• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende senin gibiyim hiç bir belirtim bile yok, hamile gibi bile gelmiyor kendime, boşver böyle daha iyi işte hafif hafif geçer yoksa zor olanları görüyoruz allahım onlarida sorunsuz bir sekilde cabuk kurtarsın :KK43:
Ben şikayetçi değilim zaten ama böyle olmasını da beklemiyordum açıkçası. Şaşkınım biraz. Amin canim Allah yardımcıları olsun.

6+2 degil misin cnm. Daha erken degil mi? Kese kac mm
6+2yim evet insallah erkendir doktor mm demedi ama 6+5 e uyumlu dedi zaten 3 kayibim oldugu icin doktorda bi garip konustu kalp atisi yok bi hafta daha bekleyelim dedi vajinal bakmak istedi onada ben izin vermedim cunku ilk gebeligimde vajinal bakilinca kanamam baslamisdi icimde korku kaldi

6+2yim evet insallah erkendir doktor mm demedi ama 6+5 e uyumlu dedi zaten 3 kayibim oldugu icin doktorda bi garip konustu kalp atisi yok bi hafta daha bekleyelim dedi vajinal bakmak istedi onada ben izin vermedim cunku ilk gebeligimde vajinal bakilinca kanamam baslamisdi icimde korku kaldi

Cnm boşuna endise ediyorsun. Daha cok küçük, hem karindan bakmis. Icini ferah tut, haftaya görürsun ins. Embriyo göründü mü

bilmiuorum ki pahalı mı??? Ben kızımın doğumunda 6sene önce 2800 tl vermiştim şimdi de 4500 uygun geldi bir de hastane de hekim de o paraya değer diye düşünüyorum öyle de bir durum var. Fiyatların 1500-2000 civarında olduğu hastanelerde var ama küçük butik hastaneler ve ben kendimde sektörün içinde olduğum için oralarda Doğum yapmak iyi hekim bulmak çok Zor içime sinmez :KK43: yenidoğan yoğunbakım evet birçok özel hastanede %100 karşılıyor sigortalıya ama yine ekip cihazlar hekim bunlar hep tercih meselesi.. velhasıl Doğum hassas bir konu bir de zor elde edilen bir bebekse daha kıymetli ,.herkes imkanları dahilinde kendi ve bebişi için en iyisini yapmak ister :KK200:

tabiki doktor cok onemli. bende devlette degil ozelde dogum yaptim. riskli gebeliklere bakan ve doktoru cok arastirdim ve dili cok tatli anneyi rahatlatan ben 32 haftaya kadar cok doktor degistim. sadece bana cok gibi geldi. ama sen zor kalmissindir risk atmak istemiyorsndur tabiki senin kararindir. benim dedim olacak diye birsey yok ve hepimiz insallah sagsalim aliriz kucagimiza. benim annem yok kaynanam desem orayi hic karistirmayalim bile bende ailem olmadigi icin esime bile dogumda yanimda olmasina calistigi yer izin vermedigi icin ozeli tercih ediyorum. beni cok rahatlattilar giydirdiler ugratilar ki bilmiyolardida ailemin boyle oldugunu ben hastaneden doktordan cok memnun kaldim. bu yuzden insallah yine ayni doktorda dogum yaparim. hepimiz icin en iyisi olsun insallah

İyi geceler kızlar
Progestan kullanıyorum doktor fitil olarak kullan dedi sormayı unuttum vajinadan mı? Makattan mı? Vajina olduğunu düşünüyorum ama emin olmak istedim.. bilen varsa yazabilir mi?

Vajinadan cnm. Bu arada listeye eklememi istersen bilgilerini yazar misin

Çok sağol canım evet Beykoz dayım. Afiyet hastanesini biliyorum ama çok uzak arabam olmadığı icin otobüsle gitmek işkence oluyor. Ben tamamen özel doktora gitmek istemiyorum zaten. Maddi gucumde yok. Devlet hastanesinde doktorum var. Çok güzel ilgileniyor. Bazen randevu bulamıyorum yada çalıştığım zaman bana uymuyor. Ultrason a vs girmek için arada görüşmek istediğim bir doktor olsun istedim. Teşekkür ederim canım

suan bizimde arabimiz yok beykozdaki doktorlar isim vermek istemiyorum. kizimdayken cok cektim. bebekde sorun olabilir deyip zeynep kamil attilar oraya gittim beni rahatlatacagina karnini acip geri sokamam ya deyip hic bilgi vermeden yolladi. beykozda yine farkli doktora gittim bu seferde bebek damarlardan beslenemiyomu diye ust duzeye sokuldum. surekli sorun var gibi korkuttular bu korkulari 20 haftada sif cinsiyet ogrenmek istedigimden yasadim. en iyi makine nerde en iyi muhane olurum bebegimde ne var diye radistanbul buldum. cimcimenin hic birseyi yokmus dusuk tansiyon hastasi olarak hic birsey yiyemedim ne olabilir kac gun ayaga bile kalkamadim. diyorum erdem gittim umraniye de gittim atlasadaa zeynep kamilde beykozda afiyetede afiyette doktorum oyle iyiydiki bana testlerıni saglik ocagi veya devlette yaptirip getirebilirsn dedi. tahlil masrafim olmadi bu sefer bende zaten devlete gidiyorum cinsiyet ogrenmeye yakin afiyet gidicem. beykozda gercekden randevu almak cok zor doktoru bida bulamiyorsn makineleri eski tam buluyorsn bekliyorsn 15 gun hastane yonetim nedeniyle randevu iptal deyip ugrastiriyo. bende kizim nedeniyle pek ugrasamiyorum hepimiz icin hayirlisi olsun

Back