• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam anneler nasılsınız uzun süredir giremedim malum iki yaş sendromlu ergen bı kizla uğraşıyorum:) biz uzun uğraşlar sonucu önce emziği sonra emmeyi bıraktık. Sıra bezde ama ona sanırım biraz daha var. Siz nasılsınız neler yaptınız bebisler nasıl hepinizi öpüyorum :KK200:

merhaba arkadaşlar bende bu forumdaydım. bebeklerimiz büyüdü 2 yaşına geldi. :))
oğlum 26 nisanda 2 yaşına girdi.ben size meme bırakmayı soracağım.dün bir arkadaşım artık bıraktır dedi bir ben işten gelince 10 dk. emiyor.bir de gece uykuya dalarken 10 dk seviyor çocuk
gecede 10 dk emiyor uyanınca onunla uykuya dalıyor.
geceleri süt içmeyi bıraktı 2 ay oluyor
yeni yeni küçük kutudaki muzlu sütten ben içerken veriyorum 2 fırt çekiyor.
ben ve annemler çocuğa kıyamıyoruz kendisi bir gün bırakır diyoruz azcık bir süt geliyordur benim sütüm azdı.
bir bağımlılık çocuk için ferahlatıyor
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar :KK39:

Merhaba iyi geceler.aynen bende buradaydim.evet kuzular buyudu cocuk oldular artik.bizde meme brakma alismalarina alismaya caliaiyoriz bakalim dunden beri.ben calismiyorum evdeyim dedigin gibi sadece uykuya dalarken gunduz ve gece istiyor benim oglusta.ama gece hala cok sık uyaniyor.sanirim bende gece uyanmalarinda zorlanicam gibi.bakalim nasil olacak.biraktiran arkadaslar bizlere yardim edin lutfeeeeee nnnnnnn

Selam anneler nasılsınız uzun süredir giremedim malum iki yaş sendromlu ergen bı kizla uğraşıyorum:) biz uzun uğraşlar sonucu önce emziği sonra emmeyi bıraktık. Sıra bezde ama ona sanırım biraz daha var. Siz nasılsınız neler yaptınız bebisler nasıl hepinizi öpüyorum :KK200:

Selaaaam
Aaaa nasil birakti canim memeyi bizede taktik verir misin ???

Selaaaam
Selam canim ya benimki biraz canice oldu ama artık mecbur kaldım :(
İlk önce emziği bıraktırdm memeyi bırakırsa emziği daha çok emer diye. Emziğini parcalamisti artk cekistire cekistire. Kızım sinekten çok tiksinir bende emziğinin içine çay tanelerinden koydum isteyince kızım bak sinek girmiş dedim çok tiksindi iyk cinek eğ olmuş dedi kendi attı bu sefer aşırı emmeye düştü haliyle. Artık tak etti ilk başlarda azaltarak bırakmayı denedim ama yok aksine daha da emmek istiyor. Bende bigun mememe çayı yapitstrdm bantla :halay: görünce iğrendi tabi. Sonuç bıraktık. Şükür. Ama hala gelip yoklar bantları çıkarınca pis omamis cinek gitmiş diyo ama içine girmiş diyorum :))

Bu arada salça surmeyi denedim ilk o sinek vakasından daha olağandır belki diye :olamaz: ama yok bildiğin parmakladi yaladı salçayı sonra emmeye devam. O yüzden sevmediği tiksindigi bişey olsun diye düşündüm. Psikolojik açıdan belki doğru değil ama annelerimizde saçlarını falan koparıp yapıştırmamis mi zaten hepimizin psikopat olması gerekti o zaman :)) ilk günler memelerim şişti sagdim iki gün sonra giderek azaldı. Sadece kendi yaptığımı söylüyorum yapmak ya da yapmamak size kalmış çünkü kızım yemek yemeyi bile bırakmıştı emmek istiyordu artık ıstırap olmuştu ona da bana da

Selaaaam
Merhaba ben de hamileydim ve artık çok acımaya başlamıştı oğlum emerken. Ruj sürdüm kanamış üf olmuş dedim ve bir daha hiç göstermedim. Her sorduğunda hala kanıyor geçmedi dedim 2 hafta sonra sormayı da bıraktı. Şimdi kardeşi emerken de istemiyor şükür öyle bi sıkıntı yaşatmadı.

Merhaba ben de hamileydim ve artık çok acımaya başlamıştı oğlum emerken. Ruj sürdüm kanamış üf olmuş dedim ve bir daha hiç göstermedim. Her sorduğunda hala kanıyor geçmedi dedim 2 hafta sonra sormayı da bıraktı. Şimdi kardeşi emerken de istemiyor şükür öyle bi sıkıntı yaşatmadı.
Merhaba sevindim adına canım kuzuları sağlıkla büyüt :KK200:

Ruj mantikliymis benim hiç aklıma gelmezdi.gerci ben sirke sürmeyi düşünüyorum bizim paşa kokulardan hiç haz etmiyor büyük ihtimalle sirkeli olunca emmek istemez diye düşünüyorum

Emerek uyuyan çocuklar için memeyi bırakınca nasıl uyuttunuz.bizim düzen alt üst oldu.uyutamıyorum.
Bizde ben çalıştığım için kayinvaldem bakıyor.bi arada annem baktı.bende emerek uyuyor.annem sırtını kasiyarak uyutuyordu.kayinvalden kucağında mini söyleyerek uyutuyor.yani çocuklarda kime nasıl davranacağını biliyor :KK70:bence yyutmayi siz değilde eşiniz denesin.sizi görüp kokunuzu aldıkça emmek istediği için uyumuyor olabilir

Emerek uyuyan çocuklar için memeyi bırakınca nasıl uyuttunuz.bizim düzen alt üst oldu.uyutamıyorum.
Karantina sürecinde bıraktık biz memeyi bu konuda eşimde yardimci oldu. Uyku saatlerinde babasına atıyordum masaj yapıp uyuyordu. Sonra eve salıncak kurduk. Kızım sallanmayi seviyor salincaginda sallanarak uyuyor

slm kizlar cook uzun zaman oldu bu topige girmeyeli bakayim dedim neler yapiyorsunuz ama uzun suredirde giren olmamis .. ben kendimi soyke hatirlatayim hamukeyken bebegim icin beyninde su var denilmisti bebek dogar dogmaz ameliyat olacakti falan ... cok sukur rabbime saglikla dogdu ameliyata gerek duyulmadi duran bir hidrosefali imis.. burda herkes dua etmisti cok sagolun kizlar... simdi cok tatli bir oglus oldu kapi gicirtisina oynayan cinsten... yemek cok seciyor.. butun kelimeleri tekrarliyor ama henuz cumle kurmadi .. bizim 3. bebegim daha oldu yani abi oldu 7 aylik bir oglum daha oldu bizdede kizinca vurmalar var sagolsun abimiz firsat buldukca vuruyordu... oda öğrendi .. umarim cabuk gecer.. ikizleri olanlar vardi onlar nelee yapiyorlar merak ettim

slm kizlar cook uzun zaman oldu bu topige girmeyeli bakayim dedim neler yapiyorsunuz ama uzun suredirde giren olmamis .. ben kendimi soyke hatirlatayim hamukeyken bebegim icin beyninde su var denilmisti bebek dogar dogmaz ameliyat olacakti falan ... cok sukur rabbime saglikla dogdu ameliyata gerek duyulmadi duran bir hidrosefali imis.. burda herkes dua etmisti cok sagolun kizlar... simdi cok tatli bir oglus oldu kapi gicirtisina oynayan cinsten... yemek cok seciyor.. butun kelimeleri tekrarliyor ama henuz cumle kurmadi .. bizim 3. bebegim daha oldu yani abi oldu 7 aylik bir oglum daha oldu bizdede kizinca vurmalar var sagolsun abimiz firsat buldukca vuruyordu... oda öğrendi .. umarim cabuk gecer.. ikizleri olanlar vardi onlar nelee yapiyorlar merak ettim
Sağlıkla büyüt bebeğini canım benim de oğlum abi oldu 2 aylık bir kızım var rabbim uzun ömür versin inşallah. Yaş aralığı az olunca zor oluyor biraz ama ben ikisini birden büyütürüm diye düşündüm. Senin 3 olmuş maşallah 🧿🧿

Oh maşallah.bende ikinciyi istiyorum ama cesaret edemiyorum biz kisada olsa cümle kuruyoru.yemekte bizde alerji olduğu için çok seçeneğimiz yoktu şimdide kendi seçiyor cani sağolsun diyorum artık.ikizler üçüzler olanlardan uzun zamandan beri ses soluk çıkmıyor.gruba girende toplam iki üç kişi anca kaldık

Evet seni ve bebisini hatirliyorum tabi ki.. Cook sevindim sağlıklı olduğuna
Maşallah Bir bebiş daha oldu demek

Sağlıkla büyüt bebeğini canım benim de oğlum abi oldu 2 aylık bir kızım var rabbim uzun ömür versin inşallah. Yaş aralığı az olunca zor oluyor biraz ama ben ikisini birden büyütürüm diye düşündüm. Senin 3 olmuş maşallah 🧿🧿

Sana da maşallah canım.

Oh maşallah.bende ikinciyi istiyorum ama cesaret edemiyorum biz kisada olsa cümle kuruyoru.yemekte bizde alerji olduğu için çok seçeneğimiz yoktu şimdide kendi seçiyor cani sağolsun diyorum artık.ikizler üçüzler olanlardan uzun zamandan beri ses soluk çıkmıyor.gruba girende toplam iki üç kişi anca kaldık

Ben de ikinci istiyorum artık bu aralar deniyoruz bakalım hayırlısı
Kizlar bu topikte gece gündüz yazardik ya hey gidi günler ne çabuk geçmiş

Bu arada benim kız 26 aylık ve hala meme biraktirmadim 🙊
Nedense büyüklerim yazın bıraktırma dediler baskı yaptılar ve eylülü bekliyorum Napayim onlara bir noktadan sonra uymak durumunda kaliyorum
Tuvalet eğitimi için lazimlik aldık ama her deneme.fiyasko Oraya çıplak oturmayı reddediyor Külotla oturmak istiyor Belki de daha hazır değil bilmiyorum

Bu arada benim kız 26 aylık ve hala meme biraktirmadim 🙊
Nedense büyüklerim yazın bıraktırma dediler baskı yaptılar ve eylülü bekliyorum Napayim onlara bir noktadan sonra uymak durumunda kaliyorum
Tuvalet eğitimi için lazimlik aldık ama her deneme.fiyasko Oraya çıplak oturmayı reddediyor Külotla oturmak istiyor Belki de daha hazır değil bilmiyorum
Meme olayı bizde 25 ayda bitti.bizde de tam tersi biraktir artık diye baskı yapıyorlardı.tuvalete bende başlayacağım ama korkuyorum.hazir mı değil mi hiç bilmiyorum.memeyi bırakmadan önce geceleri kuru kalkıyordu şimdi memeyi bıraktı diyemi yoksa yaz ayı olduğu için çok su içiyor ondan mı bilmiyorum ama hep ıslak kalkıyor.bide başlayınca birdaha geri beze dönmeyin diyorlar o sebeple eylül gibi deneyeceğim bende.

merhaba,
27 aylık oğlumla tatile gidicez.geçen sene kumu hiç sevmemişti denize de üzeri tenteli simitlerle girmişti.bu sene kolluk almayı düşünüyorum hatta normal kolluk alıcaktım internette myminibaby ve chereks kolluk gördüm.bana çok pahalı geldi.sizce eski usul kolluk için henüz küçük mü onunla denizden korkabilir mi.denize sokanlarınız var mı bu yaz aranızda ne kullandınız?

Back