciyor.. butun kelimeleri tekrarliyor ama henuz cumle kurmadi .. bizim 3. bebegim daha oldu yani abi oldu 7 aylik bir oglum daha oldu bizdede kizinca vurmalar var sagolsun abimiz firsat buldukca vuruyordu... oda öğrendi .. umarim cabuk gecer.. ikizleri olanlar vardi onlar nelee yapiyorlar merak ettim
slm kizlar cook uzun zaman oldu bu topige girmeyeli bakayim dedim neler yapiyorsunuz ama uzun suredirde giren olmamis .. ben kendimi soyke hatirlatayim hamukeyken bebegim icin beyninde su var denilmisti bebek dogar dogmaz ameliyat olacakti falan ... cok sukur rabbime saglikla dogdu ameliyata gerek duyulmadi duran bir hidrosefali imis.. burda herkes dua etmisti cok sagolun kizlar... simdi cok tatli bir oglus oldu kapi gicirtisina oynayan cinsten... yemek cok seciyor.. butun kelimeleri tekrarliyor ama henuz cumle kurmadi .. bizim 3. bebegim daha oldu yani abi oldu 7 aylik bir oglum daha oldu bizdede kizinca vurmalar var sagolsun abimiz firsat buldukca vuruyordu... oda öğrendi .. umarim cabuk gecer.. ikizleri olanlar vardi onlar nelee yapiyorlar merak ettim
Sağlıkla büyüt bebeğini canım benim de oğlum abi oldu 2 aylık bir kızım var rabbim uzun ömür versin inşallah. Yaş aralığı az olunca zor oluyor biraz ama ben ikisini birden büyütürüm diye düşündüm. Senin 3 olmuş maşallah
Oh maşallah.bende ikinciyi istiyorum ama cesaret edemiyorum biz kisada olsa cümle kuruyoru.yemekte bizde alerji olduğu için çok seçeneğimiz yoktu şimdide kendi seçiyor cani sağolsun diyorum artık.ikizler üçüzler olanlardan uzun zamandan beri ses soluk çıkmıyor.gruba girende toplam iki üç kişi anca kaldık
Meme olayı bizde 25 ayda bitti.bizde de tam tersi biraktir artık diye baskı yapıyorlardı.tuvalete bende başlayacağım ama korkuyorum.hazir mı değil mi hiç bilmiyorum.memeyi bırakmadan önce geceleri kuru kalkıyordu şimdi memeyi bıraktı diyemi yoksa yaz ayı olduğu için çok su içiyor ondan mı bilmiyorum ama hep ıslak kalkıyor.bide başlayınca birdaha geri beze dönmeyin diyorlar o sebeple eylül gibi deneyeceğim bende.Bu arada benim kız 26 aylık ve hala meme biraktirmadim
Nedense büyüklerim yazın bıraktırma dediler baskı yaptılar ve eylülü bekliyorum Napayim onlara bir noktadan sonra uymak durumunda kaliyorum
Tuvalet eğitimi için lazimlik aldık ama her deneme.fiyasko Oraya çıplak oturmayı reddediyor Külotla oturmak istiyor Belki de daha hazır değil bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?