- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #70.041
merhaba,
27 aylık oğlumla tatile gidicez.geçen sene kumu hiç sevmemişti denize de üzeri tenteli simitlerle girmişti.bu sene kolluk almayı düşünüyorum hatta normal kolluk alıcaktım internette myminibaby ve chereks kolluk gördüm.bana çok pahalı geldi.sizce eski usul kolluk için henüz küçük mü onunla denizden korkabilir mi.denize sokanlarınız var mı bu yaz aranızda ne kullandınız?
Merhaba, ben oturma yeri olan simitle soktum bu senede. Seneye kolluk düşünüyorum. O kolluklar çok pahalı gerçekten, değermi bilmiyorum. Yıllardır kullanılan kolluklar da yetiyor bence çocuklara.
teşekkürler cevabınız için. peki mayo olarak ne kullandınız?yani bez mayolar mı yoksa normal deniz şortu mu ve üzerine deniz tısortlerı de var onlar kullanıslı olur mu ?Merhaba, ben oturma yeri olan simitle soktum bu senede. Seneye kolluk düşünüyorum. O kolluklar çok pahalı gerçekten, değermi bilmiyorum. Yıllardır kullanılan kolluklar da yetiyor bence çocuklara.
teşekkürler cevabınız için. peki mayo olarak ne kullandınız?yani bez mayolar mı yoksa normal deniz şortu mu ve üzerine deniz tısortlerı de var onlar kullanıslı olur mu ?
kilotla otursun, baski yapmayin. Biz karsilikli oturup sohbet ediyorduk, sonra karsilikli tuvalet yapmaya dondu olay. Tuvaleti gelince soylemiyor, ama oturunca kucuk tuvaletini yapiyor kizim. sabah kim buyuk klozete oturacak diye kosuyoruz :)Bu arada benim kız 26 aylık ve hala meme biraktirmadim
Nedense büyüklerim yazın bıraktırma dediler baskı yaptılar ve eylülü bekliyorum Napayim onlara bir noktadan sonra uymak durumunda kaliyorum
Tuvalet eğitimi için lazimlik aldık ama her deneme.fiyasko Oraya çıplak oturmayı reddediyor Külotla oturmak istiyor Belki de daha hazır değil bilmiyorum
Canım merhaba polivit bence bu anlamda ise yariyor. Kızım istahsizdi bu ilacı içtikten sonra biraz da olsa açıldı yemeye başladı en azından sevdiği şeyleri tekrar yemeye başladı. Bı de keçi boynuzu özütü icirebilirse. Günde bı tatlı kaşığı o da aciyorSelamlar herkese . Bebeklerinize vitamin kullaniyo musunuz ? Kullaniyosaniz neler ? Bi de oglum inanlmaz zayif 29 aylik oldu hala 12 kilo istah acan bi sey kullaniyo musunz ?
Ya bizim ucuzlerde normal dogum hesaplanirsa 29 ayliklar.2 ay eksik dogdular tabi.bizimkilerde 12 13 kilo arasi.mama iciyoruz hala.cok sıska zayif geliyolar gozume kafaya takmamak elde degil cok uzuluyorumSelamlar herkese . Bebeklerinize vitamin kullaniyo musunuz ? Kullaniyosaniz neler ? Bi de oglum inanlmaz zayif 29 aylik oldu hala 12 kilo istah acan bi sey kullaniyo musunz ?
Merhaba lecitin ise yaradı mıKızlar lecitini önce iki tanemi içiyorduk aldımda içcem şimdi
Merhaba lecitin ise yaradı mı baya olmuş paylaşım yapali ama şuan mastit derdiyle uğraşıyorumKızlar bu lecitin sxde ne kadar süre sonra işe yaradı bu bezeler be zamn gecti dün aldırdım bnde eşime iki tane içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?