- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.821
okyanus suyu damlalardan kullanın ya da cold mix diye bir damla var eczanede tamamen bitkisel yastıgınıza damlatıyorsunuz gece yatarken çok rahatlatıyor kızıma kullanıyorum ben de çok memnunum burun tıkanıklıklarındaÇok fazla burun tıkanıklığım oluyor ya
Ben şikayetçi değilim zaten ama böyle olmasını da beklemiyordum açıkçası. Şaşkınım biraz. Amin canim Allah yardımcıları olsun.Bende senin gibiyim hiç bir belirtim bile yok, hamile gibi bile gelmiyor kendime, boşver böyle daha iyi işte hafif hafif geçer yoksa zor olanları görüyoruz allahım onlarida sorunsuz bir sekilde cabuk kurtarsın
Bende doktordayim suan kalp atisini goremedik benimle ayni haftada olup duyamayan varmi
Kizlar iki kese gördük
6+2yim evet insallah erkendir doktor mm demedi ama 6+5 e uyumlu dedi zaten 3 kayibim oldugu icin doktorda bi garip konustu kalp atisi yok bi hafta daha bekleyelim dedi vajinal bakmak istedi onada ben izin vermedim cunku ilk gebeligimde vajinal bakilinca kanamam baslamisdi icimde korku kaldi6+2 degil misin cnm. Daha erken degil mi? Kese kac mm
6+2yim evet insallah erkendir doktor mm demedi ama 6+5 e uyumlu dedi zaten 3 kayibim oldugu icin doktorda bi garip konustu kalp atisi yok bi hafta daha bekleyelim dedi vajinal bakmak istedi onada ben izin vermedim cunku ilk gebeligimde vajinal bakilinca kanamam baslamisdi icimde korku kaldi
Kese var kese icinde bebekde var inssallahh cnmm sagoll moral oldun banaaCnm boşuna endise ediyorsun. Daha cok küçük, hem karindan bakmis. Icini ferah tut, haftaya görürsun ins. Embriyo göründü mü
Kese var kese icinde bebekde var inssallahh cnmm sagoll moral oldun banaa
Tebrikler! Allah'im sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben senden önceyim ama bebeği bile göremedim bırak kalbini :)Bende doktordayim suan kalp atisini goremedik benimle ayni haftada olup duyamayan varmi
Merhaba arkadaşlar
Sanırım ben de hamileyimşimdi yaptım testi. Çift çizgiyi gördüm. Son adet tarihim 20.08.2017. Mayıs annesi adayı mıyım
Ozaman endiselenmeyelim bekleyelim sagolsin saglikla alalim ins kucaklarimizaBen senden önceyim ama bebeği bile göremedim bırak kalbini :)
bilmiuorum ki pahalı mı??? Ben kızımın doğumunda 6sene önce 2800 tl vermiştim şimdi de 4500 uygun geldi bir de hastane de hekim de o paraya değer diye düşünüyorum öyle de bir durum var. Fiyatların 1500-2000 civarında olduğu hastanelerde var ama küçük butik hastaneler ve ben kendimde sektörün içinde olduğum için oralarda Doğum yapmak iyi hekim bulmak çok Zor içime sinmezyenidoğan yoğunbakım evet birçok özel hastanede %100 karşılıyor sigortalıya ama yine ekip cihazlar hekim bunlar hep tercih meselesi.. velhasıl Doğum hassas bir konu bir de zor elde edilen bir bebekse daha kıymetli ,.herkes imkanları dahilinde kendi ve bebişi için en iyisini yapmak ister
Teşekkür ederim cnm.Listede ismin yok, bilgilerini yaz ekleyeyim istersen
İyi geceler kızlar
Progestan kullanıyorum doktor fitil olarak kullan dedi sormayı unuttum vajinadan mı? Makattan mı? Vajina olduğunu düşünüyorum ama emin olmak istedim.. bilen varsa yazabilir mi?
Çok sağol canım evet Beykoz dayım. Afiyet hastanesini biliyorum ama çok uzak arabam olmadığı icin otobüsle gitmek işkence oluyor. Ben tamamen özel doktora gitmek istemiyorum zaten. Maddi gucumde yok. Devlet hastanesinde doktorum var. Çok güzel ilgileniyor. Bazen randevu bulamıyorum yada çalıştığım zaman bana uymuyor. Ultrason a vs girmek için arada görüşmek istediğim bir doktor olsun istedim. Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?